0

اشتغال بانوان آری یا نه ؟

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

اشتغال بانوان آری یا نه ؟

سلام .

یکی از دغدغه های  فارغ التحصیلان دانشگاهها و همچنین افراد غیر دانشجو؛موضوع اشتغال است.

از شما دوست عزیز خواهشمندم که نظر خود را راجب این موضوع و تاثیر اشتغال بانوان در این امر بیان نمایید.

راه کار چیست؟

چهارشنبه 9 بهمن 1392  11:45 AM
تشکرات از این پست
farshon
haj114
haj114
کاربر طلایی1

پاسخ به:اشتغال بانوان آری یا نه ؟

بنظر من بانوان نیز تحصیل کنند اما نه برای کار!

فقط برای کار تنها دررشته های خاصی ؛همچون: پرستاری یا مهدکودک و مدارس ابتدایی ...تحصیل نمایند.

تا اینکه مردان مشکل اشتغالشان تا حد زیادی برطرف شود.

این کار مزایای فراوانی دارد مثلا  میزان ازدواج نیز بالا میرود.

چهارشنبه 9 بهمن 1392  4:38 PM
تشکرات از این پست
farshon hessamnice ke2014
haj114
haj114
کاربر طلایی1

می گفت: از وقتی وارد شغل و کار بیرون منزل شده با هم اختلاف پیدا کرده اند و چند ماهیه قهر و از هم جدا هستند، از طرفی شاغل شدن خانم و ارتباط شغلی او با مردها موجب سوءظن شوهر به خانمش شده بود و الآن با یک فرزند در پی طلاق گرفتن هستند؛ اما اشکال کار کجاست و راه حل چیست؟

متاسفانه اشکال کار اینجاست که با تبلیغات و فضا سازیها ظلمی در حق زن کرده اند که خود زنها هم آن را به عنوان یک حق برای خود پذیرفته اند.

به آموزه های دین که مراجعه می کنیم می بینیم نسبت به این مسأله چقدر زیبا سفارش کرده از طرفی به شدت بیکاری و فراغت را مذمت می کنه، امام صادق (ع) می فرمایند: خداوند متعال خواب زیاد و فراغت بسیار را مبغوض می دارد(کافی، ج5، ص84)

و از طرف دیگه مرد و زن را تشویق به انجام کار می کند، امام علی (ع) می فرمایند:خدا مومنی را که به حرفه و کاری مشغول و امین باشد دوست دارد.(کافی ج5 ص113.)

سپس متناسب با قوای جسمی و روحی هر کدام برای آنها وظایفی در نظر می گیرد؛ تأمین مخارج زندگی بر عهده مرد واجب می داند و وظیفه زن و شغل او را خانه داری و تربیت فرزند و شوهرداری معرفی می کند.

امام کاظم(ع) فرمودند: جهاد المرء حسن التبعل؛ جهاد زن به این است که خوب شوهر داری کند.(الكافى - ج 5 - ص 507) و پیامبر اسلام(ص)فرمود: هر زنی که به منظور اصلاح امور خانه چیزی از جایی بردارد و در جای دیگر بگذارد خدا نظر مرحمت به او خواهد کرد و هرکس که مورد نظر خدا واقع شود به عذاب الهی گرفتار نخواهد شد.(بحارالنوار ج5، ص 251)

البته یه جنبه دیگه بحث اینه که گاهی لازم میشه زن بیرون از خونه کار کنه که در این مورد هم سفارشات و نکاتی وجود داره که برای از بین نرفتن آرامش و صفا و صمیمیت و سرد نشدن کانون گرم خانواده باید آنها را رعایت کرد.

پنج شنبه 10 بهمن 1392  4:59 PM
تشکرات از این پست
farshon hessamnice
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

من بااشتغال بانوانمشکلی ندارم اماهرچی هست وهرکاری هست می تونندانجام بدهندبشرطیکه وقتی مرداومدخونه زن نگویدکه من سرکاربودم وخسته ام وناهارنداریم وازاین فیلم وسیانسها.اونوقت بنظرشمااگه مردی بیادخونه وغذای شب گذشته روگرم کنه بنظرشمابادوران مجردی زندگی اوچه تفاوتی دارد؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 13 بهمن 1392  9:41 AM
تشکرات از این پست
haj114 hessamnice
haj114
haj114
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

من بااشتغال بانوانمشکلی ندارم اماهرچی هست وهرکاری هست می تونندانجام بدهندبشرطیکه وقتی مرداومدخونه زن نگویدکه من سرکاربودم وخسته ام وناهارنداریم وازاین فیلم وسیانسها.اونوقت بنظرشمااگه مردی بیادخونه وغذای شب گذشته روگرم کنه بنظرشمابادوران مجردی زندگی اوچه تفاوتی دارد؟

ممنون از نظر شما.اما اشتغال بانوان شروطی بنظرم دارد که شما به یکی اشاره نمودین ؛مثلا اخلاق و توقعات بالا نرود ؛ مسئولیت پذیری اش کم نشود ؛... ازدواج از سنت پیامبر گرامی اسلام است و اشتغال بانوان نباید به اعتقادات و ... لطمه بزند.

یک شنبه 13 بهمن 1392  6:09 PM
تشکرات از این پست
hessamnice farshon
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

بنظر من بانوان فقط باید در مشاغلی مثل مدارس دخترانه، بیمارستان، پلیس و مشاغلی از این قبیل که وجودشان ضروری است حضور یابند. ولی متاسفانه الان میبینیم که بسیاری از بانوان در ادارات دولتی مختلف مشغول به کار هستند در حالی که مردان زیادی در پی پیدا کردن شغل هستند. تا وقتی که مردان ما کار پیدا نکردند حضور بانوان بیمورد است. الان در بعضی از خانواده ها زن و شوهر کارمند هستند؛ خب این عدالت است؟؟! پس مردان تحصیل کرده بیچاره ما چی؟؟ باید شغل داشته باشند تا تشکیل خانواده بدهند. بعد میگن که چرا سن ازدواج بالا رفته!!!

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

یک شنبه 13 بهمن 1392  7:05 PM
تشکرات از این پست
haj114
haj114
haj114
کاربر طلایی1

نقل قول hessamnice

بنظر من بانوان فقط باید در مشاغلی مثل مدارس دخترانه، بیمارستان، پلیس و مشاغلی از این قبیل که وجودشان ضروری است حضور یابند. ولی متاسفانه الان میبینیم که بسیاری از بانوان در ادارات دولتی مختلف مشغول به کار هستند در حالی که مردان زیادی در پی پیدا کردن شغل هستند. تا وقتی که مردان ما کار پیدا نکردند حضور بانوان بیمورد است. الان در بعضی از خانواده ها زن و شوهر کارمند هستند؛ خب این عدالت است؟؟! پس مردان تحصیل کرده بیچاره ما چی؟؟ باید شغل داشته باشند تا تشکیل خانواده بدهند. بعد میگن که چرا سن ازدواج بالا رفته!!!

بله .درست است.باید مسئولین به فکر این موضوع اساسی باشند

دوشنبه 14 بهمن 1392  10:42 AM
تشکرات از این پست
hessamnice
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

بحث غیر منطقی ای است بنظر من باید اشتغال ایجاد شود نه اینکه از اشتغال طیف وسیعی از جامه بعنوان پشتیبانی از مردان جلوگیری شود

جمعه 18 بهمن 1392  6:24 AM
تشکرات از این پست
ke2014
ke2014
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 535

تحصیل آن هم به صورت تفکیک جنسیتی خوبه برای ارتقای سطح علم و فرهنگ جامعه و ارتقای فرهنگی و علمی نسل های آینده جامعه ولی اشتغال نه به دلیل اینکه مضرات زیادی بر محیط خانه و خانواده دارد و بچه ها دچار مشکل تربیتی میشوند و سیستم عرضه و تقاضای مشاغل مثل وضع حاضر عوض میشود. مردان بیکار و زنان شاغل میشوند آن هم با شرایط نامساعد.

ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون

او به مقصد ها رسید و ما هنوز آواره ایم

(العَجَلَ العَجَلَ یامَوْلایَ یاصاحِبَ الزَّمانِ)

یک شنبه 25 اسفند 1392  1:09 PM
تشکرات از این پست
haj114
دسترسی سریع به انجمن ها