اگر چه نتايج بررسي ها نشان مي دهد که مصرف ويتامين C از سرماخوردگي پيشگيري نمي کند اما مصرف آن زمان و شدت بيماري را کاهش مي دهد.ميوه و سبزي هايي که ميزان ويتامين C موجود در آن از پرتقال نيز بيشتر است، عبارت است از:
فلفل دلمه اي قرمز: به نقل از سايت «MSN» يک فنجان فلفل دلمه اي خرد شده حاوي ۱۹۰ ميلي گرم ويتامين C است که ميزان آن ۳ برابر بيشتر از يک پرتقال است. علاوه بر آن، فلفل دلمه اي قرمز منبع عالي ويتامين A است.
فلفل دلمه اي سبز: يک فنجان فلفل دلمه اي سبز خرد شده حاوي ۱۲۰ميلي گرم ويتامين C و منبع عالي فيبر است.
کلم بروکلي: هر ۳۰کالري آن حاوي ۱۳۲ ميلي گرم ويتامين C است. علاوه بر آن کلم بروکلي خاصيت ضدسرطاني نيز دارد.
توت فرنگي: يک پيمانه توت فرنگي حاوي 84.7 ميلي گرم ويتامين C، فولات و ترکيبات مفيد ديگر براي حفظ سلامت قلب است. همچنين توت فرنگي سفيدکننده دندان ها نيز است.
گل کلم:يک عدد گل کلم کوچک حاوي 127.7 ميلي گرم ويتامين C ، ۵گرم فيبر و ۵ گرم پروتئين است.
کيوي: هر ۲عدد کيوي حاوي 137.2 ميلي گرم ويتامين C است. اين ميوه غني از پتاسيم و روي نيز است.