روزی نیست که شایعه جدیدی از طرف رسانه های انگلیسی، اسپانیایی و ایتالیایی در مورد جذب مارکو رویس از طرف باشگاهای بزرگ اروپا نباشد. اما واقعیت این است که این بازیکن ۲۴ ساله بدون توجه به شایعات هنوز هم بازیکن بروسیا دورتموند است.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از ruhrnachrichten.de، این بازیکن ملی پوش دورتموند در نشست مطبوعاتی که در محل اردوی زمستانی طلایی پوشان برگزار شد، به صحبت پرداخت.
رویس در جواب شایعات اخیر مبنی بر جدایی از باشگاه گفت: «اینگونه که صحبت می شود، بعضی از این خبرها واقعا سرگرم کننده و خنده دار می باشند. اما من خود را با این گفته ها مشغول نمی کنم. من می دانم که کدام واقعیت دارد و کدام واقعیت ندارد».
مارکو در جواب سوالی که میشاییل سورک آرزو دارد که رویس دوران فوتبالش را در باشگاه دورتموند به اتمام برساند گفت: «از شنیدن این خبر واقعا خوشحال هستم. اما در این مورد فعلا هیچ فکری نکردم. در حال حاضر این تصور را دارم که بعد از تمرینات فشرده در این روزها، بعد از این مصاحبه به بستر روی بیاورم و استراحت کنم».
رویس در ادامه از نتایج نیم فصل اول به اظهارنظر پرداخت و بیان داشت: « در ابتدا وقتی که همه سالم و حاضر بودند میشد دید که ما یک تیم خوب داشتیم. در ابتدا تقریبا در تمام بازی ها پیروز شدیم. زمانی که ستون های اصلی شکسته شد، ما را از رسیدن به هدفمان منحرف ساخت. بسیار دشوار بود که این همه مصدوم را جانشین کرد. با این حال در لیگ قهرمانان و جام حذفی به مرحله بعدی راه پیدا کردیم. فقط در بوندس لیگا در چند بازی چندین امتیاز را از دست دادیم».
دارکوب وستفالن در پایان از وضعیت فعلی تیم ابراز خرسندی کرد و گفت: «دو هفته تعطیلات بسیار خوشایند بود، چون توانستیم یک مقدار دور از فوتبال استراحت کنیم. اکنون خوشحال هستیم که بزودی بوندس لیگا شروع می شود و تقریبا همه بازیکنان دوباره حضور دارند».