0

تمجید کلوپ از ولفسبورگ

zareinurse
zareinurse
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 746

تمجید کلوپ از ولفسبورگ

پس از اظهارات اخیر واتسکه در مورد باشگاه وولفسبورگ، اکنون یورگن کلوپ سرمربی طلایی پوشان هم به حامی مالی قدرتمند این باشگاه اشاره کرد و از رقابت جدی گرگ ها با دورتموند خبر داد.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از bild.de، مرد کاریزماتیک وستفالن در گفتگو با بیلد در مورد قدرت مالی وولفسبورگ و همچنین جانشین رابرت لواندوفسکی به صحبت پرداخت.

وی ابتدا در مورد باشگاه وولفسبورگ گفت: «باشگاه وولفسبورگ دارای قدرت مالی بسیار خوبی می باشد. این کاملا واضح بود که اگر در باشگاه پیشرفتی شروع شود، شرکت اتومبیل سازی فولکس واگن سخاوتمند خواهد بود و توان مالی خود را نشان خواهد داد. این باشگاه یک رقیب جدی برای ما و بایرن خواهد شد و این مسئله برای ما سورپرایز نبود».

او ادامه داد: «آن ها توانستند دی بروین را با هزینه ی 20 میلیونی آن هم در نیم فصل دوم جذب باشگاه خود کنند اما باید بگویم که این برای ما مهم نیست که چقدر پول خرج کنیم تاکید ما توسعه ی ایده های جدید است».

کلوپ سپس در مورد جانشین لواندوفسکی این چنین گفت: « من این باور را ندارم که بر حسب آمار عملکرد یک بازیکن خرید کنیم. برای مثال یک مهاجم فصل پیش ۱۵ گل زد و ۱۰ پاس گل داد، در دو سال دیگر هم مهاجمی پیدا خواهد شد که کسی امروز در موردش صحبت نمی کند، این را نباید باور کنید که اگر ما بر فرض مثال مهاجمی از بارسلونا، رِئال یا منچستر را نگیریم، باشگاه دورتموند نمی تواند به راهش ادامه دهد. این برایم جالب است که مهاجمی که شاید الان ۱۰ گل زده است، فصل بعد ۲۰ گل می زند».

کلوپ در پایان از شایعات جذب رویس از طرف باشگاهای بزرگ اروپایی گفت: «این امر یک جنبه شایستگی برای تیم ما دارد. ما یاد گرفتیم که با این گزارشات کنار بیائیم. نود درصد از این شایعاتی که در روزهای اخیر خواندم، واقعیت ندارد و من درآوردی است. این چیزها ما را آزار نمی دهد، بلکه باعث افتخار ما خواهد بود».

چهارشنبه 25 دی 1392  11:21 AM
تشکرات از این پست
zareinurse
zareinurse
کاربر نقره ای

پاسخ به:تمجید کلوپ از ولفسبورگ

کاشکی یه اسپانسر قوی داشتیم مثل فولکس واگن

یَا مَن اِسمُهُ دَوا ءٌ وَ ذِکرُهُ شِفاءٌ

چهارشنبه 25 دی 1392  11:21 AM
تشکرات از این پست
zareinurse
zareinurse
کاربر نقره ای

روزی نیست که شایعه جدیدی از طرف رسانه های انگلیسی، اسپانیایی و ایتالیایی در مورد جذب مارکو رویس از طرف باشگاهای بزرگ اروپا نباشد. اما واقعیت این است که این بازیکن ۲۴ ساله بدون توجه به شایعات هنوز هم بازیکن بروسیا دورتموند است.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از ruhrnachrichten.de، این بازیکن ملی پوش دورتموند در نشست مطبوعاتی که در محل اردوی زمستانی طلایی پوشان برگزار شد، به صحبت پرداخت.

رویس در جواب شایعات اخیر مبنی بر جدایی از باشگاه گفت: «اینگونه که صحبت می شود، بعضی از این خبرها واقعا سرگرم کننده و خنده دار می باشند. اما من خود را با این گفته ها مشغول نمی کنم. من می دانم که کدام واقعیت دارد و کدام واقعیت ندارد».

مارکو در جواب سوالی که میشاییل سورک آرزو دارد که رویس دوران فوتبالش را در باشگاه دورتموند به اتمام برساند گفت: «از شنیدن این خبر واقعا خوشحال هستم. اما در این مورد فعلا هیچ فکری نکردم. در حال حاضر این تصور را دارم که بعد از تمرینات فشرده در این روزها، بعد از این مصاحبه به بستر روی بیاورم و استراحت کنم».

رویس در ادامه از نتایج نیم فصل اول به اظهارنظر پرداخت و بیان داشت: « در ابتدا وقتی که همه سالم و حاضر بودند میشد دید که ما یک تیم خوب داشتیم. در ابتدا تقریبا در تمام بازی ها پیروز شدیم. زمانی که ستون های اصلی شکسته شد، ما را از رسیدن به هدفمان منحرف ساخت. بسیار دشوار بود که این همه مصدوم را جانشین کرد. با این حال در لیگ قهرمانان و جام حذفی به مرحله بعدی راه پیدا کردیم. فقط در بوندس لیگا در چند بازی چندین امتیاز را از دست دادیم».

دارکوب وستفالن در پایان از وضعیت فعلی تیم ابراز خرسندی کرد و گفت: «دو هفته تعطیلات بسیار خوشایند بود، چون توانستیم یک مقدار دور از فوتبال استراحت کنیم. اکنون خوشحال هستیم که بزودی بوندس لیگا شروع می شود و تقریبا همه بازیکنان دوباره حضور دارند».

چهارشنبه 25 دی 1392  11:22 AM
تشکرات از این پست
zareinurse
zareinurse
کاربر نقره ای

در این عصر بی رحم فوتبال از این دست بازیکنان که این چنین به تیم خود وفادار باشند بسیار اندک است

چهارشنبه 25 دی 1392  11:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها