0

ثبت نام در صندلی داغ تالار وبلاگ نویسی راسخون/کلیک کنید!!!

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

ثبت نام در صندلی داغ تالار وبلاگ نویسی راسخون/کلیک کنید!!!

ثبت نام وبلاگ نویسان راسخون برای شرکت در برنامه صندلی داغ راسخون

الف) روش ثبت نام و اجرای برنامه صندلی داغ
ضمن سلام و عرض ادب، کلیه علاقه مندان به شرکت در برنامه در صورت داشتن وبلاگ وسابقه وبلاگنویسی و عدم سابقه شرکت در برنامه صندلی داغ انجمن ، می توانند از روز شنبه مورخ 92/11/05  لغایت روز  جمعه مورخ 92/11/18 با تشکر از این پست، در لیست کاربران علاقه مند به شرکت در برنامه صندلی داغ انجمن راسخون قرار گیرید.
تبصره 1: پس از پایان مهلت ثبت نام، اسامی کلیه داوطلبین شرکت در برنامه با ارسال پستی در انتهای این تاپیک اعلام و اولین شرکت کننده در برنامه توسط قرعه کشی معرفی می گردد و تاپیکی با عنوان " (نام کاربری)  وبلاگ نویسی روی صندلی داغ  راسخون!!!" در تالار  صندلی داغ ایجاد می شود.
تبصره 2: انتخاب نفرات بعدی از بین کلیه داوطلبین شرکت در برنامه و توسط میهمان جاری، انجام می گردد.
تبصره 3 : کاربرانی که پس از پایان مهلت ثبت نام علاقه مند به شرکت در برنامه باشند می توانند در خواست ثبت نام خود را  از طریق تاپیک " صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار وبلاگ نویسی" ارسال کنند تا در صورت امکان در برنامه شرکت داده شوند.
 تبصره 4: مدت زمان اجرای برنامه برای هر میهمان از روز شنبه ساعت 8 صبح تا ساعت 8 صبح شنبه  بعد می باشد که کاربران و میهمان برنامه در این بازه زمانی به پرسش و پاسخ می پردازند.
تبصره 5: کاربرانی که قبلاً بر روی صندلی داغ بوده اند ، در طرح شرکت داده می شوند امّا اولویت با کسانی است که در طرح شرکت نکرده اند.

ب) قوانین و مقررات شرکت در برنامه صندلی داغ
ب1)سؤال کنندگان
1- پست اول هر برنامه در اختیار مجري صندلي داغ (مدیر تالار) خواهد بود و در ادامه کلیه کاربران علاقه مند، مجاز به شرکت در برنامه و پرسیدن سئوالات خود از میهمان هستند.
2- سؤالات نامناسب(توهین آمیز ، تمسخر آمیز ، تکراری ، بی محتوا، دارای مضامین نامربوط و ...) حذف خواهند شد و با متخلف مطابق با مقررات برخورد خواهد شد.
3- کاربران فقط مجاز به پرسیدن سوالات خود هستند و اظهارنظرهای بی مورد و تنش آمیز درباره پاسخ های میهمان یا سئوالات سایر کاربران و تفسیر آنها مجاز نمی باشد.
4- در هر پست فقط امکان پرسیدن 5 سؤال وجود دارد.
5- ارسال پست های متوالی حداکثر به تعداد 2پست مجاز می باشد

ب2)پاسخ دهنده(میهمان)
1- برای هر میهمان یک تاپیک جداگانه افتتاح خواهد شد که کاربران می توانند سوالات خود را در همان تاپیک از نامبرده بپرسند و میهمان نیز در همان تاپیک به آنها پاسخ خواهد داد. 
2- میهمان برنامه در پاسخ دادن به سئوالات کاملا مختار است و می تواند سئوالی را پاسخ ندهد. اما حتی الامکان پاسخگویی به کلیه سئوالات توصیه می شود.
3- میهمان در نوع پاسخگویی به سئوالات آزاد است(طنز، کنایه، رک و پوست کنده و ...).
4- برای پاسخگویی به سؤالات استفاده از دکمه نقل قول الزامی است.(کسی جز میهمان برنامه حق نقل قول ندارد).
5- میهمان با نزدیک شدن به زمان خاتمه برنامه، نسبت به پاسخگویی کلیه سئوالات باقیمانده اقدام و در پستی مجزا، میهمان هفته آینده و کاربری که داغ ترین سوالات را پرسیده است معرفی می نماید.( درصورت انتخاب نکردن به موقع میهمان بعدی ، این انتخاب توسط یکی از مدیران این تالار صورت خواهد گرفت.)

ج) هدیه برنامه
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده با روابط عمومی، یک عدد تندیس راسخون  برسم  تقدیر و یادبود به میهمانان برنامه تقدیم خواهد شد.

(تشکر از این پست=ثبت نام جهت میهمانی در برنامه صندلی داغ تالار وبلاگ نویسی راسخون)

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 24 دی 1392  1:15 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi mohsenshabani onehamed shokraneh farshon rasekhoon_weblog mahdi1379 mohsen_alavi shirani98 borkhar siryahya AMIN1995 saharjoon samsam amirhossian1390 sayyed13737373 rezamzd alone_hk_76 alirezaHmzezadh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پاسخ به:ثبت نام در صندلی داغ تالار وبلاگنویسی راسخون/کلیک کنید!!!

اسامی کاربرانی که در صندلی داغ وبلاگنویسان راسخونی تا الان ثبت نام نمودند وثبت نامشان توسط انجمن قطعی شده

به شرح زیر است:

mohsen_alavi، AliFanoodi، mohsenshabani، onehamed ،shokraneh، farshon،  mahdi1379  ، AMIN1995 ،  siryahya      saharjoon  ،  samsam، sayyed13737373 ،rezamzd،amirhossian1390،alone_hk_76

منتظر ثبت نام شما خواهیم بود

مهمان این هفته صندلی داغ وبلاگ نویسان راسخونی کابر راسخونیmohsen_alavi،از 19بهمن به مدت یک هفته

مهمان این هفته صندلی داغ وبلاگ نویسان راسخونی ،کاربر راسخونی farshon   از26بهمن به مدت یک هفته

مهمان این هفته صندلی داغ وبلاگ نویسان راسخونی ،کاربر راسخونی   samsam از3اسفند به مدت یک هفته

مهمان این هفته صندلی داغ وبلاگ نویسان راسخونی ،کاربر راسخونی   AliFanoodi، از10اسفند به مدت یک هفته

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

چهارشنبه 25 دی 1392  4:35 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi shokraneh borkhar rasekhoon_weblog onehamed siryahya saharjoon mohsen_alavi ravabet_rasekhoon sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پاسخ به:ثبت نام در صندلی داغ تالار وبلاگ نویسی راسخون/کلیک کنید!!!

برگزاری صندلی داغ  وبلاگ نویسان به دلیل اینکه باعث تداخل برنامه های صندلی داغ انجمن با هم نشود مقرر شد که صندلی داغ وبلاگنویسان نیز با صندلی داغ کل انجمن که مدیریتش باآقای  فنودی هست برگزار شود ولی از آغاز تا پایان صندلی داغ وبلاگ نویسان نظارت بر روی صندلی داغ کاربر وبلاگ نویس به عهده آقای فنودی ومدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون هست

ثبت نام تا 18بهمن در همین تاپیک ادامه دارد .

شنبه 5 بهمن 1392  3:38 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi siryahya sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پاسخ به:ثبت نام در صندلی داغ تالار وبلاگ نویسی راسخون/کلیک کنید!!!

با سلام ثبت نام صندلی داغ وبلاگنویسان راسخونی به پایان رسید کسانی که علاقه مند به ثبت نام در صندلی داغ وبلاگنویسان راسخونی هست فقط با ذکر درخواست خود در تا پیک صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار وبلاگ نویسی" مطرح ودر صندلی داغ وبلاگنویسان راسخونی ثبت نام کنند.

به دلیل اینکه تداخلی در اجرای برنامه های صندلی داغ پیش نیاید ،مدیریت صندلی داغ وبلاگنویسان زیر نظر تالار پاتوق راسخونی به مدیریت آقای علی فنودی می باشد.

باتشکر

شنبه 19 بهمن 1392  2:51 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پاسخ به:بنر برگزاری صندلی داغ وبلاگنویسان

اولین صندلی داغ وبلاگ نویسان به مدت یک هفته از 19بهمن در تالار صندلی داغ آغاز شد.

mohsen_alavi روی صندلی دااغ وبلاگ نویسان!!!

دومین صندلی داغ وبلاگ نویسان راسخونی به مدت یک هفته از 26بهمن در تالار صندلی داغ راسخون

وبلاگ نویس راسخونی  روی صندلی داااغ farshon

سومین صندلی داغ وبلاگ نویسان راسخونی به مدت یک هفته از 3اسفنددر تالارصندلی داغ راسخون

وبلاگ نویس راسخونی  روی صندلی داااغ samsam

چهارمین صندلی داغ وبلاگ نویسان راسخونی به مدت یک هفته از10اسفنددر تالارصندلی داغ راسخون

مدیر تالار پاتوق راسخونی ها و وبلاگ نویس راسخونی روی صندلی داااغ!!!

شنبه 19 بهمن 1392  2:52 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها