0

تحلیل بورس با اعتدال

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به: تحلیل بورس با اعتدال

سلام استاد وقتتون بخیر

من هر روز اینجا را برای مطالعه باز میکنم. خیلی به تجربیات ارزنده شما متمایل هستم و امیدوارم قسمت تجربیاتتون را با مثال برای ما توضیح دهید.

ظاهرا بازار در حال برگشتن است اما احتمال موقتی بودن آن دور از واقع نیست. نظر شما چیست؟

با تشکر

سه شنبه 8 بهمن 1392  3:10 PM
تشکرات از این پست
Eetedal zahra7720
Eetedal
Eetedal
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 31

نقل قول nikbakht88

سلام استاد وقتتون بخیر

من هر روز اینجا را برای مطالعه باز میکنم. خیلی به تجربیات ارزنده شما متمایل هستم و امیدوارم قسمت تجربیاتتون را با مثال برای ما توضیح دهید.

ظاهرا بازار در حال برگشتن است اما احتمال موقتی بودن آن دور از واقع نیست. نظر شما چیست؟

با تشکر

با سلام

از حسن ظن شما ممنونم

اما باید عرض کنم دید معاملاتی بلند مدتی در این مقطع مطمئنا بازدهی عالی خواهد داشت و احتمال نوسان در بازه های کوتاه مدتی و روزانه زیاد است ولی کلیت بازار روند صعودی دارد که ریسک معاملات را تا حد زیادی کاهش می دهد .

گروه های ساختمان ، بانکی ، پالایشی ، پتروشیمی ، فلزی و تک سهم های زیادی هستند که می توانند گزینه مناسبی برای بررسی و خرید باشند ولی این شرایط موقتی است و پایین زیادی برای شاخص نمی بینم و همانطور که در روزهای پر عرضه همیشه توصیه به صبر داشتم هنوز هم اعتقاد دارم رمز اصلی موفقیت در بورس داشتن صبر ، تحمل و داشتن اصول لازم سرمایه گذاری  از قبیل تعیین استراتژی  خرید برای هر سهم و مشخص نمودن حد ضرر و حد سود می باشد که اگر به این موارد اساسی پایبند باشید موفق خواهید شد.

در سهام بنیادی سرمایه گذاری کنید و با بررسی و تجزیه و تحلیل درست بهترین ها را انتخاب نمایید.

اسطوره صنعت بورس وارن بافت :
<<فرقی نمی کند که می خواهم سهام (stocks) بخرم یا جوراب (socks) ، من دوست دارم کالای با کیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم >>

مدیر تالار بورس راسخون

جمعه 11 بهمن 1392  3:24 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 zahra7720
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام استاد ممنونم بابت پاسختون.

صندوق پیامتون غیر فعاله، بی زحمت فعالش کنید. موردی بود که ناچارا ایمیل زدم. فرصت داشتید، مطالعه بفرمایید و پاسخ دهید.

با تشکر

جمعه 11 بهمن 1392  6:58 PM
تشکرات از این پست
Eetedal
Eetedal
Eetedal
کاربر تازه وارد

با سلام
گرفتاری شغل جدید در یک هلدینگ غذایی و مسائل مربوط به آن سعادت بودن کنار شما دوستان را سلب کرده هرچند این بازار تحلیل بردار نیست و خشک و تر داره باهم می سوزه !!
15 % سبدم بترانس با قیمت تمام شده زیر ارزش اسمی بود ولی این قیمتها وسوسه کننده شده و یکبار در 5300ريال تعدادی اضافه کردم و منتظرم باز هم بخرم .
دید معاملات من حقیر را اکثر دوستان می دانند که بلند مدتی است و نه از مثبت ها هیجان زده می شوم نه از منفی ها ولی این ریزش را طبیعی نمی دونم  و بیشتر در پشت پرده قدرت نمایی و زورآزمائی گروه ها می باشد که در آخر یکی پیروز خواهد شد ولی واقعا به چه قیمتی !!!
اصلا دوست ندارم وارد این بحث شوم ولی از این ریزش ها قبلا هم داشتیم و شرایط بسیار بدتری را هم تجربه کرده ایم ولی اشخاصی موفق و پیروز خواهند بود که صبر و تحمل بالایی داشته باشند و به استراتژی خود پایبند باشند تا حد ضرر بلند مدتی و میان مدتی ام فعال نشوند سهامداری بهترین راه است و نقدینگی خود را هم حفظ می کنم تا از برگشت بازار مطمئن شوم.
از دوستان عزیزی هم که همیشه محبت دارند به این حقیر تشکر می کنم .
با سپاس

<<فرقی نمی کند که می خواهم سهام (stocks) بخرم یا جوراب (socks) ، من دوست دارم کالای با کیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم >>

مدیر تالار بورس راسخون

جمعه 18 بهمن 1392  1:29 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 zahra7720
eetedal
eetedal
کاربر تازه وارد

با سلام

مدتی نبودم و عذرخواهی می کنم

انشالله منبعد در خدمت دوستان هستم.

مدیر تالار بورس راسخون

شنبه 19 مهر 1393  12:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها