ينس لمان و اشتفان افنبرگ، نامزد مديريت کلن
|
ينس لمان و اشتفان افنبرگ، نامزد مديريت کلن
اوليور کان هم ديگر گزينه بود که احتمال پيوستن او به کلن به صفر رسيد.
|
 |
|
|
باشگاه افسی کلن اکنون اعلام کرده به دنبال ینس لمان، دروازهبان سابق آلمان برای پست مدیریت کل باشگاه است. این خبر 24 ساعت پس از آن منتشر شد که اعلام شده بود این باشگاه خواهان اولیور کان، رقیب بزرگ لمان در دوران بازی است.
کلوس هورستمان، مدیر استراتژیک ارشد کلن به روزنامه اکسپرس گفت: «لمان نامزدی جالب است که بیتردید توجه هواداران را جلب خواهد کرد.»
در هر حال، این روزنامه فاش کرد که برای بازگشت لمان به فوتبال نیاز به پیشنهادی بسیار عالی و غیر قابل مقاومت وجود دارد، چرا که او دارد از زندگی با خانواده در سواحل دریاچه اشتارنبرگ لذت میبرد.
لمان 41 ساله دورانی درخشان را در فوتبال پشت سر گذاشت و 61 بازی ملی در کارنامه خود رقم زد. او برای شالکه، بروسیا دورتموند، میلان، آرسنال و اشتوتگارت هم بازی کرد.
در عین حال، سومین ستاره سابق تیم ملی آلمان هم کاندیدای مدیریت کلن است: اشتفان افنبرگ، اسطوره سابق بروسیا مونشنگلادباخ و بایرن مونیخ که البته گفته مربیگری را ترجیح می دهد: «به نظرم مدیر ورزشی باید رابطهای احساسی با باشگاه داشته باشد، چیزی که من با کلن ندارم. به همین دلیل خود را از لیست کنار می کشم. من همچنین دارم درس میخوانم تا در ماه آوریل مدرک مربیگری بگیرم.»
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
چهارشنبه 17 آذر 1389 8:37 AM
تشکرات از این پست