نقل قول mina_k_h
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهمان محترم برنامه سرکار خانم عسگری.
سلام عرض ارادت
1- از اینکه به عنوان دومین خانم :) مهمان این برنامه هستید چه احساسی دارید؟ نظرتون در مورد بنده که به عنوان اولین خانم روی صندلی داغ نشستم چیه؟ 
حس خوبیه امیدوارم بقیه تشویق شن. شجاع بودین این کا ررو کردین . اخه اول بودن تو بعضی کارا سخته . البته گفته بودین اول بودن رو دوست دارین.
2- چند تا خواهر و برادر دارید؟ شما فرزند چندم خانواده هستید؟ 2تا خواهر بزرگتر از خودم دارم.
3- شما که از کاربران قدیمی سایت هستید تاکنون چه تجاربی از سایت کسب نموده اید؟ چه پیشنهادی برای کاربران تازه کار دارید؟
راسخون سایت بزرگ و خوبیه که استفاده ازش باعث میشه ساعاتی که تو اینترنت هستیم برامون مفید باشه و به اطلاعاتمون اضافه شه.
من خودم اینجوری نبودم اما پیشنهاد می کنم کاربرا توی انجمن ها نقش پررنگی داشته باشن تا از این طریق هم تجربه و اطلاعات کسب کنند وهم به روز باشن
4- در محیط انجمن ها کدام تالار بیشتر به دلتون نشسته؟ چرا؟ فکر میکنید کدوم مدیر کدوم تالار بهتر عمل کرده؟
کامپیوتر و فناوری اطلاعات چون اطلاعاتش خیلی بدردم خورده.همه ی مدیرای راسخون خوبن.
5- دوست دارید مدیریت یکی از تالار ها رو به عهده بگیرید؟ اگر بله کدوم تالار؟
شما با یک مدیر معزول طرفید
راستش پارسال مدیر زبان انگلیسی بودم .اما اینترنتم قطع شد چند ماهی و راسخونم زحمت عزل منو کشید.البته حق داشته ها فک نکنید ناراحت شدم.الان بدم نمیاد اما سررشته ای تو هیچ کدوم از تالارا ندارم.
در ضمن از اینکه از بنده به عنوان فعال ترین نام بردید کمال تشکر را دارم. 
خواهش می کنم حقیقت رو گفتم.