0

طرز تهیه سالاد اسفناج

 
maktabeshia
maktabeshia
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 42

طرز تهیه سالاد اسفناج

با سلام خدمت تمام کاربران خوب راسخون

در انجمن آشپزی راسخون میخوام شما را با چند تا سالاد خوشمزه آشنا کنم  اولین آموزش را تقدیم شما میکنم:

 

سالاد اسفناج

مواد لازم برای تهیه سالاد :

نیم کیلو اسفناج تازه
یک عدد متوسط کلم برگ قرمز
یک عدد متوسط پیاز
یک دوم فنجان برگه ی زردآلو
یک فنجان مغز تخمه ی آفتابگردان
به مقدار کم نمک

مواد لازم برای سس سالاد :

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری آب نارنج
۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه ی ساطوری شده
۲-۱ حبه( در صورت تمایل) سیر( رنده شده)
۲ قاشق غذاخوری آب انار شیرین

طرز تهیه :

برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد کنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید.

کلم قرمز را به صورت خلالی باریک ببرید و یا رنده کنید ، زیرا بعضی از افراد آن را خوب نمی جوند.

سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریک ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه کنید . خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

برای سس این سالاد در ظرفی جدا ، روغن زیتون و آب نارنج ( به جای آن می توانید از سرکه سیب یا آبغوره نیز استفاده کنید ) را با هم مخلوط کنید. کمی نمک بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه کم و یا زیاد کنید.

بعد از اینکه مزه ی دلخواه را به دست آوردید ، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط کرده و سپس سرو کنید.

 

نکات تغذیه ای :

۱-این سالاد به علت دارا بون آهن برای افراد کم خون یا دچار فقر آهن و  کسانی که ضعف بدنی دارند یا حتی دچار ریزش مو هستند بسیار مفید می باشد.

۲-به علت دارا بودن مقدار بالای اسید فولیک برای خانم های باردار مناسب است ، ولی اسید فولیک در اسفناج خام موجود است و در اثر پختن از بین می رود.

۳-اسفناج به علت دارا بودن آنتی اکسیدان ها، با سرطان و تصلب شرائین مقابله می کند.

۴-اسفناج خام به علت دارا بودن فیبر روده را فعال و تخلیه می کند.

۵-بیماران کلیوی باید از خوردن اسفناج خودداری کنند ، زیرا به علت دارا بودن اسید اکسالیک، با کلسیم ترکیب شده و سنگ کلیه را به وجود می آورد.

تا آموزش دیگر خدانگهدار.

منبع: مکتب شیعه>بخش خانواده>آشپزی>سالاد

 

 

 

سه شنبه 10 دی 1392  5:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها