0

باز كردن سريع يخ مرغ بدون آسيب ديدن آن

 
mrt4636
mrt4636
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 172
محل سکونت : اصفهان

باز كردن سريع يخ مرغ بدون آسيب ديدن آن

وقتی روش‌ سالم باز کردن یخ مرغ را بدانیم, مطمئناً طعم بهتر و گوشت سالم‌تری را در غذا استفاده خواهیم کرد.
در اینجا به 3 شیوه ایمن و سالم جهت باز کردن یخ مرغ اشاره می‌کنیم:
- در یخچال
- در آب سرد
- در ماکرویو
- هرگز یخ مرغ را روی کانتر آشپزخانه باز نکنید. بهتر است که برای باز کردن یخ از کمی قبل اقدام کنید.
سینه مرغ بدون استخوان معمولاً باید یک شب تا صبح در یخچال قرار بگیرد تا یخ آن باز شود. قسمت‌هایی از گوشت مرغ که استخوان دارند و یا مرغ کامل باید 1 یا 2 روز و یا بیشتر در یخچال بمانند. پس از اینکه یخ مرغ باز شد می‌توانید آن را 1 یا 2 روز دیگر قبل از پختن در یخچال نگه دارید. با این روش حتی بعد از این‌که یخ مرغ باز شد و از پختن آن منصرف شدید می‌توانید دوباره آن را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
- می‌توانید یخ مرغی را که در بسته‌بندی عایق قرار دارد را در آب سرد باز کنید. این آب را باید هر 30 دقیقه یک‌بار عوض کنید تا سرد بماند. یخ یک مرغ کامل و یا بسته‌ای که در آن چند قسمت از مرغ قرار دارد در حدود 2 تا 3 ساعت طول می‌کشد تا باز شود. یخ یک بسته 0.5 کیلوگرمی از سینه مرغ بدون استخوان در عرض 1 ساعت و یا کمتر باز می‌شود.
- مرغی که یخ آن را در ماکرویو باز می‌کنید باید فوراً پخته شود. چون زمانی‌که در ماکرویو است ممکن است قسمت‌هایی از آن گرم شود و یا حتی بپزد. نگه داشتن غذایی که قسمت‌هایی از آن پخته شده است صحیح نیست چون ممکن است باکتری‌های مضر در آن رشد کنند.
اگر می‌خواهید غذاهایی را که یخ آنها در آب سرد و یا در ماکرویو باز می‌شود دوباره منجمد کنید باید ابتدا آنها را بپزید.
مرغ منجمد شده را در ماکرویو و یا آرام‌پز نپزید. آن را در فر و یا روی اجاق گاز بپزید. زیرا ممکن است زمان پخت 50% افزایش یابد.

دوشنبه 9 دی 1392  2:25 PM
تشکرات از این پست
papeli mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها