0

نقاشی با اشک

ahvarzaneh
ahvarzaneh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 196

نقاشی با اشک

نقاش آرژانتینی برای خلق آثار هنری بر روی بوم نقاشی، به شیوه ابتکاری روی آورده است.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر، لئوناردو گرانتو، نقاش آرژانتینی برای خلق آثار هنری بر روی بوم نقاشی از روشی ابتکاری استفاده می کند. او ابتدا رنگ های مایع را از طریق حفره بینی خود مکیده و سپس رنگ را با استفاده از مجاری اشک از داخل چشم به بوم نقاشی می پاشد. هر یک از آثار این نقاش آرژانتینی در بوینوس آیرس که با گریستن رنگ از چشمان او خلق شده است، در بازار هزاران دلار قیمت دارد.
لئوناردو گرانتو می گوید:‌« در این شیوه ابتدا رنگ از طریق حفره بینی جذب می شود و سپس با فشار به شکل اشک درآمده و به بیرون پاشیده می شود. من می توانم برای نقاشی، طیفی از اشک های بلند و کوتاه ایجاد کنم».
گرانتو، این شیوه نقاشی را اندکی بعد از فوت پدربزرگ خود کشف کرد و به علت تقاضای بالا برای این سبک نقاشی، کارگاه هنری خود را در سن بیست سالگی افتتاح کرد. کار تکمیل هر یک از این تابلوهای نقاشی بین پانزده دقیقه تا یک ماه زمان می‌برد و در هر یک از آنها تقریباً هشتصد میلی لیتر آبرنگ مایع به کار رفته است. این هنرمند آرژانتینی هر یک از آثار منحصر به فرد خود را به همراه تصاویری ویدئویی از نحوه خلق آنها ارائه می کند. گرانتو می گوید امروز کسی نیست که درباره هنر من مطالعه کند، اما در آینده شخصی ممکن است تابلویی را ببیند و بر اساس سبک یا اشک های ریخته شده بگوید این اثر گرانتو است. اما امروز من با تهیه فیلم، اصل بودن تابلو را نشان می دهم».
این نقاش آرژانتینی برای آسیب ندیدن چشمان خود در فرآیند نقاشی، از نوعی آبرنگ با فرمول شیمیایی خاص استفاده می کند.

جمعه 6 دی 1392  4:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
ali201355
ali201355
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 792

پاسخ به:نقاشی با اشک

ای کاش در مورد نقاشان زبردست ایرانی هم اطلاع رسانی می کردید

جمعه 6 دی 1392  4:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014