0

توپ طلا به روایت منطق، احساس و البته عقل!

hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

توپ طلا به روایت منطق، احساس و البته عقل!

یادداشت: توپ طلا به روایت منطق، عقل و احساس

سال 2013 روزهای پایانی خود را پشت سر میگذارد.فوتبال در اروپا به تعطیلات خود میرود؛ تعطیلاتی که تکلیف بعد از آنش مشخص نیست. بیشتر لیگ ها حتی به نیم فصل هم نرسیده اند. یعنی حتی نمیشود گفت فصل به نیمه رسیده است. با تمام این ناتمامی ها مهم ترین اتفاق آخر سال میلادی مراسم گالا و اهدای توپ طلا به بهترین بازیکن سال دنیاست؛ مراسمی که برخلاف نفس فوتبال نتیجه اش منوط به درون زمین نیست اما جذابیتش هرگز کم نمیشود. بخصوص حالا که زمانه ستاره ها نیست،چه زمانه سوپر استارهاست. فیسبوک توییتر و دیگر رسانه های اجتماعی محل جدال طرفداران این سوپر استارها هستند و هرگز شانس ستاره خود را به دیگری نمیدهند. چه عقلانی چه احساسی و چه منطقی حق  با دیگری باشد. حق با ستاره آنهاست.2013 از آن سالهای پیچیده است. حق با چه کسی است؟ 

منطق؟ ریبری

فوتبال ماشینی بایرن وهاینکس بدون ریبری هرگز قدرت بی بدیل اروپا نمیشد.خلاقیت.امروز اگر چه سبک آلمانی ها باز به لطف یواخیم لو و تیم رویایی بایرن زنده شده است اما همین آلمان زیبا در آمار هیچ جامی را از آن خود نکرده است. برای لحظه آخر باید کسی شبیه ریبری پیدا شود و با جادویش توپ را به روبن برساند. باید ریبری باشد تا اگر بایرن در برابر چلسی و مورینیو زمینگیر شد دروازه چک را باز کند.اگر ریبری نبود فرانسه کجا و جام جهانی بعد از باخت برابر اوکراین کجا؟

ریبری  را اگر  با منطق سالهای گذشته برندگان توپ طلا نگاه کنیم باید برنده بدانیم. تمام جام های ممکن.تمام موفقیت ها از تمام موفقیت ها.اما شاید منطق کشک.....!نمیدانیم

ضعف

ریبری، رونالدو و مسی نیست. سوپر استار نیست.درست است که بزرگ است و حقش است اما مسی و رونالدو اسم دارند و رای ها هم همیشه تحت تاثیر نام های بزرگ قرار میگیرند. در تمام نظر سنجی ها منطق و آمار فوق العاده ریبری هیچ سودی نداشته است.و البته  رقیبانش یکی آنقدر خوب است که کفش طلای اروپا را دارد و یکی آنقدر آماده که 4 گل به سوئد مثل آب خوردن بزند.معمای پیچیده ای است.

احساس؟ مسی

چرا احساس؟ برای اینکه بدانیم مسی چقدر شانس دارد باید به تاریخ نگاه بیندازیم.4 توپ طلای فوتبال دنیا یعنی باور اینکه مسی بهترین است چیزی عمومی و تکراری شده.از کوچه پس کوچه های کشور خودمان تا بزرگترین آکادمی های فوتبال دنیا بچه ها میخواهند مسی باشند و نه دیگری.مسی 4 سال اوج را تجربه کرده و در پنجمین سال هم هنوز در اوج مانده است.توپ طلای اروپا در فصل گذشته گواه همین مدعاست.اگر چه مسی این روزها مسی همیشگی نیست اما مسی برای بچه ها و پیر مرد های تمام دنیا مسی است.ورای هر عقل و منطقی

ضعف

مسی در همین 2 ماه اوج رونالدو یا مصدوم و یا نا آماده بوده است.

فرار از مالیات پدرش و زیر سایه رفتن محورتیش توسط نیمار را هم که اضافه کنیم میبینیم مسی اگر چه مصدوم اما شرایط پیشین را ندارد.شاید تاریخ، مسی را از بهترین ها بداند اما امروز توپ طلا دادن به مسی زیر پا نهادن عقل و منطق است.هر چند مسی باشد و تاریخ، این روزهای فوتبال را با مسی به یاد بیاورد.عقل و منطق میگویند نه.

عقل؟ رونالدو

بهترین فرم و بهترین گزینه است.مسی 4 توپ طلا دارد و در تمام این 4 سال رونالدو شانه به شانه مسی جنگیده گل زده و برای خودش هوادار جمع کرده است.اما امسال اگر چه از لحاظ آماری برای رونالدو کاملا ایده آل نبوده اما بدون شک بهترین بازیکن 3 ماه گذشته دنیاست.فرم ایده آل و عدم نوسان در تمام بازیهای این فصل رئال.به این ها رکورد گلزنی در بازیهای مرحله گروهی اروپا را هم اضافه کنید.اوج کار رونالدو بدون شک بازی بیاد ماندنی در برابر سوئد بود.فوتبال همانقدر که به داشتن مسی میبالد آنطور که باید و شاید حق رونالدو را ادا نکرده است.گاهی رئال و گاهی پرتغال.رونالدو حقش فراتر از تیم است.چیزی که با دل سر و کار دارد.آیا فوتبال دینش را به رونالدو ادا میکند؟ 

ضعف

جام.رونالدو بزرگ بی جام است.بدترین بازیکنی که توپ طلا را تصاحب کرده لا اقل یا آقای گل شده و یا جام حذفی را برده است.رونالدو در لیگ قهرمانان آقای گل شد اما جام نبرد.شاید رئال و مورینیو مقصرند و شاید بلاتر.اما هنوز عقل ناقص من میگوید رونالدو.چرا؟نوع فوتبال این روزهایش همین و بس.

حرف آخر

احساس میکنم از آن سالهاست که هیچکس راضی نمیشود.وقتی ستاره های خودمان را دوست داریم همان بهتر که راضی نشویم.مثلا خیلی ها هستند که میگویند زلاتان با آن فوتبال رویایی  این روزهایش میتوانست به جای مسی بیاید که اواخر زیاد مصدوم بوده.شنیده ام که گفته اند اگر به آمادگی است حق دیه گو کاستا به اندازه رونالدو است.!!!در لالیگا بیشتر گل زده و تازه هافبک های آتلتیکو کجا رئال کجا؟فینال جام حذفی و همین بازی رفت لالیگا به رئال گل زده است.برخی ادعا دارند اگر بایرن جام میبرد به همان اندازه ریبری   لام و روبن و نویر و شواینی هم حق دارند.ایتالیایی ها اعتقاد به پیرلو دارند و دورتموندی ها لواندوفسکی و 4 گلش به رئال و 10 گلش در لیگ قهرمانان را از یاد نمیبرند.

عدالت هرگز برقرار نمیشود.لااقل تا نتیجه ای بیرون از زمین مسابقه است برقرار نمیشود.عشق به فوتبال قانون نانوشته است.به ما چه کاپیتان زیمباوه که چه کسی رای داده است.توپ طلا حق اعتقاد قلبی است و نه رای فیفا.لا اقل به قلبمان شک نداریم.

گل

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

چهارشنبه 4 دی 1392  10:15 PM
تشکرات از این پست
doctor114 mohammad98 mina_k_h mohsenshabani
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:توپ طلا به روایت منطق، احساس و البته عقل!

با سلام

از توضیحات کاملتون متشکرم. اما به نظر من حق ریبری هست.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 5 دی 1392  9:59 AM
تشکرات از این پست
hessamnice mohammad98
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2

نقل قول doctor114

با سلام

سپاس

من با شما مخالفم.توپ طلا یک جایزه فردی است نه گروهی.ریبری 3جام گرفت درست ولی با کمک تیمش.مسی هم فقط به خاطر گلهایی که زد توپ طلا برد.

امسال حق رونالدو است.

پنج شنبه 5 دی 1392  12:11 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 doctor114 rasekhoon_weblog
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

منم نظرم با رونالدو هستش .

خیلی امسال بسیار خوب بازی کرد .

در جام جهانی نیز من از همین حالا مطمئنم بسیار خواهد درخشید .

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

پنج شنبه 5 دی 1392  12:15 PM
تشکرات از این پست
hessamnice doctor114
sama90
sama90
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 159
پنج شنبه 5 دی 1392  2:13 PM
تشکرات از این پست
hessamnice
hashmtjdd
hashmtjdd
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1058
پنج شنبه 5 دی 1392  2:34 PM
تشکرات از این پست
hessamnice
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول hessamnice

نقل قول doctor114

با سلام

سپاس

من با شما مخالفم.توپ طلا یک جایزه فردی است نه گروهی.ریبری 3جام گرفت درست ولی با کمک تیمش.مسی هم فقط به خاطر گلهایی که زد توپ طلا برد.

امسال حق رونالدو است.

سلام

اما موفقیت انفرادی و تیمی لازم و ملزوم هم هستند ، کما این که در دو سه سال اخیر رونالدو و مسی همطراز بوده و در برهه های زمانی ای خاص ، گاهی رونالدو هم بهتر بود اما درخشش بارسلونا در گرفتن جام های متعدد کفه ترازو رو به سمت مسی سوق داد.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 6 دی 1392  12:59 PM
تشکرات از این پست
zareinurse
zareinurse
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 746

آلکانتارا: ريبري بهترين بازيکن سال است

هافبک اسپانيايي بايرن‌مونيخ اعتقاد دارد هم‌تيمي فرانسوي‌اش شايسته کسب عنوان بهترين بازيکن سال فيفا است.

مراسم انتخاب بهترين بازيکن سال فيفا در تاريخ 13 ژانويه 2014 طي مراسمي در زوريخ سوئيس، مقر فدراسيون جهاني فوتبال برگزار خواهد شد و از بين 3 کانديداي نهايي کسب اين عنوان يعني ليونل مسي آرژانتيني از بارسلونا، کريستيانو رونالدو پرتغالي از رئال‌مادريد و فرانک ريبري فرانسوي از بايرن‌مونيخ يک نفر اين عنوان مهم را از آن خود خواهد کرد.

به گزارش تسنيم،تياگو آلکانتار، هافبک اسپانيايي باواريايي‌ها با نزديک شدن به مراسم انتخاب بهترين بازيکن سال جهان توسط فيفا گفت: مسي بهترين بازيکن جهان است ولي فوتبال يک ورزش گروهي است و ريبري امسال عناوين قهرماني زيادي را با بايرن به دست آورده است. اين دليل خيلي خوبي است که فرانک را شايسته کسب اين عنوان بدانيم.

هافبک 22 ساله تيم ملي اسپانيا که در نقل‌و‌انتقالات تابستاني از بارسلونا به بايرن‌مونيخ ملحق شد، تصريح کرد: از 6 ماه پيش در مونيخ هستم و اصلا از اينکه از بارسلونا جدا شدم پشيمان نيستم چون از بودن در جمع باواريايي‌ها خوشحالم. درست است که از ترک نيوکمپ پشيمان نيستم اما دلم براي اين تيم تنگ مي‌شود چون با آبي و اناري‌پوشان به افتخارات متعددي رسيدم.

وي در پايان خاطرنشان کرد: بارسلونا باشگاه فوق‌العاده‌اي است و طبيعيتا دلم براي اين تيم تنگ مي‌شود ولي به هر حال من هم همانند بازيکنان ديگر تنها جزيي از تاريخ اين باشگاه بودم. اين هم کاملا طبيعي است که باشگاه دلش براي يک بازيکن تنگ نشود.

یَا مَن اِسمُهُ دَوا ءٌ وَ ذِکرُهُ شِفاءٌ

جمعه 6 دی 1392  1:29 PM
تشکرات از این پست
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2

نقل قول doctor114

نقل قول hessamnice

نقل قول doctor114

با سلام

سپاس

امسال حق رونالدو است.

سلام

اما موفقیت انفرادی و تیمی لازم و ملزوم هم هستند ، کما این که در دو سه سال اخیر رونالدو و مسی همطراز بوده و در برهه های زمانی ای خاص ، گاهی رونالدو هم بهتر بود اما درخشش بارسلونا در گرفتن جام های متعدد کفه ترازو رو به سمت مسی سوق داد.

سپاس

سلام

بله آن زمان که مسی 4 توپ طلا برد با رونالدو از لحاظ آمار فردی هم تراز بود و بدلیل موفقیت در تیمش از رونالدو سبقت گرفت.

حالا شما میگید ریبری با رونالدو هم ترازه؟؟! ریبری کی در هر فصل بطور میانگین 50 گل زده؟؟!

شنبه 7 دی 1392  12:52 PM
تشکرات از این پست
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

فقط مسی

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

دوشنبه 9 دی 1392  1:23 PM
تشکرات از این پست
loga13th
loga13th
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 526

چند ساله باید توپه طلا رو به رونالدو میدادن امسال دیگه باید بدن

من ار درمان نمی گیرم ز طب جان جدا باشد

چه زیبا باشد آن دردی که درمانش خدا باشد

دوشنبه 9 دی 1392  6:00 PM
تشکرات از این پست
hessamnice doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها