0

خانه مجلل رونالدو در مادرید +عکس

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

خانه مجلل رونالدو در مادرید +عکس

ستاره پرتغالی رئال در خانه‌ای در مادرید زندگی می‌کند که هر بیننده‌ای را به وجد می‌آورد.

ایسنا: رونالدو در اوج دوران آمادگی خود به سر می‌برد. او جزو سه نامزد نهایی کسب توپ طلاست و شانس زیادی برای تصاحب این جایزه ارزشمند برای دومین بار دارد. رونالدو با زدن 69 گل به عنوان برترین گلزن جهان در سال 2013 انتخاب شد. او در نظرسنجی "ورد ساکر" به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شد اما در نظرسنجی گاردین این لیونل مسی بود که گوی سبقت را از او ربود و با کسب 9 رای از 15 رای به عنوان بهترین بازیکن جهان در سال 2013 برگزیده شد.

کریستیانو رونالدو یکی از ثروتمندترین بازیکنان فوتبال جهان است. این ستاره پرتغالی نشان داده است که علاقه زیادی به رفاه و صرف هزینه‌های سرسام‌آور دارد. او در شهر مادرید در خانه‌ای زندگی می‌کند که میلیون ها دلار برای آن هزینه شده و در نهایت زیبایی و چشم‌نوازیی است.

رسانه‌های اسپانیایی تصاویری از خانه فاخر و گرانبهای رونالدو را منتشر کردند که هر بیننده‌ای را به وجد می‌آورد.

با نگاه به این تصاویر می‌توان پی برد که CR7 رئال مادرید تنها در مستطیل سبز بی‌نظیر نیست در زندگی شخصی هم به نوعی منحصر بفرد است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 4 دی 1392  12:08 PM
تشکرات از این پست
amirali123 borkhar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:خانه مجلل رونالدو در مادرید +عکس

واقعا مردم انقدر پول دارند که نمیدونن چه جوری و کجا خرجش کنن

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 4 دی 1392  12:11 PM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:خانه مجلل رونالدو در مادرید +عکس

من با نظر شما كمي موافقم چون ببينيد اصلا ما انسانها نميدونم چطوري هستيم يه شخص پولدار رو در نظر بگيريد وقتي واسه  خودش همه امكانات رو فراهم ميكنه ميگنيم زياده روي كرده ( البته با ريخت و پاش زيادي و حروم كردن موافق نيستم) از اون  طرف مثلا همين رونالدو اگه يه خونه بسيار ساده و ... داشت ميگفتيم واي اون چقدر خسيس و ......

حالا اينجا هم رونالدو داشته واسه خودش هم امكانات فراهم كرده البته اينا نظر شخصي بنده حقيره

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 4 دی 1392  12:26 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها