0

دنیای سوال و پاسخ بورسی

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:دنیای سوال و پاسخ بورسی

نقل قول zahra7720

سلام مثلا فرض کنید من 3 میلین دارم و میخوام از سهام ها یا اوراق قرضه بانکها استفاده کنم باید از ابتدا از کجا شروع کنم و چکار کنم؟

مثلا میگن هر سهم 150ریاله یعنی چی؟یعنی سهم 15 تومنی هم داریم؟تواینجور موقع ها حداقل چند تا باید سهم بخریم؟

سلام و خیر مقدم

اول از همه پیشنهاد بنده به شما ورود به بورس با پشتوانه علمی و آگاهی کافی است. اگر تازه وارد می باشید و علاقه زیادی به آموزش و مستقل شدن دارید، حداکثر یک پنجم سرمایتون را در دست داشته باشید و مابقی را در صندوقهای سرمایه گذاری، سرمایه گذاری کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که حداقل 3- 6 ماه نباید به آن دست بزنید. این نکته که سرمایه مازاد را وارد بورس کنید را فراموش نکنید. 

توی همین تالار بگردید لیست کامل صندوقها گذاشته شده. اگر نیافتید با سرچ توی گوگل پیدا می کنید و سوابقشون را یکجا خواهید داشت. از استاد اعتدال نیز می توانید در این زمینه راهنمایی بخواهید. پیشنهاد بنده به شما انتخاب صندوق عقیق یا صندوق اگاه است. 

اما پاسخ شما:

اول از همه به تاپیک های آموزشی خصوصا این تاپیک مراجعه فرمایید:

http://rasekhoon.net/forum/thread/855859/page1/

و در مورد سوال دوم: ارزش اسمی هر سهم صد تومن است و کمتر پیش میاید که قیمت به زیر صد تومن برسد و اگر رسید و شما با بررسی کامل از خوب بودن سهم آگاه شدید، می توانید با خرید هر تعداد سهم مالک آن شوید. البته، اخیرا قانونی تصویب شده است که خرید از هر سهمی نباید کمتر از صد هزار تومن باشد. یعنی شما سهمی که به گفته شما 15 تومن شده را باید حداقل به تعداد 6667 سفارش خرید بدهید. بعبارتی حداقل صد هزار تومن برای خرید باید سرمایه گذاری کنید. 

موفق باشید.

جمعه 27 دی 1392  7:42 PM
تشکرات از این پست
zahra7720 Eetedal
دسترسی سریع به انجمن ها