نقل قول ali_kamali
سلام آقا حسام . سلام
خسته نباشی دوست عزیز. قربون آقا
ببخشید یک انتقاد میکنم از شما . انتقاد که چیز بدی نیست. اگه مشکلاتمو به من بگی بهتر از اینه که پشت سرم حرف بزنی.هر وقت خواسنی انتقاد کن
1- چرا اینقدر سر سرکی به سوالات جواب میده که بعضی کاربرا تو پست های قبلی نوشتن چه صندلی داغ سردی ؟
نمیدونم منظورت کدوم بخشه ولی من سعی کردم که مختصر و مفید جواب بدم. اون دوستمون که گفت چرا صندلی اینقدر سرده منظورش این بود که کسی سوال نمیکنه.البته شاید!
2- از خصوصیات اخلاقی رونالدو چقدر می دونی ؟ کمی تعریف کن
این که میگن مغروره و از خود راضی اصلا درست نیست.چون تو شادی پس از گل نمیخنده و فریاد میزنه این یعنی غرور؟!.وقتی قبل بازی هواداران تیم مقابل جوی علیه رونالدو درست میکنن؛ اونم بعد گل به اونا میگه آرام باشید. رونالدو همون چیزی است که نشون میده. مثل بعضی ها که در بارسلون جلوی 2تا هافبک غول بازی میکنن، دو رو نیست که اخیرا هم به دلیل فرار مالیاتی محکوم شده بود که به لطف مدیران بارسلون ماستمالی شد!!!
وقتی هم که گرت بیل به رئال مادرید اومد همه میگفتند که رونالدو با بیل مشکل پیدا میکنه و کاری میکنه بیل از اومدنش به رئال پشیمون بشه.ولی رونالدو اولین کسی بود که دست دوستی به بیل داد و به او کمک کرد تا با شرایط وفق پیدا کنه.الان هم میبینید که چقدر با هم همکاری میکنند.
رونالدو حتی یک خط هم بر روی بدنش خالکوبی نکرده تا بتونه به سازمان خون رسانی، خون بده.درحالی که طرف مقابل عشق خالکوبی است. از کارهای خیری که انجام داده میتونم یه طومار درست کنم.هرچند بازیکنای زیادی هستند که کارهای خیر زیادی انجام میدن.
3- تو فیس بوک با دختر های که علاقه به فوتبال داشتن دوست شدی؟ آیا کسی بود اونجا که مثل شما عاشق رونالدو باشه ؟
من در فیسبوک یه مدت کوتاهی بودم.حدود 4 روز.گفتم که خیلی از محیطش خوشم نیومد.فکر کنم حسابمو حذف نکردم ولی خیلی وقته که نرفتم.
4- حاضری سیم کارت موبالیت رو واسه 48 ساعت با سیم کارت آقای خدایی عوض کنی ؟ ( اگر نمی دونی آقای خدایی کیست من میگم . اون مدیر تالار گردشگری است و یک آقای محترم و شوخ طبعی است و امانت دار )
بله آشنا هستم با ایشون.این روزا که تماس زیاد دارم.حالا باشه برای بعد
5- چند تا پوستر تو اتاقت از رونالدو زندی به دیوار ؟ پوستر ندارم و تو کامپیوتر کلی عکس دارم آیا کسی تو خونه به تو گیر میده که پسر اینقدر فوتبالی نباش ؟ نه. اونقدر هم دیگه اسیر فوتبال نیستم
موفق باشی آقا حسام عزیز. هر سوالی که خواستی میتونی جواب ندیدی