0

رسوایی جدید پلیس انگلیس

 
aminsky
aminsky
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 936
محل سکونت : خوزستان

رسوایی جدید پلیس انگلیس

 

رسوایی جدید پلیس انگلیس

بین الملل > اروپا  - یک افسر پلیس بریتانیا در اقدامی وقیح، تصاویر شخصی یک متهم و همسرش را دزیده و منتشر کرد.

به گزارش سرویس بین‌الملل شبکه ایران، پلیس انگلیس پس از اسب‌دوانی در میان تظاهرکنندگان معترض به افزایش شهریه دانشگاه‌ها، اکنون شاهکار دیگری از خود بر جای گذاشته و رسوایی دیگری به بار آورده است.
روزنامه انگلیسی دیلی‌میل گزارش داد: شخصی به نام "ویلیام واسیلاکوس" از یک افسر اسکاتلندیارد به نام "مایکل پرستی" به خاطر دزدین ویدئوهای خصوصی وی و همسرش و انتشار آنها شکایت کرده است. این ویدئوهای خصوصی بر روی تلفن همراه واسیلاکوس ذخیره شده بود.
بنا بر این گزارش، "نورمن پاتیس"، وکیل مدافع واسیلاکوس ابراز داشت: انتشار ویدئو برای موکل وی و همسرش دردسرهای فراوانی ایجاد کرده و به آنها وجهه بازیگران فیلم‌های مستهجن را بخشیده است.
پرتسی روز 16 اوت واسیلاکوس را به اتهامی دستگیر کرده و یک شب در بازداشت نگاه داشته بود و در این مدت زمان به تلفن همراه وی دسترسی داشت. وی به جای آنکه تلفن همراه متهم را تحویل اداره پلیس دهد، آن را با خود برده و از اطلاعات آن سوءاستفاده کرده است.
این تنها نمونه‌ای از تجاوز پلیس بریتانیا به حقوق شهروندان این کشور از جمله حریم خصوصی آنهاست. چندی پیش نیروهای پلیس سواره انگلیس با حمله به دانشجویان معترض به افزایش هنگفت شهریه دانشگاه موجبات وحشت آنان را فراهم آورده و یک زنان باردار را تا مرحله مرگ پیش برده بودند

 

" بر روی بالشـی که از مــرگ پرنده ها پـر است

نمی تـوان خواب پــرواز را دیـد "

 

AmInO

پنج شنبه 11 آذر 1389  9:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها