به یاد اولین شهادت طلب لبنانی
بمب جاندار در پژوی سفید رنگ
اسحاق رابین: «حمله نظامی اسراییل باعث شد تا غول شیعه از بطری خارج شود. من معتقدم که از بین تمام فاجعهها، این فاجعه خطرناکترین است، زیرا جنگ با شیعیان، نیروهای آنان را آزاد کرده و وضع بدتر شده است.»
به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، اینک دشمن جدیدی در برابر «رژیم صهیونیستی» قد علم کرده و آن را به مبارزه دعوت میکرد که روشها و دیدگاههایش برای «تلآویو» کاملاً تازگی داشت. مقامات رژیم صهیونیستی معتقد بودند که «عملیات صلح برای الجلیل» اگرچه باعث اخراج فدائیان فلسطینی از لبنان شد، ولی نیرویی به مراتب خطرناکتر و ستیزهجوتر را جایگزین آن کرد.

شهید احمد قصیر
«اسحاق رابین» وزیر دفاع وقت «دولت یهودی» در این خصوص اظهار داشت: «حمله نظامی اسراییل باعث شد تا غول شیعه از بطری خارج شود. من معتقدم که از بین تمام فاجعهها، این فاجعه خطرناکترین است، زیرا جنگ با شیعیان، نیروهای آنان را آزاد کرده و وضع بدتر شده است. هیچ کس این را پیشبینی نمیکرد و من در گزارشهای محرمانه مأموران مخفی چنین چیزی ندیدهام... اگر ما به عنوان یکی از نتایج جنگ، رادیکالیسم شیعه را جایگزین رادیکالیسم فلسطینی کنیم، بدترین اقدام را انجام دادهایم. در بیست سال گذشته، هیچگاه یک مبارز فلسطینی خود را تبدیل به یک بمب جاندار نمیکرد. من معتقدم که شیعیان برای نوعی رادیکالیسم، تواناییهایی دارند که ما هنوز آن را نشناختهایم.»
صهیونیستها بوی خطر را به خوبی احساس کرده بودند و یکی از دلایل عقبنشینی آنان از مواضع اشغال سال 1982 تا «کمربند امنیتی» همین حضور پراکنده در منطقه ای وسیع و متراکم از جمعیت جنوب لبنان، امکان طراحی و اجرای عملیات هایی از قبیل «عملیات صور» را به مقاومت اسلامی لبنان می داد. در حقیقت ماشین جنگی اسراییل در جنوب لبنان به سیبل متحرکی برای شهادت طلبان لبنانی تبدیل شده بود.

شهید احمد قصیر
مسیری که احمد قصیر گشوده بود با سلسله ای از عملیات های شهادت طلبانه دنبال شد و عرصه را به شدت بر اشغالگران یهودی تنگ نمود. تنها کمتر از یک سال پس از عملیات شهید «احمد قصیر»، در 4 نوامبر سال 1983 یک کامیون پر از مواد منفجره ساختمان جدید سرفرمانداری نظامی رژیم صهیونیستی در «مدرسه الشجره» در شهر «صور» را با خاک یکسان کرد. 29 افسر و سرباز صهیونیست در این «عملیات استشهادی» کشته شدند و باز هم رژیم صهیونیستی هیچ سرنخی از عوامل انفجار به دست نیاورد. چند ماه بعد در 11 آوریل سال 1984 یک رنوی سبز رنگ خود را در کنار یک ستون از گشتیهای ارتش صهیونیستی در حوالی روستای «دیر قانون» منفجر کرد و 6 اشغالگر را به هلاکت رساند. در 16 ژوئن سال 1984، جوانی سوار بر اتومبیل بنز سفید رنگ در جادهای منتهی به شهر اشغال شده صیدا، در کنار یک کاروان نظامیان صهیونیست خود را منفجر کرد. ستاد ارتش صهیونیستی تنها به مجروح شدن 10 سرباز خود در این انفجار بزرگ اعتراف کرد.
محل شهادت شهید احمد قصیر
دیگر تحمل این اوضاع برای تل آویو ممکن نبود. بنابر این اشغالگران صهیونیست، با همان سرعتی که 32 ماه قبل تا دروازههای بیروت آمده بودند، عقب نشینی کردند و به مدت 15 سال به نبردی فرسایشی در محدوده «کمربند امنیتی» تن دادند.
و اینگونه بود که بمبهای شیعه به دشمن نشان دادند که از مرگ هراسی ندارند و در راه دین و سرزمین از هیچ خطری ابا ندارند.
انتهای پیام/ب