0

عشق و زمان

rassool
rassool
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 471

عشق و زمان

روزگاري جزيره اي بود که تمامي احساس ها در آن زندگي مي کردند . " شادي "، " غم " ، "معرفت "، و سايرين به اضافه ي "عشق" .
يک روز به احساس ها خبر دادند که جزيره در حال غرق شدن است ؛ بنابراين هر کس قايقي ساخت و آنجا را ترک کرد به جز "عشق " .  "عشق "  تنها کسي بود که ماند . او مي خواست تا آخرين لحظه مقاومت کند . هنگامي که جزيره داشت به کلي فرو مي رفت  "عشق "  تصميم گرفت درخواست کمک کند . ثروت داشت با قايقي مجلل از آنجا عبور مي کرد .  "عشق "  به او گفت : ثروت ، مي تواني مرا با خود ببري ؟ ثروت جواب داد : نه ، نمي توانم . مقدار زيادي طلا و نقره در قايق من هست و اينجا جايي براي تو نيست .
 "عشق " تصميم گرفت از غرور که با قايق زيبايي از آنجا رد مي شد درخواست کمک کند . " غرور لطفاً کمکم کن " . غرور جواب داد :  "عشق " ، من نمي توانم کمکت کنم ، تو خيس شدي و ممکن است به قايق من صدمه بزني . غم ، نزديک  "عشق "  بود ؛ بنابراين از او هم درخواست کمک کرد . " غم ، اجازه مي دهي با تو بيايم ؟ " غم گفت : آه  "عشق "  ، من خيلي ناراحتم و نياز دارم با خودم تنها باشم . شادي نيز از کنار  "عشق "  گذشت .اما آنقدر خوشحال بود که اصلاً متوجه نشد  "عشق "  او را صدا مي زند . در اين حين صداي غريبي گفت :  "عشق "  بيا ، من تو را با خود مي برم .  "عشق "  بسيار خوشحال و ازخود بي خود شد . آنقدر که حتي فراموش کرد بپرسد به کجا مي روند . هنگامي که آنها به خشکي رسيدند غريبه ،  "عشق "  را به حال خودش رها کرد و رفت . به راستي که چقدر  "عشق "  به آن مديون بود .  "عشق "  از معرفت پرسيد : چه کسي به من کمک کرد ؟ معرفت جواب داد : زمان .  "عشق "  پرسيد : چرا زمان به من کمک کرد ؟ معرفت با لبخندي که آميخته به دانش عميقي بود جواب داد : چون فقط زمان است که مي تواند ارزش  "عشق "  را بفهمد .
منبع:مجله راه کمال،شماره 24.
اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
سه شنبه 3 شهریور 1388  10:04 AM
تشکرات از این پست
shahdan
shahdan
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1485

پاسخ به:عشق و زمان

پاسخ به:عشق و زمان    ممنون
سلامت باشید