0

فرهاد مجیدی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

فرهاد مجیدی

هیچ وقت دوست نداشتم زمان خداحافظی ام را از قبل مشخص کنم. مدتی پیش، به این تصمیم رسیدم که امروز روز خداحافظی از فوتبال است. از فردا همان جایی می ایستم که شما می‌ایستادید. زیر برف، یخ، باران و آفتاب سوزان. اما این بار من باید به شما احترام بگذارم و تشکر کنم، درست همان کاری که شما برای من انجام دادید.

تمام خاطره‌ها، خوشی‌ها و لحظه‌های تلخی که در طول سالیان حضور در استقلال داشته‌ام امروز جلوی چشمانم هستند. تلخ ترین خاطره‌ام "4خرداد 1390 " است که روی قلبم حک شده و به هیچ وجه پاک نخواهد شد. روزی که در مراسم تشییع جنازه ناصرخان شرکت کردم و در بهشت زهرا (س) برای همیشه از وی جدا شدم.

به من حق دهید که با دشواری از این پیراهن دل بکنم، هر کدام از ستاره‌های آن، مدال‌هایی بودند که همه ما به آن افتخار می‌کردیم. من به بیشتر آرزوهای فوتبالی خود رسیده‌ام و دوست داشتم با قهرمانی در آسیا از فوتبال خداحافظی کنم اما این امر میسر نشد. امیدوارم در آینده به تنها آرزوی دست نیافته ورزشی ام در کنار هواداران عزیز برسم.

هواداران عزیز و دوست داشتنی!

بازیکنان می‌روند ولی استقلال بزرگ باقی می‌ماند. پیراهنی که سال‌ها نام من بر آن نوشته می‌شد را دوست داشته‌ام و همواره دوست خواهم داشت. پیراهن "آبی" که بر تن بازیکنان بزرگی چون غلامحسین مظلومی و حسن روشن بوده یا همان بازوبندی که مدتها علی جباری، برادران بیانی، امیر قلعه نویی یا جواد زرینچه بر بازوان خود می بستند از جمله خاطرات ماندگارم هستند.

تقدیر این بود که در ایران پیراهنی جز پیراهن پرافتخار "آبی" بر تن نکرده و با استقلال از دوران قهرمانی خداحافظی کنم. ازهمه افرادی که این فرصت را برای من فراهم کرده و مرا حمایت نمودند خصوصا "امیر قلعه نویی" قدردانی می نمایم.

فرهاد مجیدی امروز به خط آخر سال‌های بازی خود رسیده و وقت آن شده تا پیراهن شماره 7 که میراث بزرگانی چون «مجید نامجو مطلق » است را به بازیکنان تازه نفسی تقدیم کنم که قرار است آینده فوتبال کشور را رقم بزنند.

هواداران همیشگی!

از فردا دیگر بازیکن استقلال به شمار نمی‌آیم ولی همواره یکی از شما خواهم بود و برای قهرمانی استقلال دعا خواهم کرد. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم برای سربلندی استقلال تلاش خواهم کرد.

چقدر سخت است پایان بردن این نامه، همین طور نام‌ها مقابل چشمانم رژه می‌رود، از تمام مربیانی که در این سال‌ها برایم زحمت کشیدند، از مدیرعامل محترم باشگاه جناب آقای فتح ا...زاده و دیگر مدیران گذشته، کارشناسان، بازیکنان، کادر پزشکی، تدارکات، اهالی رسانه، دوستان، خانواده خصوصا پدر و مادر عزیزم و تک تک آن هوادارانی که در این سال‌ها همراهی‌ام کردند، کمال سپاسگزاری و قدردانی را دارم.

در پایان لازم است برای تیم ملی کشورم که با درایت جناب آقای علی کفاشیان، رییس فدراسیون فوتبال و مربی بزرگش کارلوس کی روش، تلاش بازیکنان و دعای خیر مردم عزیز به جام جهانی صعود کرد، آرزوی موفقیت نمایم.

خدای من شاهد است که در تمام این سال‌های طولانی با تمام توانم بازی کردم و اگر قصوری از من سر زده از همه پوزش می‌طلبم.

مجیدی‌ها می‌آیند و می روند، اما آنچه باقی می‌ماند نام "استقلال" است که پشتش به شما هواداران، مثل همیشه گرم خواهد ماند. زنده باد ایران، زنده باد استقلال.

برادر کوچک شما

فرهاد مجیدی

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 9 آبان 1392  3:38 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

واکنش پژمان جمشیدی به حداحافظی مجیدی

بازیگر سریال «پژمان» نسبت به خداحافظی «فرهاد مجیدی» از فوتبال واکنش نشان داد.

پژمان جمشیدی که این روزها به خاطر ایفای نقش در سریال پژمان بار دیگر به شهرت رسیده در صفحه شخصی خود پیامی در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال منتشر کرد.

متن این پیام به شرج زیر است:

در این روزها و شب‌های شلوغ شلوغ زندگیم که به تعبیر اکثریت رسیدن به اوج تلقی میشه و به باور خود من ابتدای یک فرود دوباره است، امروز دلم از پایان ستاره‌‌ای دیگر عجیب گرفت. فرهاد دوست داشتنی آبی‌ها هم به خط پایان رسید.خدا نگهدار کاپیتان شماره هفت تیم رقیب. ادامه زندگیت شاد و پر آرامش. قرمز و آبی به احترام رفتنت کلاه از سر بر میداریم. نامت در قلب آبی ها ماندگار خواهد ماند. شک نکن دوست من.

پنج شنبه 9 آبان 1392  3:40 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پیام ویژه علی کریمی برای فرهاد مجیدی

علی کریمی در صفحه اینستاگرام خود به فرهاد مجیدی پیام داد.

تابناک: در این پیام آمده است: "تو این روزای کم ستاره ی فوتبال کشورمون یکی از ستاره های درخشان این فوتبال و دوست عزیزم از فوتبال خداحافظی کرد. 

هرجا که هستی موفق باشی فرهاد مجیدی

علی کریمی"

پنج شنبه 9 آبان 1392  3:42 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پیام احسان علیخانی به فرهاد مجیدی

احسان علیخانی مجری توانمند تلویزیون در رابطه با خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال  یادداشتی را  در صفحه فیس بوکش منتشر کرد.

سلام

همه می دونن من یه پرسپولیسی دو آتیشم ، اما حتما فرهاد مجیدی رو یه ستاره می دونم در فوتبال و مثل همه دوستای استقلالیم ناراحتم از خداحافظی مظلومانش از فوتبال مثل مهدی مهدوی کیا و در آینده نزدیک شاید علی کریمی ...

حس می کنم داریم آهسته آهسته در همه زمینه های جذاب و لذت بخش برای مردم بی ستاره میشیم ( فوتبال ، سینما ، موسیقی ، تلویزیون و حتی سیاست )...

شاید توقع من رفته بالا اما زمان نوجوانی ما انگار ستاره ها بیشتر بودند و شاید من ساده تر ...

پنج شنبه 9 آبان 1392  3:43 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

یادداشت وحید هاشمیان برای مجیدی

سایت رسمی وحید هاشمیان: پس از خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال، وحید هاشمیان یکی از هم‌دوره‌ای‌های او یادداشتی نوشت.

پس از خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال، وحید هاشمیان یکی از هم‌دوره‌ای‌های او یادداشتی را برایش به رشته تحریر درآورد. متن این یادداشت را ملاحظه می‌فرمایید:

تقدیم به هفت دوست داشتنی

فرهاد مجیدی عزیز و دوست‌داشتنی تا همین چند روز پیش حضور و دیدن بازی‌‌هایت در لیگ ایران برایم یادآور مردان هم‌دوره‌ام و حکایت‌ها و خاطرات خوب نسل مظلوم فوتبال ایران بود.

به خود می‌بالیدم که می‌شنیدم، هم‌دوره‌ام که 2 دهه خوب و سربلند فوتبال بازی کرده، همچنان می‌درخشد، اما واقعا فوتبال ایران تا همین دیروز نحوه استفاده از تجارب مجیدی، دایی، مهدوی‌کیا و باقری را می‌داند و می‌شناسد؛ افسوس.

فرهاد هم رفت و شاید فقط  چند نفر از آن نسل باقی مانده‌اند؛ علی کریمی، سهراب بختیاری‌زاده و ... بیایید قدرشان را بدانیم.

هفت دوست‌داشتنی قلب و درکم را با حال و احساس‌ات همراه می‌کنم و برایت بهترین‌ها را آرزو می‌کنم و توجه‌ات را به جنگ برای بازگشتی پرفروغ دوباره در عرصه‌ای دیگر جلب می‌نمایم. شاد، سربلند و موفق باشی 7 محبوب و دوست‌داشتنی فوتبال ایران.

پنج شنبه 9 آبان 1392  3:44 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پیام هادی ساعی به فرهاد مجیدی

پرافتخارترین ورزشکار ایران در پیامی درباره خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال، او را ستود و گفت،‌ مهم آن است که امثال فرهادها را فراموش نکنیم.

هادی ساعی، دارنده مدال طلای المپیک و عضو شورای شهر تهران در پیامی آورده است: من طرفدار تیم ملی هستم و تعصب رنگی ندارم. اما عده‌ای از بازیکنان و ورزشکاران هستند که به دلایل مختلفی همواره اسطوره بودند و متعلق به یک ملت و سرزمین می‌شوند و بعضا نماد موفقیت، تعصب و پهلوانی در کنار قهرمانی برای یک کشور هستند. مانند زنده‌یاد تختی و یا مرحوم ناصر حجازی و علی دایی.

به نظرم دلایل مشخصی در اسطوره و چهره محبوب شدن در نزد مردم وجود دارد که باید علاوه بر کیفیت فنی و قهرمانی به مسائل شخصی و فکری و رفتاری ورزشکار اشاره کرد.

فرهاد مجیدی علاوه بر داشتن کیفیت خوب فنی و یکنواختی خوب در بازی‌هایش همواره جزو فوتبالیست‌های باکلاس و محبوب بوده است و قطعا این محبوبیت را ذره ذره و با حفظ و رعایت بسیاری از مسائل به وجود آورده است که این امر باید سرلوحه ورزشکاران جوان باشد.

بنابراین صرف داشتن چهره و تیپ خوب ورزشکاری محبوب نمی‌شود و فرهاد مجیدی در رفتار و کردار همیشه الگو بوده است. جدایی و پایان نسل طلایی و دوست‌داشتنی فوتبال ایران برای فوتبالدوستان بسیار تلخ است و از همه مهم‌تر، هشدار برانگیزتر و تلخ‌تر این که به نظر می‌رسد جانشین و جایگزین خوبی برای نسل فرهادها نداریم.

علی دایی، کریم باقری، وحید هاشمیان، احمدرضا عابدزاده، مهدی مهدوی‌کیا و علی کریمی نیز از این نسل هستند و تک ستاره‌هایی بودند و هستند که خود به تنهایی تماشاگران پرشماری را به ورزشگاه می‌آوردند. باید از این پس بیشتر به فکر امثال فرهاد باشیم و آنها را فراموش نکنیم و پیوند خوبی بین آنها و نسل جدید ایجاد کنیم. چراکه امثال او خیلی نیستند و او محبوبیتش را با احترام در نزد مردم کسب کرده است.

به نظرم سوز و غربت در مدل جدایی و خداحافظی فرهاد هم ما را بیشتر به یاد او می‌اندازد. چرا که حضور صدهزار نفر و یا کمتر خیلی فرقی در خداحافظی ندارد. مهم بعد از آن است که آنها را فراموش نکنیم. امیدوارم با گذراندن دوره‌های لازم و به کارگیری شخصیت محبوبش شاهد حضور او در عرصه مربیگری و مدیریت ورزشی باشیم.

پنج شنبه 9 آبان 1392  3:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها