0

من دشت آزادگانم

isar1342
isar1342
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 215

من دشت آزادگانم

من دشت آزادگانم

نقشه زيباي سرزمين پهناورمان ، ايران عزيز را پيش روي خود بگشا ، سپس خوزستان سرفراز را در سمت جنوب غربي کشور اسلامي مان نظاره کن ، شهرستانهاي اين استان دلاور خيز را يک به يک بخوان وآنگاه که به دشت آزادگان رسيدي تامل کن ، سرزمين پهناوري است . گوش جان باز کن اوخود به توخواهد گفت که:من دشت آزادگانم وسوسنگرد قلب من است! با مردماني صبور وزحمت کش، ولايتمدار و با ايمان ، و به همين دليل بر پيشاني من اين جمله زيبا نقش بسته است «دشت شيعيان مخلص اهل بيت (ع)».

اگرگذشته ام را بخواني، مي‌بيني که از دير باز تا کنون جاي جاي پهن دشتم صحنه رشادت وايستادگي عشاير غيورم در مقابل تمامي پليديهاست .

از تپه هاي ا... اکبر تا تنگه چزابه، و از هور تا سوسنگرد، هنوز خاطره ايستادگي مردمانم در جنگ و جهاد عشاير عرب اين ديار با انگليس روباه صفت ومکار هنوز بر زبانها جاريست .

اما اينک، مي‌خواهم از دفاع مقدس و آنچه بر من رفت با تو بگويم ؛ از آن روزگاران که مزدوران رژيم کافر بعث، به پشتيباني تمامي استکبار، با خيال خام فتح سه روزه خوزستان، گامهاي پليد ونحس خود را بر سرزمين تازه رها شده ام از دست طاغوت نهادند؛ آتش نمروديان بر سر مردم بي پناهم باريدن گرفت. دود و آتش از همه جا برخاست. جاي جاي پيکرم با خنجر کين دشمن زخم خورده است. براي کودکانم که آماده رفتن به مدرسه بودند، زنگ وحشت و تباهي را به صدا در آوردند. سقفها را بر سر آنان که پناهي نداشتند، ويران کردند. به پيش تاختند و بستان زيبايم را اشغال کردند. مزارع و هر آنچه را که بر زمينهاي اين ديار سبز شده بود، سوزاندند و به سوي سوسنگرد آمدند و از آن جا به سوي اهواز تاختند و در ميانه راه در حميديه، سر مست از پيروزي و آن همه غارت و ويراني مهيا شدند تا به پيشروي خود ادامه دهند و جوانانم، خشمگين از اين تجاوز وحشيانه حيران ومستأ صل مانده بودند که چه بايد کرد؟ نگراني در چشمان مردم سرزمينم موج مي‌زد اما غرورشان که برآمده از ايمان و اعتقاد به اسلام ناب محمدي (ص) بود، همچون سدي محکم آنها را در مقابل اين تجاوز وحشيانه استوار واميدوار مي‌کرد.

نسيم خوش ايثار، رشادت و مقاومت وزيدن گرفت. پيام فرمانده کل انديشه هاي عاشورايي، معمار کبير انقلاب، که فرمودند: «ما با تمام قدرت در مقابل تجاوز هر دولتي به کشور ما، ايستاده و از ميهن عزيز و اسلام بزرگ تا حد جان دفاع مي‌کنيم» بر پيکر ملتهب جامعه آرامش بخشيد. جوانان شوريده سر بپا خاستند، پيران فانوس هدايت به دست گرفتند و با يورش به دشمن، متجاوزين را در حميديه به درک واصل کردند و مردم دلاور وخشمگينم در سوسنگرد، دشمن را بر سفره عزاي دلش نشاندند و سرفراز و استوار، شهر را در هفتم مهر 1359 آزاد کردند.

دشمن زخم خورده که در خواب نمي‌ديد، اين عشاير غيور ودلاور اينگونه بر او تاختند و زمينگيرش کردند بار دگر در 23 آبان با تمامي قواي خود دو باره بر من تاختند و سوسنگرد عزيزم را در زير سنگين ترين آتش، به محاصره در آوردند؛ اما فرزندان دليرم که در مکتب خانه انقلاب اسلامي درس مقاومت وايثار وشهادت را آموخته بودند با تمام هستي خود دفاع کردند تا آنگاه که پيام ديگري از امام عزيز(ره) از آنسوي محاصره صادر شد که: «بايستي تا فردا سوسنگرد آزاد شود ...».

آنان که مريد ولايت بودند گوش به فرمان دادند ودر هجومي ديگر بر متجاوزان يورش بردند و ظهر 26آبان 1359 اذان فتح وپيروزي را از گلدسته هاي سوسنگرد بر گوش جان مردم خوبم خواندند ودل امام بزرگوار را شاد کردند . ومن امروز از برکت آنهمه جانفشاني وايثار استوار ومقاوم بر دامان ايران بزرگ وسرفراز آرام گرفته ام وبا افتخار فرياد مي‌زنم که : من دشت آزادگانم.

اين است دشت حماسه و مقاومت...!

دشت آزادگان سرزمين عشاير و مرزداران غيور و ولايت مداري است که در واقعه جهاد عشاير سال 1333 ه. ق، با تبعيت از مراجع ديني خود، بر عليه استعمارگران و متجاوزان انگليسي به پا خاستند و با تقديم 600 شهيد، با غرور و افتخار دشمن را از وطن خود بيرون راندند و در هشت سال دفاع مقدس، در مقابل متجاوزين بعثي، بيرق عزت و شرف انقلاب اسلامي را بر دوش گرفته و در کنار سبز پوشان سپاهي، خاکي پوشان ارتشي و رادمرداني که رداي آسماني بسيج را بر تن کرده بودند، در پاسخ به نداي رهبر فرزانه خود، «امام خميني (ره)» با تقديم 1200 شهيد، 2500 جانباز و 40 آزاده قهرمان، در مقابل کفر و بيداد، با رشادتي وصف ناپذير ايستادند و دشمن را به خاک مذلت نشاندند. دشت آزادگان(سوسنگرد)افتخار دارد که در هشت سال جنگ تحميلي، با دفاع جانانه در مقابل استکبار جهاني به سرکردگي آمريکاي جنايتکار، عرصه عروج ملکوتي 6 فرمانده شهيد سپاه پاسداران خود، به نام‌هاي: سرلشکر پاسدار شهيد حاج علي هاشمي، سرلشکر پاسدار شهيد اسماعيل دقايقي، سردار شهيد حبيب شريفي، سردار شهيد محمد رضا پور کيان، سردار شهيد غلامحسين بسطامي و سردار شهيد حميد معينيان بوده و با ثبت حماسه هايي جاودان، موجب گشته تا 26 آبان سالروز شکست حصر سوسنگرد و روز شهداي پاسدار، برگ زريني شود در تاريخ پر افتخار انقلاب اسلامي ايران.

بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی
خـــون خوری گـــر طلب روزی ننهــاده کـــنی
آخــرالامـــر گــــل کــوزه گـــران خواهــی شــــد
حالیـــا فکـــر سبــو کـــن کـــــه پـر از بـاده کنـــی
گـــــر از آن آدمیــانی کـــــه بهشتت هوس است
عیـــش با آدمـــی ای چنــــد پـری زاده کنــــی
تکیــــه بر جای بزرگان نتوان زد به گــــــزاف
مگر اسباب بزرگـی همه آماده کــنی...

چهارشنبه 8 آبان 1392  12:02 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها