0

ماکارونی با میگو در مایکروفر

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ماکارونی با میگو در مایکروفر

 مواد لازم:
- 250 گرم ماكارونی رشته‌ای
- 1/5 لیتر یا 6 پیمانه آب جوش
- یك كیلوگرم میگو
- یك‌چهارم پیمانه روغن مایع گیاهی
- یك عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
- یك‌سوم پیمانه یا 50 گرم بادام زمینی خردشده
- 2 قاشق سوپ‌خوری سس شیرین فلفلی
- یك‌سوم پیمانه آب لیموترش
- نصف پیمانه گشنیز خردشده
- نمك و فلفل به میزان لازم



 

 طرز تهیه:
1 – ماكارونی‌های رشته‌ای را با دست نصف كنید. یك ظرف پیركس گود یا هر ظرف دیگری كه امكان قرار گرفتن آن در مایكروفر وجود دارد را آماده كنید و آب جوش را در آن بریزید. سپس ماكارونی‌های نصف‌شده را به آن اضافه كنید و به مدت 12 دقیقه روی قدرت 100 درصد یا ماكزیمم بپزید. اگر ماكارونی پس از گذشت این مدت، همچنان سفت بود و مغزپخت نشده بود، این زمان را بیشتر كنید. فقط توجه داشته باشید كه در طول این مدت 2بار در مایكروفر را باز كنید و ماكارونی را در آب هم بزنید. پس از پخت ماكارونی، ظرف حاوی ماكارونی و آب را از مایكروفر بیرون آورید و ماكارونی را آبكش كنید.
2 – حالا میگوها را پاك كنید و فقط پوست انتهای دم آن را باقی بگذارید. سپس نیمی از روغن را در ظرف گود دیگری - كه مخصوص مایكروفر باشد– بریزید و میگوهای پاك‌شده، خلال فلفل قرمز و بادام‌زمینی خردشده را به آن اضافه كنید و بدون در، ‌روی حداقل قدرت مایكروفر، به مدت 5 دقیقه تا زمانی كه میگوها تغییر رنگ پیدا كند، حرارت دهید. در این مدت یك‌بار مواد را هم بزنید.

3 – پس از اینكه میگو، فلفل و بادام در روغن تفت داده و پخته شد،‌ ماكارونی و بقیه روغن را همراه آب لیموترش و سس فلفل شیرین به مخلوط اضافه كنید و مواد را بدون در به مدت 4 دقیقه روی حداكثر قدرت مایكروفر بپزید؛ یك‌بار هم‌زدن در این مدت را از یاد نبرید. در پایان، گشنیز خردشده را با كمی نمك و فلفل به این مخلوط اضافه كنید و 2دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. حالا غذا آماده است.
نكته: به جای سس فلفل شیرین، می‌توانید یك قاشق رب گوجه‌فرنگی را در نیم پیمانه آب مخلوط كرده و به غذا اضافه كنید.
توضیح: این غذا تقریبا پس از 45 دقیقه آماده خواهد شد.

 
 
یک شنبه 7 آذر 1389  9:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها