0

قزل آلای ایرانی به روش بالکانی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

قزل آلای ایرانی به روش بالکانی

مواد لازم برای 4 نفر:
 4 قاشق سوپ‌خوری كره
 یك قاشق سوپ‌خوری شوید خردشده
 یك قاشق سوپ‌خوری جعفری خردشده
 4 عدد فیله ماهی قزل‌آلا
 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
 نمك و فلفل به مقدار لازم
توضیح: باتوجه به اینكه قزل‌آلاهای ایرانی گوشتی به قرمزی انواع بالكانی ندارند، شما می‌توانید مقداری پودر زعفران نیز به آنها اضافه كنید تا هم رنگ زیباتری داشته باشند و هم خوش‌طعم‌تر شوند. برای این منظور، مقدار نصف قاشق چای‌خوری پودر زعفران كافی است.



طرز تهیه:
1 - كره را در كاسه فلزی كوچكی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود.
سپس آن را به كاسه بلوری‌ای منتقل كنید. حالا با اضافه‌كردن شوید، جعفری، نمك، فلفل و زعفران آن را مزه‌دار كنید.
2 – اگر می‌خواهید ماهی را در روغن سرخ كنید، تابه‌ای آماده كرده و پس از ریختن مقداری روغن در آن، فیله ماهی‌ها را در كف تابه بچینید، در غیر این صورت، آن را روی سینی میله‌ای فر یا دستگاه دیگر مخصوص گریل‌كردن قرار دهید و پس از آن، با استفاده از قلم‌موی آشپزخانه سطح هریك از فیله‌ها را به مخلوط كره‌ای آغشته كنید و روی دیگر فیله‌ها را نیز برگردانده و به همین صورت مخلوط كره‌ای را بر آنها بمالید.
3 - برای گریل‌كردن ماهی حدود 10 دقیقه زمان لازم است. پس از آنكه ماهی‌ها خوب پخته شدند، آب لیموترش را روی آنها ریخته و همراه سبزیجات سرو كنید.

 
 
شنبه 6 آذر 1389  7:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها