سردار شهيد محمد تقي رضوي در سال 1334 در مشهد به دنيا آمد.
وي براي تحصيل وارد انستيتو مشهد شد و پس از فارغ التحصيل شدن به سربازي اعزام شد. و سربازي ايشان مصادف شد با فرمان امام مبني بر ترك پادگانها توسط سربازان، اونيز پادگان را ترك كرد.
مادرش مي گويد: گفتم تيربارانت مي كنند.با خونسردي همه مسائل را برايم توضيح داد و من قدري آرام شدم.به اوگفتم لااقل چند روزي بيرون نرو تا شناخته نشوي با لبخند جواب داد: مادر! من فرار كرده ام كه فعاليت كنم و اعلاميه امام را پخش كنم. فرار كرده ام كه در كنار مردم باشم. نه اينكه در خانه بمانم.
وي با شروع جنگ تحميلي به جبهه هاي جنگ مي شتابد و نقطه عطفي در زندگيش آغاز مي شود. او از روزهاي نخست جنگ خود را به جبهه ها رساند و با عضويت در ستاد جنگهاي نامنظم شهيد چمران به دفاع از انقلاب و اسلام مي پردازد. پس از مدتي به جهاد خراسان مي پيوندد.
وي به عنوان مسئول ستاد پشتيباني جنگ جهاد خراسان مشغول انجام وظيفه مي شود. پس از ماهها خدمت در مسئوليت فرماندهي مهندسي جهاد سازندگي به عنوان مسئول ستاد كربلا و فرماندهي مهندسي جنگ جهادسازندگي و نيز معاونت فرماندهي قرارگاهمهندسي رزمي قرارگاه خاتم الانبياء (ص) منصوب شد.
نقطه رهايي شهيد رضوي هنگام شناسايي منطقه عملياتي كربلاي 10 در كوههاي غرب كشور تعيين شده بود. ايشان روز سوم خرداد ماه 1366 در عمليات كربلاي 10 در سردشت به فيض عظيم شهادت نائل آمد.
محل دفن: حرم مطهر رضوي
مناجاتي از شهيد بزرگوار
خدايا! عاشق ترم كن به ديدارت
خدايا! خطا كردم به بزرگي و عظمتت ببخشم
خدايا! با همه گناهانم ببخش و بيامرزم و شهادت را نصيبم گردان
خدايا! نمي دانم با اين بار گناهان با چه رويي به پيشگاهت برسم با اين همه عشق ديدارت ديگر تحملم بريده است.
خدايا! با ديدن ياوران صديقت احساس حسادت مي كنم راه مرا در كنار ياورانت قرار ده
خدايا! در اين شبهاي با عظمت طلوع فجر در كنار رزمندگان اسلام مرا هم با همه روسياهي به عظمت روح شهدا ببخش و بيامرز.
خدايا! خانواده شهدا فرزندان شهدا منتظر پيروزي اسلام هستند نصرت نهايي را هرچه زودتر عطا فرما.