استفان کیِسلینگ مهاجم تیم فوتبال لورکوزن آلمان دومین گل خیالی تاریخ بوندس لیگا را به نام خود ثبت کرد.
داور دیدار روز جمعه تیمهای لورکوزن و هافنهایم توپی را که از بیرون زمین از پارگی موجود در تور وارد دروازه شده بود، گل اعلام کرد و لورکوزن این دیدار را با نتیجه دو بر یک پیروز شد.
23 آوریل 1994 نیز توماس هلمر مدافع بایرن مونیخ در بازی مقابل نورنبرگ، گلی را به نام خود به ثبت رساند که توپ اصلا وارد دروازه نشده بود. داور این گل را پذیرفت و پیروزی دو بر یک را تقدیم بایرن کرد.
در آن سال، پس از شکایت نورنبرگ، فدراسیون فوتبال آلمان این دیدار را تکرار کرد و این بار بایرن با پیروزی پرگل پنج بر صفر نورنبرگ را شکست داد.
مارکوس گیسدال مربی هافنهایم اعلام کرد: «تصاویر را دوباره نگاه خواهیم کرد. فدراسیون نمی تواند یک بازی را برای بایرن تکرار کند اما برای هافنهایم این کار را نکند». وی تلویحا گفت هافنهایم شکایتی را درباره این بازی ارائه خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، کیِسلینگ در گفتگو با شبکه اسکای اعلام کرد: «من ابتدا فکر کردم توپ وارد دروازه نشده است بعد همه به طرف من دویدند. من چه کار باید می کردم؟».
وی افزود: «صادقانه بگویم من نمی توانم واقعا در مورد آنچه که دیدم قضاوت کنم. وقتی هافنهایم پارگی تور دروازه را نشان داد، به فکر فرو رفتم».
فلیکس بریش داور مسابقه نیز گفت: «من اندکی تردید داشتم اما واکنش بازیکنان مشخص بود. من با کیسلینگ مشورت کردم اما هیچکس حتی خود او نگفت که توپ گل نشده است. توپ درون دوازده بود و همه بازیکنان هم تصور می کردند توپ واقعا گل شده است».
تصاویری تلویزیونی نشان می دهد کمک داور در بازرسیهای معمول پیش از آغاز مسابقه متوجه پارگی تور دروازه نشده بود.
منبع:
واحد مرکزی خبر