0

دومین گل خیالی در آلمان !

ZareiNurse
ZareiNurse
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 746

دومین گل خیالی در آلمان !

استفان کیِسلینگ مهاجم تیم فوتبال لورکوزن آلمان دومین گل خیالی تاریخ بوندس لیگا را به نام خود ثبت کرد.
داور دیدار روز جمعه تیم‌های لورکوزن و هافنهایم توپی را که از بیرون زمین از پارگی موجود در تور وارد دروازه شده بود، گل اعلام کرد و لورکوزن این دیدار را با نتیجه دو بر یک پیروز شد.
23 آوریل 1994 نیز توماس هلمر مدافع بایرن مونیخ در بازی مقابل نورنبرگ، گلی را به نام خود به ثبت رساند که توپ اصلا وارد دروازه نشده بود. داور این گل را پذیرفت و پیروزی دو بر یک را تقدیم بایرن کرد.
در آن سال، پس از شکایت نورنبرگ، فدراسیون فوتبال آلمان این دیدار را تکرار کرد و این بار بایرن با پیروزی پرگل پنج بر صفر نورنبرگ را شکست داد.
مارکوس گیسدال مربی هافنهایم اعلام کرد: «تصاویر را دوباره نگاه خواهیم کرد. فدراسیون نمی تواند یک بازی را برای بایرن تکرار کند اما برای هافنهایم این کار را نکند». وی تلویحا گفت هافنهایم شکایتی را درباره این بازی ارائه خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، کیِسلینگ در گفتگو با شبکه اسکای اعلام کرد: «من ابتدا فکر کردم توپ وارد دروازه نشده است بعد همه به طرف من دویدند. من چه کار باید می کردم؟».
وی افزود: «صادقانه بگویم من نمی توانم واقعا در مورد آنچه که دیدم قضاوت کنم. وقتی هافنهایم پارگی تور دروازه را نشان داد، به فکر فرو رفتم».
فلیکس بریش داور مسابقه نیز گفت: «من اندکی تردید داشتم اما واکنش بازیکنان مشخص بود. من با کیسلینگ مشورت کردم اما هیچکس حتی خود او نگفت که توپ گل نشده است. توپ درون دوازده بود و همه بازیکنان هم تصور می کردند توپ واقعا گل شده است».
تصاویری تلویزیونی نشان می دهد کمک داور در بازرسی‌های معمول پیش از آغاز مسابقه متوجه پارگی تور دروازه نشده بود.

منبع:

واحد مرکزی خبر

یَا مَن اِسمُهُ دَوا ءٌ وَ ذِکرُهُ شِفاءٌ

شنبه 27 مهر 1392  1:11 PM
تشکرات از این پست
ZareiNurse
ZareiNurse
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 746

پاسخ به:دومین گل خیالی در آلمان !

هوفن‌هايم خواهان تکرار بازي با لورکوزن شد

باشگاه فوتبال هوفن‌هايم معتقد است داور بازي با بايرلورکوزن اشتباه بزرگي مرتکب شد که گلي نادرست را به اشتباه، صحيح اعلام کرد که به همين دليل بازي بايد تکرار شود.

پيکار شب گذشته ليگ دسته اول فوتبال باشگاهي آلمان از هفته نهم حواشي داشت. مهم‌ترين اتفاقي که در اين بازي روي داد و جنجال‌ساز شد، گل دوم لورکوزن بود که توسط اشتفان کيسلينگ، دقيقه 70 زده شد.

دراين دقيقه بازي کيسلينگ با سر به توپ به سمت دروازه‌ هوفن‌هايم ضربه زد که از بيرون به خاطر سوراخ بودن تور قسمت چپ دروازه هوفن‌هايم ،‌وارد آن شد. تصاوير تلويزيوني اين اتفاق را به طور وضوح به تصوير کشيدند و حتي بازيکنان لورکوزن، به خصوص کيسلينگ نيز ديدند که توپ از بيرون وارد دروازه شده است.

با اين حال دکتر فليکس بريش،‌ داور بازي به اشتباه آن را گل اعلام کرد و به اين خاطر لورکوزن در نهايت 2 بر يک برنده بازي شد. 

در پي وقوع اين اتفاق عجيب، هوفن‌هايمي‌ها بلافاصله پس از اتمام بازي، ‌مراتب اعتراض خود را به مسئولان اعلام کردند.

آلکساندر روزن، مدير ورزشي هوفن‌هايم اظهارداشت: واقعا فاجعه‌ است. آن توپ گل نبود. در اين مورد همه اتفاق نظر دارند که گل مردود بوده است.

او ادامه داد: اين تصميم چيزي فراتر از اتفاقي عجيب و غريب بود. در اين مورد ما حتما اعتراض خواهيم داد.

ديگر مقام‌هاي تيم نيز حرف‌هاي مشابهي زدند و بر اين نکته تاکيد داشتند با تنظيم نامه‌اي اعتراض خود را به اين خاطر اعلام خواهند کرد. 

از جمله مقام‌هاي که نسبت به اين اشتباه اعتراض داشتند،‌ مارکوس گيزدول، مربي تيم بود. وي اعتقاد دارد که اتحاديه بايد اين بازي را تکرار کند.

وي اظهارداشت: فکر مي‌کنم بايد بگذارند بازي يکبار ديگر انجام شود. هر چيزي غير از اين باشد، مسخره خواهد بود. به جرائت مي‌گويم بايد بازي از نو آغاز شود. 

در پي وقوع اين اشتباه فاحش از سوي داور،‌ فوتبال دوستان آلماني به ياد اتفاقي مشابه در سال 1994 افتادند. در آن سال و در بازي بايرن و نورنبرگ، توماس هلمر، مدافع ملي پوش آنزمان مونيخي‌ها، گلي نادرست زد که داور آن را به رسميت شناخت. پس از بازي اتحاديه تصميم گرفت بازي را به اين خاطر تکرار کند.

بر همين اساس منابع نزديک به هوفن‌هايمي ها عنوان مي کنند مسئولان باشگاه با ذکر اتفاق مشابه 19 سال قبل در متن اعتراض خود به اتحاديه ، سخت تلاش مي کنند مسئولان را مجاب کرده تا اين ديدار از نو انجام شود. 

در مقابل اين اعتراض هوفن‌هايم، لورکوزني‌ها نيز از حاشيه بزرگ ديدار روز گذشته نيز ناراحت هستند.

رودي فولر، مدير ورزشي لورکوزن اظهار داشت: براي ما نيز اين اتفاق ناخوشايند بود. اينجوري نمي‌خواستيم برنده شويم.

کيسلينگ نيز عنوان کرد: همان لحظه اول که به توپ ضربه زدم، فهميدم توپ به داخل دروازه‌ نرفته است. بعد اما ديدم همه هم‌تيمي‌ها سمت من دويدند و مرا بغل کردند. در آن لحظه واقعا متحير بودم و به خودم گفتم مگر توپ به درون دروازه رفته است؟ 

در اين ميان حرف‌هاي داور بازي که اين اشتباه بزرگ را مرتکب شد، نيز جاي تامل دارد.

وي گفت: ابتدا اندکي شک داشتم. اما واکنش بازيکنان واضح بود. هيچگونه مخالفتي نکردند. هيچکس به من نگفت که توپ از بيرون به درون دروازه رفته است.

او ادامه داد: به اين خاطر اکنون اوضاع پيش آمده خوشايند خودم هم نيست. اين که گلي را درست اعلام کنم که اصلا گل نبوده است.

یَا مَن اِسمُهُ دَوا ءٌ وَ ذِکرُهُ شِفاءٌ

شنبه 27 مهر 1392  1:22 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

چی شد بالاخره جواب نامه رو فیفا داد ؟؟؟ نتیجه این  گل ؟؟؟

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

پنج شنبه 2 آبان 1392  9:07 PM
تشکرات از این پست
SnZarei
SnZarei
SnZarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

نقل قول hakan_01

چی شد بالاخره جواب نامه رو فیفا داد ؟؟؟ نتیجه این  گل ؟؟؟

بازي هوفنهايم - بايرلورکوزن تکرار نمي‌شود

فدراسيون فوتبال آلمان درخواست مسئولان باشگاه هوفنهايم براي تکرار بازي خانگي اخير اين تيم با لورکوزن که اشتباه داور در پيروزي ميهمان نقش داشت را رد کرد.

هفته گذشته در جريان ديدار تيم‌هاي هوفنهايم و بايرلورکوزن اتفاقي رخ داد که جنجال فراواني به پا کرد. در اين بازي که بايرلورکوزن آن را با نتيجه 2 بر يک برد استفان کيسلينگ ضربه سري خارج از چارچوب زد که پس از برخورد با ديواره دروازه از تور رد شد و به درون دروازه رفت. داور هم در تشخيص اين صحنه دچار اشتباه شد و ميانه ميدان را به نشانه گل شدن ضربه بازيکن لورکوزن نشان داد. هوفنهايم در ادامه يکي از گل‌‌هاي خورده را جبران کرد اما اين گل براي فرار اين تيم از شکست خانگي کافي نبود.

به نقل از تسنيم، پس از اين بازي مسئولان باشگاه هوفنهايم در اعتراض به اشتباه داور، به فدراسيون فوتبال آلمان شکايت کرده و خواستار تکرار بازي شدند که طبق خبري که ظهر امروز روزنامه کيکر آلمان منتشر کرد، مورد تاييد واقع نشده است. به اين ترتيب 3 امتياز اين بازي در اختيار لورکوزن ماند تا اين تيم 25 امتيازي و هم امتياز با بورسيا دورتموند باقي‌ بماند.

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

سه شنبه 7 آبان 1392  10:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها