0

تارت کاسترد ليمويي

 
nona66
nona66
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 765
محل سکونت : تهران

تارت کاسترد ليمويي

مواد لازم براي تهيه نان تارت:* کره - ۱۲ قاشق غذاخوري.* شکر - نصف ليوان .* وانيل - نصف قاشق مرباخوري.* آرد - يک و سه چهارم ليوان

مواد لازم براي داخل تارت:* ليمو - ۴ عدد (حدود نصف ليوان).* شکر - يک و نصف ليوان .* کره - ۸ قاشق غذاخوري .* تخم مرغ درشت - ۴ عدد .* نمک - يک هشتم قاشق چاي خوري.

طرز تهيه نان تارت:* شکر و کره را هم بزنيد تا کاملا مخلوط شود.* وانيل را به آن اضافه کنيد.* آرد و نمک را با هم الک کنيد و سپس به مخلوط شکر و کره اضافه کنيد و روي دور کم بزنيد.* خمير را روي سطح آغشته به آرد با کمک وردنه باز کنيد و در قالب مخصوص تارت پهن کنيد و در يخچال قرار دهيد تا خوب سرد شود.* فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد.* با کمي کره يک طرف کاغذ فويل را چرب کنيد و قسمت چرب شده را روي خمير تارت قرار دهيد. روي فويل را با لوبيا يا برنج خام پر کنيد و به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد.* سپس فويل و لوبيا را برداريد و با چنگال روي خمير تارت سوراخ ايجاد کنيد و دوباره به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا کمي طلايي شود.

طرز تهيه کاسترد ليمو:* پوست ليمو را بدون قسمت سفيد داخل آن رنده کنيد.* آب ليمو را بگيريد و کنار بگذاريد.* پوست ليمو و شکر را در غذاساز با هم مخلوط و سپس با کره ترکيب کنيد. * در اين مرحله تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد و سپس آب ليمو و نمک را بيفزاييد.* مواد را در قابلمه بريزيد و در حالي که مرتب هم مي زنيد روي حرارت کم بپزيد تا غليظ شود.* کاسترد آماده شده را روي نان تارت بريزيد و بگذاريد خنک شود و خود را بگيرد.
 

شنبه 6 آذر 1389  2:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها