0

عوارض خطرناک "پاک کن مداد"

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

عوارض خطرناک "پاک کن مداد"

پژوهشي که به وسيله 140 عضو گروه تحقيقاتي منتشر شده، نشان مي‌دهد: اين مواد شيميايي که فتالاتس‌ها(Phthalates) نام دارند در همه وسايل شخصي و غير شخصي افراد وجود دارد که مي‌تواند به روش‌هاي مختلف به بدن نفوذ کند.
 
تصور کنيد کودکي در کلاس درس مدرسه نشسته است، او مدادش را که داراي پاک کني در انتهاي آن است، بر مي‌دارد و ناخودآگاه مي‌جود، بنابراين مواد شيميايي که اصولا به سم تبديل مي‌شوند، در بزاق دهان حل شده و به داخل بدن نفوذ مي‌کنند، به اين طريق مشکلات زيادي براي کودک به وجود مي‌آيد.

به گزارش ایسنا، پژوهشي که به وسيله 140 عضو گروه تحقيقاتي منتشر شده، نشان مي‌دهد: اين مواد شيميايي که فتالاتس‌ها(Phthalates) نام دارند در همه وسايل شخصي و غير شخصي افراد وجود دارد که مي‌تواند به روش‌هاي مختلف به بدن نفوذ کند.

مطالعه انجام شده در آزمايشگاه‌هاي شيميايي برلين آلمان نشان داد: پاک‌ کن‌ مدادها سه برابر بيش از ساير وسايل شخصي کودکان، حاوي فتالاتس‌ها هستند.

نگراني در خصوص فتالاتس‌ها تازگي دارد و محققان يادآور شدند: مواد موجود در پاک کن‌ها که حاوي مقدار زيادي فتالاتس‌ها هستند، تا حدي نگراني‌ها را افزايش داده‌اند. بنابراين محققان در صدد ممنوع کردن ساخت آن‌ها هستند.

به هر حال پژوهشگران به والدين هشدار دادند تا در اين خصوص مراقبت‌هاي خود را افزايش داده و تا حد امکان جلوي استفاده از اين مدادپاك‌کن‌ها توسط كودكان را بگيرند.

 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 6 آذر 1389  9:07 AM
تشکرات از این پست
MOSTAFAVYS12
MOSTAFAVYS12
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 656
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:عوارض خطرناک "پاک کن مداد"

پس بايد چكر كنيم مگه ميشه از پاكن كم استفاده كنيم

شنبه 6 آذر 1389  9:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها