0

سخنرانی دکتر روحانی در سازمان ملل

 
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 8721
محل سکونت : خراسان جنوبی

سخنرانی دکتر روحانی در سازمان ملل

سخنرانی دکتر روحانی در سازمان ملل

اهم سخنان رئیس جمهور ایران در پی می آید؛
دکتر روحانی در آغاز سخنرانی خود انتخاب مجدد بانکی مون به عنوان دبیر کل سازمان ملل را به ایشان تبریک گفت.

حسن روحانی تاکید کرد: جهان با بیم های متعدد مواجه است از جمله بیم رویارویی هویت های مرگ بار مذهبی و قومیتی. او اما اضافه کرد امیدهایی برای این بیم ها وجود دارد؛ از جمله به اجماع نخبگان درباره صلح در مقابل جنگ.

حسن روحانی گفت رای مردم در انتخابات ریاست جمهوری اخیر ایران، یکی از این امیدها برای تقویت صلح و اعتدال بوده است.

حسن روحانی درباره امنیت جهانی گفت خطای یک بازیگر، اثرات منفی بر همگان دارد. آسیب پذیری، جهانی و فراگیر شده است.

حسن روحانی با برشمردن شماری از معضلات جهان کنونی، با انتقاد از «یک گفتمان تبلیغاتی» که جهان را مرزبندی کرده، یکی از این تبلیغات را «ایران‌هراسی» عنوان کرد.

روحانی:یکی از تهدیدهای خیالی که شکل گرفته، خطر موهوم ایران است. به بهانه این خطر موهوم چه جنایت‌هایی در سه دهه گذشته صورت نگرفته. تسلیح صدام به سلاح شیمایی و حمایت از طالبان از این دست جنایت هاست.

رئیس جمهور: آنها که دم از تهدید ایران میزنند یا خود تهدیدی برای صلح بین الملل هستند یا به آن دامن میزنند. ایران در آرمان و عمل منادی صلح عادلانه در جهان بوده است.

انتقاد شدید روحانی از اشغال فلسطین و جنایات علیه ملت فلسطین.

انتقاد روحانی از تقویت گروه‌های افراطی توسط برخی کشورها در سوریه. روحانی: از ابتدا تاکید کردیم سوریه راه حل نظامی ندارد.

رئیس جمهور: هدف مشترک جامعه بین‌المللی باید متوقف کردن کشتار بیگناهان باشد. از پذیرش کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی توسط سوریه استقبال میکنیم.

روحانی: استفاده از ابزار زور تنها به گسترش خشونت در منطقه دامن خواهد زد.

حسن روحانی :عصر بازی های با حاصل جمع صفر پایان گرفته است ولی هنوز معدودی از بازیگران از روش وها و ابزارهای کهنه و ناکارآمد را به کار می گیرند تا برتری و سلطه خویش را حفظ کنند.
بی بی سی: اشاره روحانی به سخنان باراک اوباما است که صبح در مجمع عمومی گفت عصر بازی های با حاصل جمع صفر پایان گرفته است.

به گزارش بی بی سی، باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، در هنگام سخنرانی حسن روحانی، در مجمع عمومی سازمان ملل متحد حضور ندارد.
بی بی سی: هنگام سخنرانی آقای اوباما نیز آقای روحانی در مجمع عمومی حاضر نبود.

روحانی: تروریسم بلایی خشن، فراگیر و فرامرزی است. اما افراط ها و خشونت‌هایی که تحت عنوان مبارزه با تروریسم و استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین علیه مردم بیگناه استفاده می شود.
بی بی سی: حسن روحانی در بر شمردن مصادق های خشونت و افراط در جامعه جهانی، از جمله به ترور دانشمندان هسته ای ایران و همچنین تحریم ها علیه این کشور اشاره کرد.
بی بی سی: آقای روحانی از جامعه ملل پرسید که آیا عاملان ترور دانشمندان ایرانی مجازات شده اند.

انتقاد روحانی از تحریم ها علیه ایران. روحانی: تحریم‌ها به مردم عادی آسیب می‌زند. تحریم ها خشونت آمیزند. یکجانبه و چندجانبه ندارند، همگی ناقض حقوق مسلم بشری از جمله حق توسعه و صلح و فراتر از همه حق حیات می باشند.

روحانی: نتیجه تحریم همان آتش افروزی و جنگ طلبی و نابودی انسانهاست. این آتش فقط دامن قربانیان تحریم را نمیگیرد بلکه دامن تحریم کنندگان را هم خواهد گرفت.

رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران باور دارد که با ترکیب هوشمندانه‌ای از امید و اعتدال می توان همه چالش ها را مدیریت کرد. جنگ افروزان میخواهند امیدها را بخشکانند. در حالی که امید به تغییر مثبت مفهومی فطری دینی و فراگیر و جهانی است.

روحانی: به صراحت اعلام میکنم که هدف جمهوری اسلامی ایران از فعالیت هسته‌ای صلح آمیز است. سلاح هسته ای و کشتار جمعی هیچ جایگاهی در دکترین دفاعی ایران نداشته و با باورهای بنیادین مذهبی و اخلاقی ما در تعارض است.

رئیس جمهور: پذیرش حق غنی سازی در خاک ایران و سایر حقوق هسته‌ای تنها راه است. دانش هسته‌ای در ایران بومی شده است. تصور اینکه با مانع شدن از برنامه هسته‌ای ایران از طریق اعمال فشارهای غیرقانونی میتوان صلح آمیز بودن این برنامه را تضمین کرد، موهوم و غیرواقع‌بینانه است.

رئیس جمهور: ایران ضمن پافشاری برحقوق خود، آماده گفتگوهای بدون تاخیر برای اعتمادسازی متقابل و رفع دوسویه ابهامات از طریق شفافیت کامل می باشد.

آقای روحانی گفت دومین بخش از حل پرونده هسته ای ایران، به رسمیت شناختن حق هسته ای ایران است. به گفته او اکنون که ایران به فنآوری بومی هسته ای دست یافته، صرفا از طریق دیپلماتیک و بدون فشار، می توان درباره صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران مطمئن شد.

دکتر روحانی:ایران به دنبال افزایش تنش با ایالات متحده آمریکا نیست. من سخنان امروز اوباما را با دقت دنبال کردم. در صورت عزم سیاسی رهبران آمریکا و خودداری از دنبال کردن منافع گروه های فشار جنگ طلب میتوان به چارچوبی برای مدیریت اختلافات رسید. در این چارچوب موضع برابر، احترام متقابل و اصول مسلم شناخته شده بین المللی باید مبنا باشد. البته در این زمینه انتظار ما از واشنگتن شنیدن صدای واحد است.

رئیس جمهور:در این سالها یک صدای مسلط پیاپی شنیده شده که گزینه جنگ روی میز است. اما امروز بگذارید در برابر این سخن غیرقانونی و ناکارآمد بگویم که "صلح در دسترس است" پس به نام جمهوری اسلامی در گام نخست پیشنهاد میکنم طرح جهان علیه خشونت و افراطی گری در دستور کار سازمان ملل قرار گیرد و همه سازمانها تلاش های جدیدی را برای سوق دادن جهان به این سو سامان دهند. باید به جای گزینه ناکارآمد ائتلاف برای جنگ در جهان، به ائتلاف برای صلح پایدار در سراسر جهان اندیشید.

رئیس جمهور: امروز جمهوری اسلامی ایران شما و همه جامعه جهانی را به برداشتن گامی فراپیش میخواند. دعوت جهان علیه خشونت و افراطی گری.

رئیس جمهور: باید افقی بگشاییم که به جای جنگ، صلح و به جای خشونت، مدارا و به جای خونریزی پیشرفت و به جای تبعیض، عدالت و به جای فقر، برخوردای و به جای استبداد، آزادی در جهان بهتر دیده شود.

روحانی: در این سالها، یک صدای مسلط پیاپی شنیده شده است که "گزینه جنگ روی میز است" ، اما امروز بگذارید در برابر این سخن ناکارآمد وغیرقانونی بگویم "صلح در دسترس است." پس به نام جمهوری اسلامی ایران در گام نخست پیشنهاد میکنم طرح "جهان علیه خشونت و افراطیگری" در دستور کار سازمان ملل متحد قرار گیرد و همه دولتها و سازمانهای بینالمللی و نهاد مدنی تلاشهای جدیدی را برای سوق دادن جهان به این سو سامان دهند. باید به جای گزینة ناکارآمد "ائتلاف برای جنگ" در مناطق مختلف جهان به "ائتلاف برای صلح پایدار" در سراسر جهان اندیشید. امروز جمهوری اسلامی ایران شما و همه جامعة جهانی را به برداشتن گامی فراپیش میخواند؛ دعوتِ "جهان علیه خشونت و افراطیگری"؛ ما باید بپذیریم و بتوانیم در اینجا افقی را بگشاییم که درآن به جای جنگ، صلح،به جای خشونت، مدارا، به جای خونریزیف پیشرفت،به جای تبعیض، عدالت،به جای فقر، برخورداری و به جای استبداد، آزادی درسراسرجهان بهتردیده شود.به گفته فردوسی، شاعر بلند آوازه ایران؛بکوشید نیکی به کارآورید چو دیدید سرما، بهار آورید.

رئیس جمهور: علیرغم همه مشکلات، من عمیقاً به آینده امیدوارم. با همبستگی جهانی علیه خشونت و افراط، تردیدی ندارم که آینده روشن است. اعتدال، آینده جهان را درخشان خواهد کرد. امید من، علاوه بر تجارب شخصی و ملی، از این باور مشترک همه ادیان آسمانی نشأت می گیرد که جهان را سرانجامی نیکوست و روشن که : «و لقد کتبنا فی الزبور من بعد الذکر ان الارض یرثها عبادی الصالحون».
پایان سخنرانی رئیس جمهور

چهارشنبه 3 مهر 1392  8:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها