0

اشپزی:ران مرغ

 
panasonic
panasonic
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 37

اشپزی:ران مرغ

ران مرغ

 

http://gahar.ir/wp-content/uploads/2013/05/fo1321.jpg
مواد لازم:

ران مرغ، زنجبیل، سیر، موسیر، عسل، سرکۀ سفید، شکر، فلفل، سوس سویا، سوس صدف،روغن کنجد.

طرز پخت:

1. ابتدا ران مرغ را بشویید و با چنگال مرتبا به آن  ضربه بزنید تا مواد را را بهتر جذب کند. کمی نمک به آن بزنید. حدود 15 دقیقه به همان حالت بگذارید.

2. زنجبیل، سیر و موسیر را رنده کنید و با فلفل، شکر، سوس سویا و سوس صدف کاملامخلوط نمایید و در یک ظرف روی ران مرغ بریزید و خوب مواد را با هم آغشته کنید.

3. ران مرغ را که با سس آمیخته اید، در یک کیسۀ نایلونی بگذارید و درآنرا ببندید. کیسه را در یخچال به مدت 24 ساعت به همان حالت بگذارید.


4. کمی عسل و سرکۀ سفیدو روغن کنجد رابا هم مخلوط کنید.
5. فر را روشن کنید تا به دمای 200 درجه سانتیگراد برسد. سس عسل و سرکه و روغن کنجد را روی ران بمالید. پس از خشک شدن، آن را در اجاق به مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید تا خوب  برشته شود. یک بار دیگر سس عسل و سرکه روی آن بمالید و 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.


6. کباب آماده میل کردن است.

چهارشنبه 3 مهر 1392  7:13 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها