ران مرغ

مواد لازم:
ران مرغ، زنجبیل، سیر، موسیر، عسل، سرکۀ سفید، شکر، فلفل، سوس سویا، سوس صدف،روغن کنجد.
طرز پخت:
1. ابتدا ران مرغ را بشویید و با چنگال مرتبا به آن ضربه بزنید تا مواد را را بهتر جذب کند. کمی نمک به آن بزنید. حدود 15 دقیقه به همان حالت بگذارید.
2. زنجبیل، سیر و موسیر را رنده کنید و با فلفل، شکر، سوس سویا و سوس صدف کاملامخلوط نمایید و در یک ظرف روی ران مرغ بریزید و خوب مواد را با هم آغشته کنید.
3. ران مرغ را که با سس آمیخته اید، در یک کیسۀ نایلونی بگذارید و درآنرا ببندید. کیسه را در یخچال به مدت 24 ساعت به همان حالت بگذارید.
4. کمی عسل و سرکۀ سفیدو روغن کنجد رابا هم مخلوط کنید.
5. فر را روشن کنید تا به دمای 200 درجه سانتیگراد برسد. سس عسل و سرکه و روغن کنجد را روی ران بمالید. پس از خشک شدن، آن را در اجاق به مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید تا خوب برشته شود. یک بار دیگر سس عسل و سرکه روی آن بمالید و 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
6. کباب آماده میل کردن است.