0

آغاز اکران انیمیشن «جاستین و شوالیه شجاع» و صحبت های آنتونیو باندراس درباره آن +‌داستان و اطلاعات تک

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

آغاز اکران انیمیشن «جاستین و شوالیه شجاع» و صحبت های آنتونیو باندراس درباره آن +‌داستان و اطلاعات تک

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/0717/01.07/36906_635154546538731424_m.jpg

اکران انیمیشن حادثه‌ای ˝جاستین و شوالیه شجاع˝ با کارگردانی مانوئل سیسیلیا و صداپیشگی آنتونیو باندراس در سینماهای کشورهای اروپایی آغاز شد.

انیمشن حادثه‌ای "جاستین و شوالیه شجاع" داستان نوجوانی است که برغم مخالفت پدرش دوست دارد شوالیه شود.

بنابر این گزارش، آنتونیو باندراس که نقش سر کلورکس، نظافتچی قصر را بازی می‌کند، تلاش دارد با فریب زنان وانمود کند که شوالیه است.

این بازیگر شناخته شده در گفت‌وگو با یورونیوز ضمن بیان اینکه فیلم‌های انیمیشن داستان منحصربفردی را روایت نمی‌کنند بنابر این نحوه تهیه آن‌ها می‌تواند تخیل تماشاگران را برانگیزد، درباره این انیمیشن گفته: شاید این داستانی باشد که بارها نقل شده، قصه قهرمان‌ها، فریبکارها و شاهزاده خانم‌ها. ما این را می‌دانیم، ولی اینکار را می‌کنیم چون وقتی ما داستانی را تعریف می‌کنیم، فقط بر انجام آن تمرکز داریم و همه این ماجراها خیلی شیرین است. البته بدون تلاش برای رقابت با استودیوهای بزرگ. در پایان هم با استفاده از امکانات دیجیتالی موجود، مردم از تماشای آن شگفت زده می‌شوند.

باندراس همچنین درباره نقشی که در این انیمیشن صداپیشگی آن را برعهده داشته نیز افزوده: من در عمل جاستین هستم. من یک خیالباف هستم که کارهایی را که هیچ کس باور نمی‌کند بشود انجام داد، انجام می‌دهم. من وقتی نوزده سالم بود اول رفتم مادرید و همه مخالف من بودند، چون می‌خواستم هنرپیشه باشم و این اصلا معنایی نداشت. اما من هنزپیشه شدم. رفتن من به آمریکا به نظر دیوانگی بیشتری بود چون زبان نمی‌دانستم، ولی خوب من حالا اینجا هستم.

آنتونیو باندراس، فردی هایمور، تامسون اگرتون، مایکل کولکین، چارلز دنس، راپرت اورت، فردی های مور، بری هامفریز، سائوریز رونا، مارک استورانگ و دیوید ویلیامز صداپیشگان انیمیشن سینمایی "جاستین و شوالیه شجاع، جاستین" هستند.
سه شنبه 2 مهر 1392  7:16 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها