0

**بیاموزیم از قرآن در ماه قرآن** (مسلمانان مطرود از دیدگان قرآن و معصومین)

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

**بیاموزیم از قرآن در ماه قرآن** (مسلمانان مطرود از دیدگان قرآن و معصومین)

** بیاموزیم از قرآن در ماه قرآن **

مسلمانان مطرود از دیدگان قرآن و معصومین:

""با استمداد از آیاتی چند از قرآن كریم""

(و نادى نوح ربه فقال رب إ ن ابنى من أ هلى و إ ن وعدك الحق و أ نت أ حكم الحكمین :::::::::::( 45 ) ( نوح به پروردگارش عرض كرد پروردگارا! پسر من از خاندان من است و وعده تو (در مورد نجات خاندانم ) حق است و تو از همه حكم كنندگان برترى .
((قال ینوح إ نه لیس من أ هلك إ نه عمل غیر صلح فلا تسلن ما لیس لك به علم إ نى أ عظك أ ن تكون من الجهلین :::::: ( 46 ) ((- فرمود: اى نوح ! او از اهل تو نیست ! او عمل غیر صالحى است ، بنابراین آنچه را از آن آگاه نیستى از من مخواه ، من به تو اندرز مى دهم تا از جاهلان نباشى !
((قـال رب إ نـى أ عـوذ بـك أ ن أ سـلك ما لیس لى به علم و إ لا تغفر لى و ترحمنى أ كن من الخسرین)) :::::: ( 47 ) عـرض كرد: پروردگارا! من به تو پناه مى برم كه از تو چیزى بخواهم كه از آن آگاهى ندارم ، و هر گاه مرا نبخشى و بر من رحم نكنى از زیانكاران خواهم بود . ««سوره ی هود»» مسلمانان مطرود !
بى مناسبت نیست، كه با الهام از آیه فوق اشاره به قسمتى از احادیث اسلامى كنیم كه آنها نـیـز گـروه هاى زیادى را كه ظاهرا در زمره مسلمانان و یا پیروان مكتب اهلبیت هستند، مطرود دانسته و آنان را از صف مؤ منان و شیعیان خارج مى سازد :
1 -
پیامبر اسلام مى فرماید: من غش مسلما فلیس منا : ( آنكس كه با برادران مسلمانش تقلب و خیانت كند از ما نیست ) .
2 -
امـام صـادق (عـلیـه السـلام ) مـى فـرمـایـد: لیـس بـولى لى مـن اكل مال مؤ من حراما ( كسى كه مال مؤ منى را به گناه بخورد، دوست من نیست ) .
3 -
پـیـامـبـر ( صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) مى فرماید: الا و من اكرمه الناس اتقاء شره فلیس منى :
( بدانید كسى كه مردم او را به خاطر اجتناب از شرش گرامى دارند از من نیست )
4 -
امـام فرمود : لیس من شیعتنا من یظلم الناس : ( كسى كه به مردم ستم مى كند شیعه ما نیست )
5 -
امـام كـاظـم فـرمـود: لیـس مـنـا مـن لم یـحـاسـب نـفـسـه فـى كل یوم ( كسیكه هر روز به حساب خویش نرسد از ما نیست ) .
6 -
پـیـامـبـر ( صلى اللّه علیه و آله و سلّم ) فرمود : من سمع رجلا ینادى یا للمسلمین فلم یـجبه فلیس بمسلم ....كسى كه صداى انسانى را بشنود كه فریاد مى زند اى مسلمانان به دادم برسید و كمكم كنید، كسى كه این فریاد را بشنود و پاسخ نگوید مسلمان نیست .
7 -
امـام بـاقـر ( علیه السلام ) به یكى از یارانش به نام جابر فرمود : و اعلم یا جابر بـانـك لا تـكـون لنـا ولیـا حـتـى لو اجـتـمـع عـلیـك اهـل مـصـرك و قـالوا انـت رجـل سـوء لم یـحـزنـك ذلك و لو قالوا انك رجل صالح لم یسرك ذلك و لكن اعرض نفسك على كتاب الله : ( اى جابر! بدان كه تو دوست ما نخواهى بود تا زمانى كه اگر تمام اهل شهر تو جمع شوند و بگویند تو آدم بدى هستى غمگین نشوى و اگر همه بگویند تو آدم خـوبـى هـسـتـى خـوشـحـال نـشـوى ، بـلكـه خـود را بر كتاب خدا قرآن عرضه دارى و ضوابط خوبى و بدى را از آن بگیرى و بعد ببینى از كدام گروهى )
ایـن احـادیـث خـط بـطـلان بـر پـنـدارهـاى كـسـانـى كـه تـنـها به اسم قناعت مى كنند و از عمل و ارتباط مكتبى در میان آنها خبرى نیست مى كشد، و به وضوح ثابت مى كند كه در مكتب پـیـشـوایـان الهـى آنـچـه اصـل اسـاسـى و زیـر بـنـائى اسـت ، هـمـان ایـمـان بـه مـكـتب و عمل به برنامه هاى آن است ، و همه چیز باید با این مقیاس سنجیده شود .

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 31 مرداد 1388  10:06 AM
تشکرات از این پست
namet5
namet5
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1762
جمعه 13 شهریور 1388  12:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها