0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

ذکری در طلب رزق

امام صادق علیه السلام فرمودند : در طلب رزق چنین عرضه بدار :

اللَّهُمَ‏ إِنْ‏ كَانَ‏ رِزْقِي‏ فِي‏ السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَظْهِرْهُ وَ إِنْ كَانَ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً

فَأَعْطِنِيهِ وَ إِنْ كَانَ قَدْ أَعْطَيْتَنِيهِ فَبَارِكْ لِي فِيهِ وَ جَنِّبْنِي عَلَيْهِ الْمَعَاصِيَ وَ الرَّدَى

منبع : بحارالانوار ج 92 ص 259

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 27 شهریور 1393  5:41 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت عزت و حکمت و نصرت

می گویند هر کس آیه های 1و 2 سوره آل عمران :

الم اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ

را بعد از نماز صبح و عصر 12 مرتبه بخواند خداوند به او عزت و علم ظاهر و باطن و حکمت و نصرت بر اعداء را کرامت می فرماید . و تسخیر جن و طیور برای حضرت سلیمان علیه السلام و حیات ابدی ادریس علیه السلام از برکت این اسم بود و مداومت بر آن موجب روا شدن حوائج و مهمات دنیوی و اخروی خواهد بود و سبب مودت است به این که در سحرها 74 مرتبه بخوانند و یا به عدد اسم  ( کن ) که هفتاد است و یا به عدد اسم خود .

منبع : بحر الغرائب ص 131 - 135

پنج شنبه 27 شهریور 1393  5:45 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت رونق کاسبی

هر کسی با ایمان سوره مبارکه مومن را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن و با حال وضو بنویسد و بر دیوار مغازه آویزان کند خرید و فروش در آن مغازه بسیار واقع شود و صاحب مغازه از کاسبی خود  خیر زیاد بیند

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 144

پنج شنبه 27 شهریور 1393  5:50 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

بخشش گناهان

از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم روایت شده است: هر كس سه ایه پایانی سوره حشر را قرائت كند گناهان گذشته و آینده اش بخشیده خواهد شد.

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ

منبع : مجمع البیان، ج9، ص439

سه شنبه 1 مهر 1393  11:49 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت عدم ترس از ظالم

اگر کسی با ایمان این آیه را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بنویسد و با خود دارد به نزد حاکمی یا ظالمی رود که از او ترسان باشد و مکرر این آیه را با حال وضو بخواند ایمن شود و هیچ ضرری به وی نرسد .

آیه 148 سوره نساء :

لاَّ يُحِبُّ اللّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوَءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلاَّ مَن ظُلِمَ وَكَانَ اللّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 46

سه شنبه 1 مهر 1393  11:53 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت ورم پا

امام محمد باقر علیه السلام خطاب به جابر فرمودند: وقتی جایی از پایت ورم كرد برای آن آیه آخر سوره حشر را سه مرتبه بخوان كه به اذن الله آن درد و ورم خوب خواهد شد.

هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ

منبع : وسائل الشیعه، ج2، ص424

سه شنبه 1 مهر 1393  11:57 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت غلبه بر دشمن

این دو آیه به جهت دفع مجادله است . روز یکشنبه روزه دارد و این دو آیه را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بنویسد و با خود دارد بر خصم غلبه کند و دلیل و حجت خصم همه باطل گردد .

آیات 174 و 175 سوره نساء :

يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءكُم بُرْهَانٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَأَنزَلْنَا إِلَيْكُمْ نُورًا مُّبِينًا فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُواْ بِاللّهِ وَاعْتَصَمُواْ بِهِ فَسَيُدْخِلُهُمْ فِي رَحْمَةٍ مِّنْهُ وَفَضْلٍ وَيَهْدِيهِمْ إِلَيْهِ صِرَاطًا مُّسْتَقِيمًا

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 47

سه شنبه 1 مهر 1393  12:04 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت پیدا شدن دفینه

چون کسی چیزی دفن کند در موضعی بعد از آن محل دفن را گم کند این آیه را در آن موضع که گمان دارد با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند محل دفن بر وی منکشف گردد .

آیه 58 سوره نساء :

إِنَّ اللّهَ يَأْمُرُكُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَكَمْتُم بَيْنَ النَّاسِ أَن تَحْكُمُواْ بِالْعَدْلِ إِنَّ اللّهَ نِعِمَّا يَعِظُكُم بِهِ إِنَّ اللّهَ كَانَ سَمِيعًا بَصِيرًا

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 46

سه شنبه 1 مهر 1393  12:04 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای طلب حاجات

بعد از نافله مغرب بر پیامبر و آل او 100 مرتبه صلوات بفرست سپس هفتاد مرتبه بگو :

يَا اللَّهُ‏ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُ‏ یا فاطمةُ یا حسنُ یا حسینُ يَا صَاحِبَ‏ الزَّمَانِ‏ أَدْرِكْنِي‏ يَا صَاحِبَ‏ الزَّمَانِ

سپس 100 مرتبه دیگر نیز صلوات بفرست آن گاه حاجت خود را طلب کن

منبع : تحفة الرضویة ص 150

یک شنبه 6 مهر 1393  11:21 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت ادای دین

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است :

هر کس با ایمان به جهت ادای دین سوره مبارکه آل عمران را سیزده بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند قرض و دینش ادا شود ان شاء الله تعالی .

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 34

یک شنبه 6 مهر 1393  11:35 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

بطلان سحر

خواندن این آیه با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن برای بطلان سحر و جادو بسیار موثر است .

آیه 144 سوره آل عمران :

وَمَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَن يَنقَلِبْ عَلَىَ عَقِبَيْهِ فَلَن يَضُرَّ اللّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللّهُ الشَّاكِرِينَ

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 42

یک شنبه 6 مهر 1393  11:44 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت غلبه بر دشمن2

اگر کسی با ایمان در مقابل دشمن با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن آیه زیر را بخواند دشمن مغلوب شده و خوار و ذلیل گردد هر چند قوی باشد .

آیه 154 سوره آل عمران :

ثُمَّ أَنزَلَ عَلَيْكُم مِّن بَعْدِ الْغَمِّ أَمَنَةً نُّعَاسًا يَغْشَى طَآئِفَةً مِّنكُمْ وَطَآئِفَةٌ قَدْ أَهَمَّتْهُمْ أَنفُسُهُمْ يَظُنُّونَ بِاللّهِ غَيْرَ الْحَقِّ ظَنَّ الْجَاهِلِيَّةِ يَقُولُونَ هَل لَّنَا مِنَ الأَمْرِ مِن شَيْءٍ قُلْ إِنَّ الأَمْرَ كُلَّهُ لِلَّهِ يُخْفُونَ فِي أَنفُسِهِم مَّا لاَ يُبْدُونَ لَكَ يَقُولُونَ لَوْ كَانَ لَنَا مِنَ الأَمْرِ شَيْءٌ مَّا قُتِلْنَا هَاهُنَا قُل لَّوْ كُنتُمْ فِي بُيُوتِكُمْ لَبَرَزَ الَّذِينَ كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقَتْلُ إِلَى مَضَاجِعِهِمْ وَلِيَبْتَلِيَ اللّهُ مَا فِي صُدُورِكُمْ وَلِيُمَحَّصَ مَا فِي قُلُوبِكُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 43

یک شنبه 6 مهر 1393  12:50 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

سوره مبارکه تکویر: هر کس این سوره را تلاوت کند، حق تعالى او را از رسوایى قیامت ، در پناه خود گیرد.

سوره مبارکه انفطار: کسى که این سوره و سوره انشقاق را بخواند، خداوند عزوجل ، او را از حاجتى محجوب نمى فرماید و مانعى او را از خداوند عظم شاءنه منع نمى نماید.

سوره مبارکه مطففین : هر کس این سوره را در نماز فریضه خود بخواند، از آتش دوزخ ایمن گشته آتش او را نبیند، او آتش را نبیند، بر پل جهنم نگذرد و روز قیامت او را حسابرسى نکنند.

سوره مبارکه انشقاق : هر کس این سوره را بخواند، حق تعالى او را در پناه خود گیرد و نامه او را به دست راستش داده و از اصحاب یمین باشد.

سوره مبارکه بروج : هر کس این سوره را در نمازهاى واجب تلاوت کند، با پیغمبران محشور مى گردد.

سه شنبه 8 مهر 1393  11:55 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ختم آیه والهکم اله واحد

هر کس برای عزت و حرمت و طلب جاه و تقرب به سلاطین و بزرگان در یک مجلس 1080 بار آیه زیر را بخواند مرادش حاصل می شود و اگر همه روزه به این تعداد بخواند تاثیر اشد خواهد گذاشت و مقدار آن 180 بار هم وارد شده است .

سوره بقره آیه 163 :

وَإِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ لاَّ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ

و گفته اند وقتی ماه در آمده باشد اگر کسی این آیه را سر انگشتر نقره بنویسد و با خود داشته باشد هیچ کس بر او غالب نمی شود و از کسی اذیتی به او نمی رسد .

منبع : الصحیفة المهدیة ص 120

سه شنبه 8 مهر 1393  12:00 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ادعیة السِّر برای رفع همّ غم

ای محمد هر کس از امتت همّ و غمّ او زیاد گردد در پنهانی مرا بخواند و بگوید :

يَا جَالِيَ الْأَحْزَانِ وَ يَا مُوَسِّعَ الضِّيقِ وَ يَا أَوْلَى بِخَلْقِهِ مِنْ أَنْفُسِهِمْ وَ يَا فَاطِرَ تِلْكَ‏ النُّفُوسِ وَ مُلْهِمَهَا فُجُورَهَا وَ تَقْوَاهَا نَزَلَ بِي يَا فَارِجَ‏ الْهَمِّ هَمٌّ ضِقْتُ بِهِ ذَرْعاً وَ صَدْراً حَتَّى خَشِيتُ أَنْ أَكُونَ غَرَضَ فِتْنَةٍ يَا اللَّهُ وَ بِذِكْرِكَ  تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ قَلِّبْ قَلْبِي مِنَ الْهُمُومِ إِلَى الرَّوْحِ وَ الدَّعَةِ وَ لَا تَشْغَلْنِي عَنْ ذِكْرِكَ  بِتَرْكِكَ مَا بِي مِنَ الْهُمُومِ إِنِّي إِلَيْكَ مُتَضَرِّعٌ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي لَا يُوصَفُ إِلَّا بِالْمَعْنَى لِكِتْمَانِكَ‏ هُوَ فِي غُيُوبِكَ ذَاتِ النُّورِ اجْلُ‏ بِحَقِّهِ أَحْزَانِي وَ اشْرَحْ صَدْرِي بِكُشُوطِ مَا بِي مِنَ الْهَمِ‏ يَا كَرِيم‏

هر گاه چنین کرد من او را متولی خواهم شد و افسردگی او را برطرف کرده و تا ابد به او باز نخواهد گشت

منبع :بحارالانوار ج ۹۵ ص ۳۰۶- ۳۲۴

سه شنبه 8 مهر 1393  1:43 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
دسترسی سریع به انجمن ها