0

ترش تره؛غذایی شمالی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ترش تره؛غذایی شمالی

ترش تره

برای آشنایی شما با یکی از غذاهای محلی کشورمان، طرز تهیه غذایی به نام "ترش تره" را که مربوط به بخش شمالی کشور است، به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر) یک کیلو

برنج نصف لیوان

آرد برنج 100 گرم

سیرخام  1 بوته

تخم مرغ 3 تا 4 عدد

ترشی (آب نارنج یا آب انار) به مقدار دلخواه

نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار کافی

طرز تهیه:

نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید.

ابتدا سبزی ها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید.

آب نارنج

سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند.

سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.

مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب دار شدن خورشت می‌شود.

در پایان تخم‌مرغ ها را اضافه نمایید. 

غذا آماده ی سرو است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 20 شهریور 1392  10:56 AM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab papeli
دسترسی سریع به انجمن ها