پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
شخصي بچه اش گم ميشه ميره اداره ثبت احوال تقاضاي المثني مي كنه !
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
شخصي با دوستش مشورت مي كنه ميگه به نظر تو به همكارم پول قرض بدم ؟ دوستش ميگه آره حتما بده . يارو مي پرسه چرا بايد بدم ؟ دوستش ميگه آخه ميدونم اگه تو قرض ندي مياد سراغ من
پسري با مادرش ميره خواستگاري پدر دختره مي پرسه پسرتون چيكاره است ؟مادره ميگه پسرم ديپلماته . پدر دختره ميگه چه عالي يعني چيكار مي كنه ؟ مادره ميگه پسرم از وقتي ديپلم گرفته همين طوري ماته !
از شخصي مي پرسن اسم دكترت چيه ؟ ميگه ترابي . مي گن اسم كوچيكش چيه ؟ ميگه فيزيو !
شخصي ميره خارج يه موتور مي دزده صاحبش داد ميزنه NO NO يارو ميگه نو يا كهنه من بردمش !
از ديوانه اي مي پرسن اگه از تيمارستان مرخص شدي چيكار مي كني ؟ ميگه شيشه خانه و مغازه مردم رو مي شكنم . سال بعد دوباره مي پرسن ميگه دوچرخه سازي باز مي كنم و با تيوب دوچرخه تيرو كمان درست مي كنم و مي زنم شيشه مردم رو مي شكنم . سال سوم دوباره همين سئوالو مي كنن ميگه ميرم كنار دريا . مي گن آفرين بعد چي ؟ ميگه سنگ هاي ساحل رو جمع مي كنم مي گن خيلي عاليه معلومه كه شفا پيدا كردي خب بعدش چي ؟ ميگه با سنگ هايي كه جمع كردم مي زنم شيشه هاي مردمومي شكنم !
شخصي تراكتور مي خره نميدونه چه جوري خاموشش كنه مي بندتش به درخت !
رفتن به سمت ماچِ سوم توى روبوسيای عید، يكى از بزرگترين ريسکهاى زندگى هر ايرانيه
چون در 60 درصد موارد یا دماغا میره تو چشما یا طرف جاخالی میده جلو همه ضایع میشین
واسه كسي خاك گلدون باش، كه اگه به آسمون رسيد، بدونه ريشهاش كجاست ...
اعتراف میکنم دیروز رفتم به مغازه به صاحبش گفتم:
سلام خسته نباشید نوشابه دارید؟ -آره -پپسیه؟ -آره سیاهه؟ -آره -خنکه؟ -آره
-بیزحمت یه دوغ بدید.
هیچی دیگه دقیقا پنج کیلومتر دنبالم کرد.آخرشم نتونست بگیره.
املت سياه طرز تهيه املت سياه:
گوجه را خرد ميکنيم و آماده میگذاريم با تخم مرغ داخل ماهيتابه و بعد ....
ميريم سراغ تلگرام
پسر عمه م رفته سربازی افتاده راهنمایی رانندگی
روز دوم گفتن بازداشت شده، گفتیم چرا؟ گفتن به تشخیص خودش خیابون لاله زار رو دو طرفه کرده
موسیقی پاپ ایران از دو حالت خارج نیست:
1) جون مادرت برگرد دارم میمیرم 2) برو گمشو حالم ازت بهم میخوره
بدرقه شوهر در فرهنگ ملل:
آمريکايي: عزيزم اميدوارم روز موفقى داشته باشى. انگليسى: عزيزم براى نوشيدن چايي عصر بيصبرانه منتظرتم. فرانسوى: عزيزم تمام روز بفکرتم تا برگردى.
ايراني : دارى ميرى اين اشغالها رو بزار دم در آشغالا يادت نره آشغالا هوي آشغالارو ببر
ریش میذارین روشنفکر میشین، میرین کافه مخ میزنین...
من یه بار با ریش رفتم کافه فکر کردن از اماکن اومدم ۵۰ تومن گذاشتن جیبم فرستادنم برم
مردی به زنش پسرمون بدون اجازه از توی جیبم پول برداشته زن میگه از کجا میدونی اون برداشته شاید من برداشتم ! مرد میگه کار تو نیست آخه یه مقدار از پول تو جیبم مونده !