0

اخبار مربوط والیبال

 
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 116

پاسخ به:اخبار مربوط والیبال

تيم ملي واليبال اميد ايران قطر را درهم کوبيد

 

تيم ملي واليبال اميد ايران با نتيجه 3 بر صفر مقتدرانه قطر را شکست داد.

تيم ملي واليبال اميد ايران در دومين روز مسابقه‌هاي جام رياست جمهوري قزاقستان به مصاف تيم قطر رفت. شاگردان پيمان اکبري با ارائه يک نمايش مقتدرانه 3 بر صفر و با امتيازهاي 25 – 16 ، 25 – 19 و 25 – 18 حريف نه چندان قدرتمند خود را شکست دادند و به دومين برد پياپي در اين بازي‌ها دست يافتند.

به گزارش ايسنا ، تيم ملي واليبال اميد ايران (زير 21 سال) در نخستين روز مسابقه‌ها ترکيه را مغلوب کرده بود.
سه شنبه 5 شهریور 1392  4:51 PM
تشکرات از این پست
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار مربوط والیبال

پرتال هواداران والیبال اورمیه – سعید / شکست هفته گذشته شهرداری اورمیه برابر تیم نه چندان مطرح نوین کشاورز، نارضایتی هواداران والیبال اورمیه را به اوج رساند؛ نارضایتی‌ای که از ابتدای فصل و پس از سه شکست پیاپی در دیدارهای رسمی و دو شکست در دیدارهای دوستانه آغاز شده بود و با پیروزی برابر باریچ اسانس و سایپا کمی آرام گرفت.

هواداران والیبال فهم اورمیه، انتقادات فراوانی به نوع ارنج و هدایت تیم محبوبشان داشتند و از نوع عملکرد مجموعه تیم شهرداری اورمیه رضایت نداشتند. عدم اعتماد وطن‌پرست به امیر برزگر و بازی دادن به بازیکن پراشتباهی چون رامین خانی، اشتباهات فراوان کادر فنی در آنالیز حریفان و عدم بازی‌خوانی مناسب از سوی وطن‌پرست و دستیارانش از جمله دلایل نارضایتی هواداران از عملکرد کادر فنی بودند.

شکست خانگی شهرداری اورمیه برابر جواهری گنبد / اعتراضات شدید هواداران علیه کادر فنی و مدیریت در سالن غدیر / حضرت‌پور هم از شعارها در امان نماند / پیمان رضایی شهرداری ارومیه جواهری گنبد ابراهیم وطن پرست  / پرتال هواداران والیبال اورمیه

پیروزی شهرداری برابر باریچ اسانس، جو منفی موجود در سکوها را کاهش داد و این مسئله با پیروزی برابر سایپای جوان نیز ادامه یافت؛ اما در تمام این مدت، هواداران اورمیه همانند آتشی زیر خاکستر بودند، چرا که نشاط لازم را در بازی تیم محبوبشان نمی‌دیدند و از عملکرد فنی این تیم رضایت نداشتند. شکست دور از انتظار شهرداری برابر نوین کشاورز، آن هم در ست پنجم و در برابر دیدگان شش هزار نفر علاقمند و مشتاق اورومی، آتش خشم هواداران را شعله‌ور کرد و آن‌ها را مصمم کرد که خودشان برای نجات تیمشان آستین بالا بزنند، چرا که حرکتی از سوی باشگاه دیده نمی‌شد.

روز بازی با جواهری گنبد و تقابل دو مهد والیبال ایران، چهار هزار هوادار حاضر در سالن، قبل از شروع بازی دست به کار شدند و علیه کادر فنی و ابراهیم وطن‌پرست شعار دادند. با آغاز بازی، حمایت همیشگی از تیم اورمیه شروع شد و در سایه این حمایت و تشویق، ست اول با نتیجه ۲۵-۱۸ به نفع شهرداری به پایان رسید. نیمکت‌نشینی ولادو پتکویچ و فیکس بازی کردن وحید سیدعباسی از نکات جالب این ست بود. بازیکنان جوان گنبد ست دوم را باانگیزه بازی کردند و تا امتیاز ۲۳ پابه‌پای میزبان پیش رفتند؛ کسب دو امتیاز دیگر برای جواهری و رقم خوردن نتیجه ۲۵-۲۳ به نفع آن‌ها، جرقه‌ای در باروت هواداران اورومی انداخت و اعتراضات شدید بر علیه ابراهیم وطن‌پرست در سالن طنین‌انداز شد و شعار “وطن‌پرست شرم ائله – اورمیه‌نی ترک ائله (وطن‌پرست حیا کن – اورمیه رو رها کن)” از سوی هواداران سر داده شد.

شکست خانگی شهرداری اورمیه برابر جواهری گنبد / اعتراضات شدید هواداران علیه کادر فنی و مدیریت در سالن غدیر / حضرت‌پور هم از شعارها در امان نماند / پیمان رضایی شهرداری ارومیه جواهری گنبد ابراهیم وطن پرست  / پرتال هواداران والیبال اورمیه

در این بین، پیمان رضایی، مدیرعامل باشگاه شهرداری اورمیه نیز از موج اعتراضات هواداران بی‌نصیب نماند؛ عملکرد ضعیف مدیریت در جذب یار قدرتی در کنار پوریا فیاضی و نقش مستقیم مدیریت در انتخاب سرمربی از دلایل اصلی شعارهای هواداران علیه مدیرعامل باشگاه بود. هواداران با تشویق رسول اصغرزاده، اعتراضشان به مدیریت فعلی را ابراز داشتند و سرپرست سابق باشگاه را به عنوان نمادی برای اعتراضاتشان برگزیدند.

با پیروزی ۲۵-۲۲جواهری گنبد در ست سوم، دامنه اعتراضات گسترش پیدا کرد و کل سالن را دربرگرفت؛ هواداران معترض، همگی به صورت فشرده و متحد در کنار یکدیگر قرار گرفتند و به شعار علیه کادر فنی و مدیریت ادامه دادند. نوع تشویق این هواداران در نوع خود جالب بود؛ آن‌ها در زمان جریان بازی، به تشویق و حمایت از تیم می‌پرداختند و در زمان‌های استراحت علیه کادر فنی شعار می‌دادند. در ست چهارم، شهرداری به بازی برگشت و ۲۵-۱۶ پیروز شد و کار به ست پنجم کشید؛ باز هم ست پنجم و باز هم ابراهیم وطن‌پرست!

شکست خانگی شهرداری اورمیه برابر جواهری گنبد / اعتراضات شدید هواداران علیه کادر فنی و مدیریت در سالن غدیر / حضرت‌پور هم از شعارها در امان نماند / پیمان رضایی شهرداری ارومیه جواهری گنبد ابراهیم وطن پرست  / پرتال هواداران والیبال اورمیه

ست پنجم به صورت پایاپای در جریان بود که در نهایت با نتیجه ۱۵-۱۳ به سود نماینده گنبد به پایان رسید و شهرداری اورمیه یک شکست سه بر دوی دیگر به کارنامه خود افزود. با پایان بازی، تعداد زیادی از هواداران حاضر به ترک سالن نبودند و دقایقی به شعارهای انتقادی خود ادامه دادند و البته ابراهیم وطن‌پرست بلافاصله سالن را ترک کرد. شهرداری اورمیه با این شکست و کسب تنها یک امتیاز، به رده هشتم جدول رده‌بندی سقوط کرد. وطن‌پرست که قبل از آغاز لیگ و در گفتگو با همین پرتال، شکست‌های ست‌های پنجم دو فصل گذشته‌اش با شهرداری را به حساب نداشتن ستاره گذاشت، باید پاسخگو باشد که “آیا امسال هم تیمش ستاره ندارد؟ آیا پوریا فیاضی، ولادو پتکویچ و حتی پیروت‌پور، تاجر، مصطفی‌وند و علیزاده بازیکنان شاخصی نیستند؟ آیا نوین کشاورز و جواهری گنبد که اورمیه را در غدیر سه بر دو شکست دادند، ستاره‌های درخشان‌تری نسبت به تیم وطن‌پرست در اختیار داشتند؟”

برخی از تماشاگران که در ست‌های سوم و چهارم هنوز به موفقیت این تیم با کادر فعلی امید داشتند، حاضر به اعتراض نشدند و با تحریک لیدرهای تیم، از شعار علیه کادر فنی امتناع کردند؛ اما همین تماشاگران هم در اواخر ست پنجم، تقریباً سکوت اختیار کردند. در این میان، لیدرهای باشگاه هم از موج اعتراضات هواداران در امان نماندند؛ هواداران با نشان دادن اسکناس به سمت لیدرها، آن‌ها را پولکی نامیدند.

شکست خانگی شهرداری اورمیه برابر جواهری گنبد / اعتراضات شدید هواداران علیه کادر فنی و مدیریت در سالن غدیر / حضرت‌پور هم از شعارها در امان نماند / پیمان رضایی شهرداری ارومیه جواهری گنبد ابراهیم وطن پرست  / پرتال هواداران والیبال اورمیه

هواداران در بخشی از اعتراضات خود، با شعار “حضرت‌پور ویرانگر”، ویرانی والیبال اورمیه را به درستی به شهردار این شهر نسبت دادند؛ شهری که در سال‌های اخیر از داشتن کادر مدیریت باتجربه و به‌روز به دور بوده است. حضرت‌پور که با اختیار گرفتن سکان شهرداری این شهر، از باشگاه و تیم والیبال این ارگان حمایت کرد اما امسال به یک‌باره اصرار بی‌مورد و ناشیانه‌ای بر سر حضور مربی بومی در تیم والیبال اورمیه داشت و با توجه به اعتقاد سرپرست سابق به مربی خارجی، باشگاه را به مدیر دیگری سپرد و او را مجبور به انتخاب از میان مربیان بومی برای این تیم کرد. اصغرزاده به درستی بر مربی خارجی اعتقاد داشت و با آوردن دراگان جورجویچ صرب به اورمیه، تجربه یک سال تمرین حرفه‌ای، کوچینگ و آنالیز و بازی‌خوانی اصولی و اعتقاد به جوانانی چون امیر برزگر و علی رشیدی را به هواداران اورمیه ارمغان داد؛ هر چند اشتباهات اصغرزاده در نوع بستن تیم و عدم پرداخت به موقع مبلغ قرارداد کاپفر و از دست دادن این بازیکن ارزشمند، مقام پنجمی لیگ را برایش رقم زد.

نادر قاضی‌پور، نماینده مردم اورمیه در مجلس شورای اسلامی، برای اولین بار در این فصل، در این بازی به سالن آمده بود و چهار ست ابتدای بازی را از نزدیک نظاره‌گر بود؛ تماشاگران حاضر در سالن، تشنگی دریاچه اورمیه را به او یادآور شدند و از قاضی‌پور خواستند به قولش درباره احیای نگین آبی آذربایجان عمل کند.

شکست خانگی شهرداری اورمیه برابر جواهری گنبد / اعتراضات شدید هواداران علیه کادر فنی و مدیریت در سالن غدیر / حضرت‌پور هم از شعارها در امان نماند / پیمان رضایی شهرداری ارومیه جواهری گنبد ابراهیم وطن پرست  / پرتال هواداران والیبال اورمیه

مدیریت باشگاه شهرداری اورمیه می‌تواند با تغییر کادر فنی و در راس آن سرمربی تیم، از این هجمه انتقادات و اعتراضات بکاهد و آرامش را به اردوگاه شهرداری بازگرداند. هواداران اورومی امیدوارند مدیریت باشگاه در گرفتن این تصمیم، وسواس فراوانی به خرج دهد و صرفاً به دنبال تغییر نام سرمربی نباشد، بلکه به فکر یک مربی به‌روز و کارآمد داخلی یا یک مربی خارجی آشنا به جو والیبال ایران و اورمیه باشد تا هر چه سریع‌تر این تیم را از باتلاق فعلی بیرون بکشد. شهرداری در بازی بعدی خود به مصاف میزان می‌رود که در هفته‌های اخیر شگفتی‌های زیادی رقم زده است و در آخرین بازی‌اش، کاله را سه بر صفر شکست داده است. دیدار بعدی شهرداری برابر آلومینیومی است که با هدایت شهنازی اورومی، دو پیروزی پیاپی به دست آورده و در آخرین بازی نیز از متین پرمهره یک امتیاز گرفته است. شهرداری تبریز هم که در دو دیدار دوستانه مقتدرانه برابر اورمیه به پیروزی رسید، آخرین حریفمان در دور رفت است. دیدارهای برگشت هم با چهار بازی دشوار برابر متین، کاله، پیکان و شهرداری تبریز و چهار بازی خارج از خانه متوالی پیگیری خواهد شد. بنابراین در صورت ادامه همکاری باشگاه شهرداری اورمیه با کادر فنی فعلی و با وجود جو متشنج سالن غدیر بر علیه وطن‌پرست، روزنه امیدی به سوی موفقیت این تیم در فصل جاری دیده نمی‌شود.

به امید آینده‌ای بهتر برای والیبال اورمیه و باشگاه شهرداری …


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

دوشنبه 25 آذر 1392  2:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها