پاسخ به:کوتاه آموزنده اما خواندنی
اندیشه و سخن ریش سفیدان برآیند بردباری ، مردمداری و سرد و گرم چشیدگی روزگار است . اُرد بزرگ
اشکهای دیگران را مبدل به نگاههای پر از شادی نمودن بهترین خوشبختی هاست .
یوسف میدانست درها بسته است اما بخاطر خدا حتی به سوی درهای بسته دوید و همه درهای بسته برایش باز شد . . . اگر تمام درهای دنیا به رویت بسته شدند به سمت درهای بسته برو زیرا که خدای تو و یوسف یکی ست .
وخب خوشحالم که خدا هیچ وقت فراموش نمیشه...
و من هم برای فراموش نشدن تنها امیدم به خداست که فقط خدا به یاد داره که من کی بودم و هستم.
از آهن محکمتر و از شیر سفیدتر که نداریم ؛ ولی همین که هوا را میزبان شوند ، زنگ میزنند و فاسد می شوند، بله ... خاصیت هواست که فاسد میکند . قلبی که با هوا ترکیب نمی شود از طلاست ، قیمتش ؟! فقط خـــــــــــــــــــــــــــدا
یاد اون آیه شریفه قرآن افتادم که میگه:چه بسا چیزی رو که شما خوش نمی دارید خیر شما در آن است و چیزی که شما دوست دارید شرتون توی اون باشه.
انسان خوشبخت نمی شود اگر برای خوشبختی دیگران نکوشد . دوسن پیر
اگر می خواهی خوشبخت باشی برای خوشبختی دیگران بکوش زیرا آن شادی که ما به دیگران می دهیم به دل ما بر می گردد . بتهوون
خوشبختی، همان لحظه ایست که؛ احساس می کنی خدا کنارت نشسته؛ و تو به احترامش از گناه فاصله می گیری ...
چون به کار خود فکر میکنم دریای خوف موج می زند
وچون در کرم او می نگرم همتم خیمه بر اوج میزند
به ما انسانها حق انتخاب دادهاند پس نمیتوانیم مسؤولیتها را به گردن خدا یا طبیعت بیندازیم. مسؤولیت خود ماست و باید خودمان به دوش بکشیم.
شاید چالاکترین انسان نباشم، شاید بالابلندترین یا نیرومندترین نباشم، شاید بهترین و زیرک ترین نباشم، اما قادرم کاری را بهتر از دیگران انجام دهم و این کار هنر خود بودن است .
هر که خود را شناخت به عجز او را شناخت به قدرت
هر که خود را شناخت به خطا او را شناخت به عطا
زمین وجود انسان بالاتر از زمین کعبه است.
بدان ای عزیز که رنج مردم در سه چیز است
از وقت پیش می خواهند
از قسمت بیش می خواهند
و آن دیگران را از آن خویش می خواهند
تفکر در عاقبت گناه عامل توبه می شود
افسوس که جوان نمی داند و پیر نمی تواند