پاسخ به:کوتاه آموزنده اما خواندنی
لبخند زبان مشترک مهربانی است
اگر کسی خوبی های تو را فراموش کرد تو خوب بودن را فراموش نکن …
لقمان حکیم در وصیت به فرزندش گفته:
پسرجان! شر با شر خاموش نشود، چنان که آتش با آتش. بلکه شر را خیر فرو مىنشاند و آتش را آب.
مردی که با خانمی مثل شاهزاده ها رفتار می کند به این معناست
که در دامان یک ملکه پرورش یافته است
آدما در جهان پس از مرگ به اندازه ی علاقه و وابستگیشون به دنیا _حتی اون علاقه ی طبیعی_ عذاب میکشند...
به نظر من این خیلی طبیعیه...درست مثل دردی که معتاد از نبودن مواد میکشه ما هم اگه علاقه ای به دنیا داشته باشیم به ناچار بعد از جدایی از دنیا درد خواهیم کشید...
حتی اگر از خستگی هم گریستی هرگز زانو نزن ، زیرا قانون طبیعت اجبار به برخاستن دوباره است، پس چون درختان باش که در مردن هم ایستاده می میرند . گرچه تو هنوز نفس می کشی ونبضت پر تپش می زند و معنی اش این است که هنوز فرصت بودن ، زیستن داری.
کسی که به پشتکار اعتقاد دارد ، ارزشی برای شانس قائل نیست . (مثل ژاپنی)
اگر برای هر لبخند از خدا تشکر نمی کنید...
هیچ حقی نخواهید داشت برای اشک ریختن از خدا گلگی کنید...
قُلْ کُلٌّ یَعْمَلُ عَلى شاکِلَتِهِ فَرَبُّکُمْ أَعْلَمُ بِمَنْ هُوَ أَهْدى سَبیلاً
بگو: «هر کس طبق شخصیت (و خلق و خوى) خود عمل مىکند (سوره إسراء، 84 )
انتظار را از کوچه های ِ بن بست بیاموز ، که دل خوش به تماشای ِ هیچ رهگذری نیستند .
چشم به راه آمدن ِ کسی می نشینند که اگر بیاید ، ماندنی ست!
تو را به پنج چیز سفارش می کنم :
. اگر مورد ستم واقع شدی ستم مکن
. اگر به تو خیانت کردند خیانت مکن
.اگر تکذیبت کردند خشمگین مشو
. اگر مدحت کنند شاد مشو
.و اگر نکوهشت کنند ، بیتابی مکن
بحارالانوار ، دار احیاء الترا العربی ، ج 75، ص (167)
هر وقت در زندگی ات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چ کار داشتی ک راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است...
از سخنان گهربار میرزا اسماعیل دولابی برای زندگی مؤمنانه
گذشته ک گذشت و نیست، آینده هم ک نیامده و نیست. غصه ها مال گذشته و آینده است. حالا ک گذشته و آینده نیست، پس چ غصه ای؟! تنها حال موجود است ک آن هم نه غصه دارد و نه قصه...