پاسخ به:کوتاه آموزنده اما خواندنی
هرگز وقتت راباکسی که حاضر نیست وقتش را باتو بگذراند ، نگذران. مارکز
زندگی خوب ، تنها در دلشادی ما نیست ، همزیستی و مهر با دیگر آدمیان ، زندگیمان را لذت بخش می کند . حکیم ارد بزرگ
اگر یاد بگیرید که به مشکلات بخندید، همیشه چیزی برای خندیدن دارید. کارول
ادب ، خوش رفتاری و ستایش ، تنها برای مراوده با بیگانگان نیست ، بیش از همه ، نزدیکان خویش را ستایش کنیم . حکیم ارد بزرگ
آنچه مردم رادانشمند می کند،مطالبی نیست که می خوانندبلکه چیزهایی است که یاد می گیرند. فرانسیس بیکن
ابله ترین دوستان ما، خطرناک ترین دشمنان هستند.سقراط
خود را بزرگ شمردن نشانه بدبختی است. امرسون
پرسشگری ، خصلت نیک کودکی است ، که آن را باید تا پایان زندگی به همراه داشت . حکیم ارد بزرگ
گفتار نيك، ثروت را زياد و روزى را فراوان مى كند، مرگ را به تأخير مى اندازد، انسان را در خانواده محبوب مى كند و به بهشت وارد مى نمايد.
به خداوند خوش گمان باش، زيرا خداند مى فرمايد: من نزد گمان بنده مؤمن خويش هستم، اگر به من خوش گمان باشد، به خوبى با او رفتار مى كنم و اگر به من بدگمان باشد، به بدى با او رفتار مى كنم.
عاقل كسى است كه جدّى اش از شوخى اش بيشتر باشد و با كمك عقلش بر هوا و هوسش پيروز گردد.
دانه خدمت نیکو بیفشان.یادگارهای شیرین از آن بیرون خواهد آمد .
بهترین زمان برای رفع عواطف منفی هنگام بروز و احساس آنهاست. هنگامی که این عواطف قدرت گرفتند، رفع آنها بسیار مشکلتر است. آنتونی رابینز
دستان بزهکاران را ، از دامان زیستگاه های جانوری ، کوتاه کنیم . حکیم ارد بزرگ
آن گاه هر کاری که از شما سر بزند سرشار از عشق و شور زندگی خواهد بود . باربارا دی آنجلیس