0

اخبار مربوط پرسپولیس

mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 116

پاسخ به:اخبار مربوط پرسپولیس

رضايي: نتيجه بازي قبل از دربي مهم است

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سختي‌ها و مشکلاتي را که قبل از رفتن به جام جهاني پشت سرگذاشتم را خيلي ساده فراموش کرديم.

غلامرضا رضايي در خصوص آخرين وضعيت پرسپوليس اظهار داشت: تمرينات خوب و با انگيزه‌اي را دنبال کرديم و به دنبال اين هستيم تا انشاالله مقابل تيم خوب فولاد به نتيجه خوب برسيم. بالاخره بازي قبل از دربي مهم است اما الان فقط نياز به امتياز کامل بازي با فولاد داريم.

به گزارش فارس ، رضايي ادامه داد: هميشه ثابت شده که مقابل برتري‌ها بهتر بازي مي‌کنيم و اميدوارم که روز جمعه اين اتفاق بيافتد. من هم همه تمرکزم را به اين بازي مشغول کردم تا انشاالله بتوانم مهره موثري باشم. همه دوست داريم اتفاقات گذشته را جبران کنيم. به خاطر همين بايد بيشتر تلاش کنيم.

رضايي در خصوص لغو اردوي تيم ملي نيز گفت: خودتان مي‌دانيد براي رفتن به جام جهاني چقدر سختي و مشکلات را پشت سر گذاشتيم. خيلي‌ها مي‌گفتند ما صعود نمي‌کنيم ولي تيم اول با شکست کره که صاحب فوتبال و سبک در آسيا است در خاک کره به جام جهاني رفتيم. خيلي زود مشکلات را فراموش کرديم و خيال مي‌کنيم خيلي راحت به جام جهاني برزيل رفتيم.

وي افزود: من معتقدم هر وجب از خاک اين مملکت طلاست به خدا خوب نيست که اين طور اردوها کنسل شود. ما با همه مشکلات و کارهاي سخت به جام جهاني رفتيم، حالا به کنار که قول‌ها علمي نشد اما حالا پس از برنامه‌هاي کي‌روش اردوهاي ما نيز کنسل مي‌شود. اين خيلي جالب است.

رضايي در پايان خاطر نشان کرد: باز هم براي حضور خوب در جام جهاني حمايت و همدلي در کشورمان مي‌خواهيم، من نمي‌دانم چه کسي بايد رسيدگي کند. اما اميدوارم به خاطر مردم اين اتفاق بيفتد تا کي‌روش هم برنامه‌هايش را در جام جهاني پياده کند. بالاخره مسئولان بايد قبول کنند پرچم ما در برزيل به عنوان سي و دو تيم بالا مي‌رود و اين افتخار بسيار خوبي است. پس بايد با يک برنامه ريزي خوب و کمک به فدارسيون فوتبال و برآورده کردن خواسته‌هاي کي‌روش بتوانيم با يک برنامه ريزي خوب به فوتبالمان کمک کنيم.
چهارشنبه 6 شهریور 1392  7:43 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

ITC مهاجم پرسپوليس رسيد

ITC محمدرضا خلعتبري از امارات رسيد تا مهاجم قرمزپوشان بتواند مقابل استقلال به ميدان برود.

به گزارش فارس، پس از تلاش‌هاي مسئولان فدراسيون فوتبال و پيگيري‌هاي باشگاه پرسپوليس بالاخره ITC محمدرضا خلعتبري مهاجم قرمزپوشان به تهران رسيد و اين بازيکن براي بازي فردا مقابل استقلال مشکلي ندارد.
پنج شنبه 14 شهریور 1392  7:34 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

دايي: در داربي به مساوي فکر نمي‌کنيم

سرمربي پرسپوليس مي‌گويد تيمش مي‌خواهد برابر حريف ديرينه بهترين نمايش را ارائه کند.

علي دايي در نشست خبري پيش از بازي تيمش برابر استقلال در روز جمعه درباره‌ي اين ديدار گفت: مطمئنا همه مي‌دانيد که اين بازي چقدر حساس است. سعي مي‌کنيم فردا بازي خوبي را به نمايش بگذاريم و تمام اميدمان اين است که بازي خوبي را ارايه دهيم. ما مي‌خواهيم فردا يکي از بهترين بازي‌هايمان را انجام دهيم و نمايشي خوب داشته باشيم. مي‌خواهيم بهترين بازي‌مان را جلوي استقلال به نمايش بگذاريم.

به گزارش ايسنا،وي افزود: نمي‌خواهم از استقلال تعريف کنم اما نتايج خوب آنها در سال‌هاي اخير گواه چيزهاي زيادي است. کار سختي داريم و نبايد اشتباه کنيم. با اين حال همه تلاشمان را مي‌کنيم تا پيروز ميدان باشيم. در اين بازي حق اشتباه نداريم و به مساوي فکر نمي‌کنيم؛ چرا که سه امتياز ما را به ادامه ليگ اميدوار مي‌کند.

دايي اظهار کرد: اميد عاليشاه محروم و علي عسگر مصدوم هستند و به اين ديدار نخواهند رسيد.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا شما ترجيح مي‌دهيد در اين ديدار بازنده نباشيد، بيان کرد: من سعي مي‌کنم تيمم را به گونه اي بچينم که به پيروزي فکر کند. البته بايد قبول کنيد تيمي که در داربي بازنده مي‌شود تا مدت‌ها فشار بر رويش وجود دارد اما ما براي برد به ميدان مي‌رويم و به اين امر خيلي اميدواريم.

او در پاسخ به سوالي درباره رده‌بندي جهاني استقلال و پرسپوليس گفت: من به اين مسائل فکر نکرده‌ام و به آنها گوش هم نمي‌کنم. کار خودم را مي‌کنم و دوست دارم در حال و ‌آينده زندگي کنم. ما مي‌خواهيم بازي‌هايمان را ببريم و اين صحبت‌ها اهميتي ندارد.

دايي در پاسخ به سوالي درباره خلعتبري افزود: هنوز کارت بازي خلعتبري صادر نشده ولي اميدواريم صادر شود.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا قبول دارد تجربه بازيکنان استقلال نسبت به پرسپوليسي‌ها بيشتر است، گفت: براي کارشناسان احترام قائلم اما ما بازيکنان باتجربه هم زياد داريم که در دقايق حساس مي‌توانند به ما کمک کنند و کارشان را به خوبي انجام دهند. از روز اول جوانان به من کمک کردند و اگر الان نتايج خوبي گرفتيم همين جوانان آن را به دست آوردند. به هر حال بزرگان تيم هم به آنها کمک مي‌کنند.

وي در پاسخ به اين سوال که نظرش راجع به موفقيت‌هاي قلعه‌نويي در داربي تهران و تاکتيک تيمش در روز جمعه اظهار کرد: ما از تجربه‌ها درس مي‌گيريم. ما در حال زندگي مي‌کنيم و به گذشته توجه نداريم.اگر بدانم که استراتژي قلعه‌نويي براي بازي فردا چيست حتما راحت‌تر به ميدان مي‌روم اما ما فقط مي‌خواهيم بازي خوب و منطقي ارايه دهيم و به زمان حال مي‌انديشيم.

او درباره آي‌تي‌سي خلعتبري تصريح کرد: از اين ماجرا هيچ اطلاعي ندارم اما دوست دارم خلعتبري هرچه سريعتر به تيم برسد و در بازي‌هاي آينده به ما کمک کند. خلعتبري مي‌تواند به اهداف آينده ما کمک کند و اميدوارم هرچه سريع تر مشکلش حل شود.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا تيمش توان پيروزي برابر استقلال را دارد يا نه، گفت: قلعه‌نويي مربي بزرگي است. او سال‌هاست در کار مربيگري است و از دوستان من حساب مي‌شود. ما به دنبال شکستن رکورد قلعه‌نويي نيستيم بلکه به دنبال ارايه يک بازي زيبا و پيروزي هستيم. من يک آرامش بزرگ را از وقتي به پرسپوليس آمدم از دست دادم. در راه آهن حواشي و جنجال وجود نداشت اما چون مي‌خواستم به پرسپوليس کمک کنم به اين‌جا آمدم. مي‌خواهم هواداران خوشحال شوند و فردا سربلند بيرون آيند. شايد پيروزي ما در بازي بعد تا حدي در اين ديدار موثر باشد اما مطمئن باشيد بازيکنان ما با انگيزه‌هاي زيادي حاضر مي‌شوند. ما همه چيز را فراموش مي‌کنيم و در ميدان حاضر مي‌شويم. با اين صحبت که چون آنها باخته‌اند، انگيزه ندارند موافق نيستم. . انگيزه دو تيم براي اين ديدار بالاست. بايد ديد که روز جمعه چه اتفاقي مي‌افتد، هرچند که ما با تمام توانمان به ميدان مي‌رويم.

دايي در پاسخ به سوالي درباره قضاوت فغاني در داربي 77 گفت: نظري ندارم و تنها براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم. وظيفه‌ي همه‌ي ما اين است که به داور کمک کنيم تا او بتواند به خوبي کارش را انجام دهد. اميدوارم فردا داوري بدون اشتباهي از فغاني را ببينيم. اميدوارم داوران فردا بازي خوبي را قضاوت کنند.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پايان با تمجيد از هوادران پرسپوليس افزود:‌هوادار کسي است که از دقيقه يک تا 90 تيم خوشدش را تشويق کند و فراموش نکنيد حمايت هواداران از ما مي‌تواند به ما کمک کند تا با انگيزه‌ي بيشتري کار کنيم. اميدوارم فردا شاهد يک بازي خوب باشيم و هواداران تنها تيم هاي خود را تشويق کنند.
پنج شنبه 14 شهریور 1392  7:35 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

آمادگي پرسپوليس براي انتشار قراردادها

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: استقلالي‌ها در زمين نتوانستند کاري کنند بيرون از زمين به باشگاه ما بي‌احترامي مي‌کنند.

حسين قدوسي در مورد اظهارات برخي از بازيکنان و مسئولان استقلال گفت: استقلالي ها نتوانستند در زمين کاري از پيش ببرند و پيروز شوند و اکنون براي آنکه فرافکني کنند و به انتقادات پاسخ ندهند به باشگاه پرسپوليس بي‌احترامي مي‌کنند. تاکنون هيچ مسئولي از باشگاه پرسپوليس به اين سخن آنها پاسخ نداده است. اکنون هم من قصد پاسخگويي به اين حرف‌ها را ندارم. زيرا استقلالي‌ها اگر صحبتي داشتند بايد در زمين مسابقه انجام مي‌دادند نه آنکه بيرون از ميدان بي‌احترامي کنند.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: برخي تلاش مي‌کنند پرسپوليس را يک تيم ميلياردي جلوه دهند در حالي که به صراحت مي‌گوييم فصل گذشته ما فقط دو بازيکن بالاي يک ميليارد تومان داشتيم و در اين فصل نيز فقط يک بازيکن ما در صورتي که تمام بندهاي قراردادش اجرايي شود دستمزد بيش از يک ميلياردتومان مي‌گيرد. نمي‌خواهم بگويم استقلال چند بازيکن با دستمزد بيش از يک ميليارد و 300 و چند بازيکن با دستمزد بيش از يک ميليارد و نيم دارد و نمي‌گوييم اصلا بازيکن دو ميلياردي دارد يا نه.

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: با توجه به شرايط موجود در فوتبال افزايش 15 تا 20 درصدي رقم قراردادهاي فصل گذشته در اين فصل اميري طبيعي بود اما باشگاه پرسپوليس نه تنها چنين کاري را انجام نداد بلکه 15 درصد از مبلغ قراردادها را هم نسبت به فصل گذشته کسر کرد و در واقع ما در مجموع 30 درصد نسبت به فصل گذشته رقم قراردادهاي بازيکنان‌مان کمتر است.

قدوسي افزود: حاضريم باشگاه‌هايي که اسم‌شان به عنوان تيم‌هاي پرهزينه مطرح است قراردادهاي بازيکنانشان را در اختيار رسانه‌هاي گروهي قرار دهند و ماهم اصل قرارداد بازيکنانمان را در اين فصل منتشر مي کنيم. به شرط آنکه آنها نيز اصل قرارداد بازيکنان‌شان را منتشر کنند و ما مشتاقانه حاضريم که چنين اتفاقي صورت بگيرد.

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد: باشگاه استقلال يک باشگاه پرطرفدار و قابل احترام است.
دوشنبه 18 شهریور 1392  11:52 AM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

رويانيان يک هفته به مرخصي رفت

مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از هماهنگي با هيئت مديره، کادر فني و بازيکنان يک هفته به مرخصي رفت.

محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس قبل از دربي 77 به دليل خستگي فراوان از پيگيري‌هاي انجام داده، تصميم گرفت چند روزي را به دليل خستگي فراوان به مرخصي برود. از همين رو وي پس از هماهنگي با هيئت مديره، کادر فني و اطلاع به بازيکنان يک هفته به مرخصي رفت تا به استراحت بپردازد.

به گزارش فارس، گفتني است رويانيان قرار است پس از استراحت در کنار خانواده‌اش به مدت يک هفته، امور باقيمانده را پيگيري کند.
سه شنبه 19 شهریور 1392  12:16 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

پنجعلي: سرپرستي پرسپوليس را نمي پذيرم

مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: رويانيان خيلي به من لطف دارد و در اين مدت چند بار پيشنهاد داده که سرپرست پرسپوليس شوم اما فکر مي کنم از من با اين سن و سال اين کار گذشته است.

محمد پنجعلي در گفت و گو با اوج درباره پرسش برنامه 90 مبني بر کيفيت دربي 77 و اينکه او کدام گزينه را انتخاب مي کند اظهار داشت:به نظر من اين دربي مثل ساير مسابقات دو تيم پرسپوليس و استقلال بود.نه خيلي کيفيت بالاتري داشت و نه کيفيت پايين تر.

وي ادامه داد:اگر دربي هاي ديگر،خوب بوده اند اين بازي هم خوب بود و اگر آنها متوسط بودند اين مسابقه هم در همان حد بود.در مجموع خيلي کم اتفاق مي افتد که بازي هاي اين دو تيم زيبا بشوند ولي اميدوارم در آينده بازي هاي خوبي را تماشا کنيم.

مدير تيم پرسپوليس درباره اينکه محمد جمشيدي،عضو هيات مديره باشگاه تاييد کرده در يکي از نشست ها درباره سرپرستي صحبت شده است گفت:حق هيات مديره است که به مسائل مدنظرش ورود کند.فردا روز ممکن است بگويند محمد پنجعلي هم نباشد.من بايد بروم.البته شيريني زحمات زيادي براي پرسپوليس کشيده است اما اساسا هيات مديره به عنوان رکن تصميم گير مي تواند در موارد مدنظرش ورود کند.

وي درباره اينکه آيا اگر سرپرستي پرسپوليس به او پيشنهاد شود آن را مي پذيرد يا نه عنوان کرد:واقعيتش اين است که رويانيان خيلي به من لطف دارد و در اين مدت چند بار پيشنهاد داده که سرپرست پرسپوليس شوم اما فکر مي کنم از من با اين سن و سال اين کار گذشته است.واقعا اگر پيشنهاد کنند هم آن را نمي پذيرم.فکر مي کنم استرسي که روي نيمکت به عنوان سرپرست بايد تحمل کني خيلي بالاست و اين مساله براي سن و سال امثال من اصلا جالب نيست.

پنجعلي درباره بازي پرسپوليس مقابل گسترش فولاد گفت:بچه ها پس از دربي خيلي زحمت کشيده اند تا بتوانيم در بازي هفته نهم با دست پر زمين را ترک کنيم.فکر مقابله با شيوه بازي گسترش را هم کرده ايم و مي دانيم آنها در ورزشگاه آزادي چگونه بازي مي کنند.پرسپوليس در اين بازي به دنبال سه امتياز و يک بازي خوب است که اميدوارم به آن برسيم.
سه شنبه 19 شهریور 1392  9:26 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

صادقيان: ‌ديگر جواب استقلالي‌ها را نمي‌دهم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به اينکه بايد تمرکزم را روي پرسپوليس بگذارم، ديگر جواب استقلالي‌ها را نمي‌دهم.

پيام صادقيان اظهار داشت: پس از دربي 77 شرايط خوبي را با تمرينات شاداب و رفع نقاط ضعف پشت سر گذاشتيم تا به آينده اميدوارتر فکر کنيم.

به گزارش فارس،وي افزود: ما روز جمعه مقابل گسترش فولاد جوان و با انگيزه و حتي دونده بازي داريم آنها پر از انگيزه هستند چون مي‌خواهند در ورزشگاه آزادي خود را نشان دهند و قطعا بازي روز جمعه شايد از خيلي بازي‌ها سخت‌تر باشد.

صادقيان ادامه داد:‌از طرف ديگر من بايد مقابل همشهري‌هايم بازي کنم از بازيکنان گرفته تا مربيان تيم گسترش فولاد همه دوستان من هستم و با آنها رفيقم. کار سخت است اما ما 3 امتياز را مي‌خواهيم.

وي در مورد مشکلات لفظي‌اش با استقلالي‌ها گفت: ديگر دقيقا به دنبال آرامش هستم و ديگر جواب استقلالي‌ها را نمي‌دهم چون بايد تمرکزم را روي بازي‌هاي پرسپوليس بيشتر مشغول کنم و اگر بخواهم هر روز جواب دهم ديگر وقتي نمي‌ماند که بخواهم به پرسپوليس خدمت کنم الان آرامش مي‌خواهم و ديگر دربي 77 به خاطرات پيوست.

اين بازيکن در پاسخ به اين سؤال که ظاهرا از سوي ستاد رسيدگي به تخلفات حرفه اي فوتبال به موهاي او تذکر داده است،‌گفت: به من گفتند موهايت اصلاح شود من هم گفتم چشم حرفي نداريم. اين مشکل خاصي نيست و حل‌شدني است و من موهايم را اصلاح مي‌کنم.

وي در پايان يادآور شد: اميدوار هستم روز جمعه بتوانم يکي از بهترين بازي‌هايم را به نمايش بگذارم و فکر کنم الان وقتش است گلزني کنم. البته به تيمي برخورديم که بسيار خطرناک، ‌سخت‌کوش و فرصت‌طلب است و به نظرم بايد مراقب آنها باشيم. البته کادر فني توصيه‌هاي لازم را به ما داشته و قطعا با شناختي که نسبت به گسترش فولاد داريم راحت‌تر به هدف‌مان مي‌رسيم تا سريع‌تر به جمع بالانشينان اضافه شويم و هفته‌هاي بعدي حتي صدرنشين ليگ برتر باشيم.
چهارشنبه 20 شهریور 1392  9:56 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

نورمحمدي:با سيد‌صالحي هيچ مشکلي ندارم

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فکر نمي‌کردم يک برخورد طبيعي در روزنامه‌ها اين قدر بزرگ شده باشد.

رضا نورمحمدي در مورد شرايط پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه پس از گذشت 8 هفته از ليگ برتر به نظرم با تلاشي که داشتيم جايگاه خوبي را به دست آورديم و بايد براي آينده بسيار با انگيزه باشيم.

به گزارش فارس،وي افزود: بالاخره بازي‌ها هر سال سختي خاص خودش را دارد و شناخت حريفان از پرسپوليس کار اين تيم را براي گل زدن در هر بازي سخت‌تر مي‌کند. ما بايد براي رسيدن به هدف اصلي‌مان بيشتر تلاش کنيم تا در پايان فصل مقابل هواداران روسفيد باشيم.

وي در پاسخ به اين سؤال که چرا با وجود هشت هفته هنوز نيمکت نشين هستي،‌گفت: امسال من بازيکني بسيار با انگيزه هستم و در ابتداي فصل اين موضوع را نشان دادم. نيمکت نشيني برايم سخت است اما بيشتر تلاش مي‌کنم و حتي با انگيزه بيشتر با احترام به نظر علي دايي که روي من کاملا شناخت دارد، جايگاهم را به دست بياورم و هيچ وقت پا پس نکشيده‌ام و انشاءالله همين روند کاري‌ام را ادامه مي‌دهم.

وي در مورد درگيري روز گذشته با سيدصالحي گفت: من حرف‌هاي سيد را خواندم و با نظر او موافقم من از رده نوجوانان؛،‌جوانان با او بودم و بيشتر از 5 سال با سيد رفيق هستم و حتي ما با همديگر به اصفهان رفتيم. امسال هم وقتي سيد به پرسپوليس آمد من خيلي خوشحال بودم.

وي افزود: من روز گذشته درگيري با سيد نداشتم در يک صحنه با هم برخورد داشتيم و اين در تمرين امري طبيعي است چون همه جدي تمرين مي‌کنند. موضوع خاصي نبود اما وقتي برخي رسانه‌ها را امروز ديدم تا به من گفتند واقعا باورم نمي‌شد که اينقدر اين موضوع بزرگ شده باشد. من باز هم مي‌گويم با سيدصالحي هيچ مشکلي ندارم نه اينکه بخواهم مسئله را پاک کنم و فقط واقعيت را مي‌گويم. بايد به بازيکنان هم حق داد تا براي ثابت کردن خود بيشتر تلاش کنند.

وي در پايان درباره بازي با گسترش فولاد گفت: همه بازي‌ها سخت است به نظر من تيم آسان نداريم ما نبايد به نتايج تيم‌ها نگاه کنيم و بايد هميشه پرسپوليس باشيم. اميدوارم که روز جمعه هم به امتياز لازم برسيم تا جايگاه‌مان را در بالاي جدول قرص کنيم و سپس به صدر جدول حمله ببريم.
چهارشنبه 20 شهریور 1392  9:57 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

سيدصالحي:خدا عزت بدهد به سپاهان گل مي‌زنم

مهاجم پرسپوليس گفت: بازي با سپاهان يک بازي 6امتيازي است و ما همگي مي خواهيم سربلند از اصفهان بيرون بياييم.

سيد صالحي در همين رابطه به سايت گل گفت:سپاهان تيم خيلي خوب و با کيفيتي است اما بايد توجه داشته باشيد که ما پرسپوليس هستيم تيمي با هوادارن بي شمار و مربي خوب و بزرگي مثل علي دايي همچنين ما بازيکنان خيلي خوبي داريم که همه اينها به ما کمک مي کند تا بتوانيم در مقابل سپاهان يک حريف قدرتمند باشيم. ما در خانه انها بازي مي کنيم و اين کار ما را سخت مي کند اما تلاش مي کنيم که به موفقيت برسيم.

سيد صالحي در ادامه افزود: من سالها در سپاهان بازي کرده ام و در اين تيم خاطرات خوب آسيايي دارم اما در بازي فردا من بازيکن پرسپوليس هستم و با احترامي که براي سپاهاني ها قائلم اما بايد بگويم اگر خدا عزت بدهد آنها را شکست مي دهيم و من هم به عنوان بازيکن سعي مي کنم به انها گلزني کنم.

سيد صالحي در مورد مصاحبه هاي زيادي که از او در مطبوعات مي بينيم گفت: به من لطف دارند اما بايد بگويم اکثر اين مصاحبه ها خيالي است و متاسفانه چاپ مي کنند. من در اکثر مواقع با سايت گل حرف مي زنم و بيشتر به فکر تمرين و تلاش براي تيمم هستم چرا که من فقط به موفقيت تيمم وجواب دادن به اعتماد علي آقا هستم نه چيز ديگر اما بعضي وقتها حرفهايي که نزده ام از من نقل قول مي کنند و در بعضي جاها چاپ مي شود که اين درست و حرفه اي نيست.

سيد صالحي در پايان گفت: بازي با سپاهان يک بازي 6امتيازي است و ما همگي مي خواهيم سربلند از اصفهان بيرون بياييم.اميدوارم خدا کمک کند و به ما عزت دهد تا بتوانيم با شکست آنها هوادارن خودمان را شاد کنيم.

پنج شنبه 28 شهریور 1392  6:50 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

پرسپوليس با 19 بازيکن به اصفهان مي‌رود

با تصميم دايي، پرسپوليس با 19 بازيکن راهي اصفهان مي‌شود.

تيم فوتبال پرسپوليس براي برگزاري بازي حساس خود مقابل سپاهان در چارچوب هفته دهم ليگ برتر ساعت 15 امروز عازم اصفهان مي‌شود.

به گزارش فارس، دايي پس از تمرين امروز 19 بازيکن خود را براي سفر به اصفهان مشخص کرد. به اين ترتيب نيلسون، عليرضا حقيقي، جلال حسيني، بنگر، نورمحمدي، ماهيني، خانزاده، ميثم حسيني،‌ کفشگري، غريبي، عباس‌زاده، غلامرضا رضايي، دهنوي، يونس شاکري، مارکو، عاليشاه، صادقيان، خلعتبري، سيد صالحي در ليست دايي حضور دارند.

هادي نوروزي به دلايل فني،‌ محمد نوري به دليل مصدوميت و حميد علي‌عسگر به دليل مصدوميت در اين ليست حضور ندارند و بازيکناني مثل رضا حقيقي به دليل سه کارته بودن، رضا محمدي، عابدزاده و چمنداني نيز با تصميم دايي در ليست پرسپوليس براي سفر به اصفهان نيستند.

پنج شنبه 28 شهریور 1392  6:51 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

آخرين تمرين پرسپوليس پيش از بازي سپاهان

آخرين تمرين تيم پرسپوليس پيش از بازي مقابل سپاهان برگزار شد.

سرخپوشان از ساعت 10:30 صبح روز پنجشنبه آخرين تمرين خود پيش از ترک تهران براي بازي با سپاهان را پشت درهاي بسته درفشي فر برگزار کردند.

به گزارش اوج، در اين تمرين،بازيکنان پرسپوليس زير نظر کادر فني سانتر از جناحين و شوتزني را تمرين کردند.

*محمد نوري همچون روز چهارشنبه به صورت جداگانه تمرين کرد.

*در يکي از بخش هاي تمرين در قسمت سانتر از جناحين،نيلسون در اثر برخورد با رضا نورمحمدي از ناحيه سر دچار آسيب ديدگي جزيي شد و تحت مداوا قرار گرفت.به همين دليل براي ضربات بعدي که از جناحين سانتر مي شد،عليرضا حقيقي درون دروازه پرسپوليس قرار گرفت.

*يک پيک موتوري بسته اي که شامل لباس بود براي محمد رضا خلعتبري آورده بود و پس از پايان تمرين به او تحويل داد.

*4 هوادار خانم از پشت درهاي بسته درفشي فر و به سختي تمرين را تماشا کردند.

*سعيد شيريني،سرپرست پرسپوليس از حاضران در تمرين بود.
پنج شنبه 28 شهریور 1392  6:54 PM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

عصبانيت شديد دايي از قضاوت قهرماني

سرمربي پرسپوليس مي‌گويد پيش از شروع ديدار مي‌دانسته قرار است محسن قهرماني در اين بازي با داوري‌اش به سود سپاهاني‌ها غش کند.

علي دايي در نشست خبري پس از ديدار برابر سپاهان گفت: وقتي داوري بازي را در دقيقه 2 ده نفره مي‌کند، چيز خاصي نمي‌توان گفت. از ديشب مي‌دانستيم که قهرماني به آن طرف غش کرده است و آمادگي دارد که ما را ده نفره کند. فدراسيون از ابتدا بگويد که قرار است ما ده نفره بازي کنيم و من بر همين اساس آن تيمم را بچينم. يک اخراج اشتباه همه چيز ما را به باد داد و من مطمئنم هر چه مي‌گوييم و بقيه مي‌گويند باز هم پاسخ مي‌دهند که اين اشتباه سهوي بوده است.

به گزارش ايسنا، وي افزود: همه کارشناسان داوري گفته‌اند که پنالتي نبوده است و بايد در ابتدا خطاي شجاع خليل‌زاده را مي‌گرفت. ديگر چه بايد بگويم. مي‌خواهيد علي دايي را محروم کنيد، بکنيد. هر کاري مي‌خواهيد بکنيد اما خدا شاهد است که ما مي‌دانستيم قهرماني به آن طرف غش کرده است و کار خودش را هم کرد. مگر مي‌شود يک تيم 90 دقيقه 10 نفره آن هم مقابل سپاهان بازي کند. باز هم به غيرت بازيکنانم درود مي‌فرستم. بازيکنان من نيمه دوم عالي جنگيدند و به آنها خسته نباشيد مي‌گويم.

دايي ادامه داد: وقتي من فوتبالي نتوانم نتيجه بگيرم پس مسائل ديگري دست به دست هم داده است و اگر امثال من دهان باز کنيم. بسياري از مسائل روشن مي‌شود، آقاي قهرماني! متاسفانه من شماره تلفن‌ها را نمي‌دانم و شماره حساب‌ها را هم نمي‌دانم! چرا دقيقه 2 پنالتي گرفتيد؟ اگر تو داوري من پروفسوراي داوري داردم. همين مي‌شود که سازمان ليگ به هر کسي سوت مي‌دهد و هر کس براي خودش سوت مي‌زند.

وي با بيان اينکه من دوباره تاکيد مي‌کنم شب قبل قهرماني به سمت سپاهان غش کرده بود ادامه داد: خليل‌زاده سالتوبارانداز مي‌کند اما پنالتي را براي سپاهان مي‌گيرند.

دايي ادامه داد: آقاي قهرماني! لطف مي‌کري و اوايل نيمه دوم بازيکن ما را اخراج مي‌کردي. من تا کي حرف نزنم. فقط به بازي پرسپوليس و استقلال اشاره مي‌کنم که همين آقا داور بود و فقط به ضرر پرسپوليس سوت زد.

وي به برنامه 90 اشاره کرد و گفت: متاسفانه 90 براي مسائل کارشناسي، کارشناسان تيم‌هاي مقابل ما را بر روي صندلي مي‌نشاند و بدبختي ما اينجاست که امثال 90 ها و 80 ها و 100 ها براي فوتبال ما تصميم مي‌گيرند.

وي با بيان اينکه ما خيلي چيزها را در اين فوتبال ديده‌ايم اما هنوز نمي‌توانم درک کنم که دقيقه 2 بازيکني اخراج شود و براي تيمي پنالتي گرفته شود و فکر نمي‌کنم شما هم در هيچ کجا دنيا چنين صحنه‌اي ديده باشيد.

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که آيا غش کردن آقاي قهرماني از طرف سپاهان بوده يا خير اظهار داشت: وقتي داور به سود تيم حريف در دقيقه 2 سوت مي‌زند که علاوه بر اخراج يک پنالتي هم به تيم مقابل مي‌دهد، نه من، بسياري از کساني که هيچ چيز از فوتبال نمي‌دانند اين را مي‌فهمند که داور به طرف کدام تيم غش کرده است. من اطلاعاتي نيستم اما مي‌دانم که دو دو تا چهار تا مي‌شود و اين دو دوتا چهار تا شدن يعني اينکه داور بايد به سود تيم حريف سوت بزند.

علي دايي خاطرنشان کرد: ايکس، واي يا ايگرگ با قهرماني دوست هستند و با او صحبت مي‌کنند و دقيقا محسن قهرماني هم طبق صحبتي که با او شده است، دقيقه 2 چنان قاطعانه سوت مي‌زند و چنان قاطعانه اخراج مي‌کند که جاي هزاران سوال باقي مي‌ماند، همين و بس
شنبه 30 شهریور 1392  11:29 AM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

خلعتبري: قهرماني همه چيز را به هم ريخت

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي بردن سپاهان به اصفهان آمده بوديم اما 10 نفره شدن تيم

ما در دقيقه 3 همه چيز را به هم ريخت.

محمدرضا خلعتبري پس از شکست 2 بر صفر تيم فوتبال پرسپوليس مقابل سپاهان اظهار کرد: ما با انگيزه زيادي براي بردن سپاهان به اصفهان آمده بوديم اما متاسفانه 10 نفره شدن تيم در دقيقه 3 همه چيز را به هم ريخت. من نمي‌توانم درباره آن صحنه نظر بدهم و کارشناسان بايد قضاوت کنند اما اگر اخراج ميثم حسيني اشتباه بوده باشد، واقعا در حق پرسپوليس ظلم شده و عدالت فوتبال زير سوال رفته است.

به گزارش ايسنا، وي افزود: متاسفانه اين بازي را باختيم ولي اين نتيجه چيزي از تلاش بازيکنان پرسپوليس کم نمي‌کند. اميدوارم در هفته‌هاي بعدي بتوانيم به خوبي نتيجه بگيريم. هنوز 5 هفته ديگر تا نيم فصل باقي مانده و ما چندان از صدر جدول فاصله نگرفته‌ايم.

شنبه 30 شهریور 1392  11:31 AM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

رويانيان: اين برد را به قهرماني تبريک مي‌گويم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت:‌ برد سپاهان مقابل پرسپوليس را به قهرماني و دست‌هاي پشت پرده در فوتبال تبريک مي‌گويم.

محمد رويانيان اظهار داشت: نمي‌خواهم با حرف‌هايم اعلام کنم که جنبه باخت نداريم. اما اين برد سپاهان از پرسپوليس را اول به آقاي قهرماني و دوم به دست‌هاي پشت پرده فوتبال تبريک مي‌گويم و اميدوارم که موفق باشند.

به نقل از فارس، وي افزود: اگر گل دوم را از سپاهان نمي‌خورديم قطعا به بازيکنان و کادر فني پاداش ويژه‌اي مي‌دادم چون آنها مرد و مردانه جنگيدند. اما وقتي که دست‌هاي پشت پرده باشد يک تيم نمي‌تواند به هدفش برسد.

مديرعامل سرخپوشان تاکيد کرد: براي اين فوتبال متاسفم و اميدوارم که آقاي قهرماني هم موفق باشد. هميشه سعي کردم در اين فوتبال در خصوص داوري سکوت کنم اما اين بار همه ديديد که چه بلايي سر پرسپوليس آوردند. اميدوارم آقايان به هدف‌شان رسيده باشند.
شنبه 30 شهریور 1392  11:32 AM
تشکرات از این پست
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی

نامه اعتراض‌آميز پرسپوليس به فدراسيون فوتبال

با دستور باشگاه پرسپوليس نامه‌اي را براي فدراسيون فوتبال و کميته داوران آماده ارسال کرده که در آن خواهان روشن شدن تکليف قضاوت قهرماني در داوري روز گذشته شد.

پس از قضاوت بحث‌انگيز محسن قهرماني در ديدار روز گذشته پرسپوليس و سپاهان و اخراج ميثم حسيني واکنش‌هاي شديدي از سوي دايي و محمد رويانيان به نحوه قضاوت اين داور صورت گرفت.

به گزارش فارس، در همين راستا امروز با دستور رويانيان در جلسه‌ داخلي نامه‌اي براي فدراسيون فوتبال، کميته انضباطي و داوران آماده ارسال شد. در اين نامه رويانيان از فدراسيون فوتبال خواسته تا با آناليز و بررسي بازي روز گذشته نظر نهايي خود را در خصوص قضاوت محسن قهرماني اعلام کند.

رويانيان اعلام کرده که به زودي منتظر جواب نامه خود است و تا حصول نتيجه نهايي دست بردار داوري روز گذشته نخواهد بود، او حتي اعلام کرده که آمادگي حضور در فدراسيون فوتبال و کميته داوري درباره دفاع از باشگاه پرسپوليس را دارد.
شنبه 30 شهریور 1392  11:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها