0

از نگاه تا نگاه

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

از نگاه تا نگاه

از نگاه تا نگاه

از نگاه تا نگاه

نویسنده: حسن خجسته

چرا زن های انگلیسی مسلمان می شوند؟

چند سال پیش مقاله ای با عنوان « چرا زن های انگلیسی مسلمان می شوند؟»منتشر شد. پژوهشگر این مقاله نوشته بود: من یک زن جوان انگلیسی و اهل تمام سرگرمی های امروزی جوانان انگلیسی هستم. در ضمن به کارهای پژوهشی هم علاقمندم. مدتی بود این دغدغه که اعتبار و حیثیت زن در جامعه چیست، ذهنم را مشغول کرده بود. به همین دلیل، وضعیت زنان را در ادیان مختلف مطالعه کردم. به مطالعه اسلام که رسیدم، متوجه شدم آن چه در اسلام وجود دارد، با شنیده های من تفاوت بسیاری دارد. جذابیت های اسلام مرا غرق در خودش کرد؛ تا جایی که احساس کردم زن در اسلام از یک حریم، حفاظ و حیثیت والایی برخوردار است و این مسأله دغدغه های ذهنی مرا برطرف کرد. همین مسأله دلیل اصلی گرایش زنان انگلیسی به اسلام است. امروزه با تمام تبلیغاتی که بر ضد جایگاه زنان مسلمان در تمام رسانه های تبلیغاتی غرب صورت می گیرد، خود غربی ها به عمق اندیشه اسلامی و تأثیرگذاری بر جوامع خودشان پی برده اند و از این ناحیه احساس خطر می کنند. از این رو، تلاش می کنند به مراکز تولیدکننده اندیشه اسلامی ضربه بزنند تا هم چنان تمدن خود را بدون مشکل به پیش ببرند.

وقتی دست همسرم را می گیرم، بچه ها مسخره ام می کنند

حدود هشت سال پیش، من در یکی از نشست های تخصصی کنفرانس «حکمت مطهر» که درباره زنان بود، شرکت کردم. دو سال بعد یک استاد آمریکایی که در آن کنفرانس و در موضوعات فلسفی مقاله داده بود، به ایران آمد و پیام داد که می خواهد مرا ببیند. نمی دانستم درباره چه چیزی می خواهد از من سؤال کند؟ وقتی آمد، گفت: من در ‌آمریکا به دانشجویان می گویم زنان در ایران آزاد هستند، ولی آن ها به خاطر حجاب زنان ایرانی، این آزادی را باور نمی کنند. من در پاسخ او کمی در مورد مسایل زنان و شأن و شئون آنان در اسلام توضیح دادم. ایشان به من گفت: اگر ما 50 درصد آن چه را که شما درباره زنان گفتید، در آمریکا پیاده کنیم، هیچ مشکل اجتماعی نخواهیم داشت.
علت این امر آن است که این فهم بسیار بکر و جدید از اسلام، تازه در دنیا در حال انتشار است. یک مردی که رئیس یک کمپانی در بلژیک بود و گرایش های چپ چه گوارایی داشت و کاتولیک متعصبی هم بود، برای من صحبت می کرد و از نحوه برخورد و رفتارش با همسرش می گفت. به او گفتم بر اساس آموزه های اسلامی، زمانی که دست زن و شوهر در دست یکدیگر است، گناهانشان بخشیده می شود. با تعجب پرسید واقعاً؟! خیلی برایش عجیب بود. گفت: زمانی که من با همسرم بیرون می روم، وقتی دست او را می گیرم، فرزندانم مرا مسخره می کنند.
منبع: نشریه طرح ولایت، شماره 5.

چهارشنبه 30 مرداد 1392  9:49 AM
تشکرات از این پست
ayeneh sayyed13737373 mina_k_h tahmores salma57 HOSNA1390 09303495228 rahmani_f mtd1995 samsam AliFanoodi taqizadeh mohsenchapi aminzamani mta_2hezaro7 valyollah rasekhoonzm hamedmoghaddam rezajafarizadeh taghvimi yakob9476
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

پاسخ به:از نگاه تا نگاه

خیلی زیبا بود ممنون

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

چهارشنبه 30 مرداد 1392  2:25 PM
تشکرات از این پست
aftabm AliFanoodi taghvimi
bashardoost
bashardoost
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 164
یک شنبه 3 شهریور 1392  4:58 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi aftabm taghvimi
HOSNA1390
HOSNA1390
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 169

جالب بود و ای کاش تمامی زنها حساسیت حجاب را درک میکردند

امیرالمومنین حضرت علی (ع)

دنیا آنان را طلب کرد اما آنان نطلبیدند و اسیرشان کرد اما جانشان را فدا و خود را رها کردند

نهج البلاغه خطبه 184

یک شنبه 3 شهریور 1392  7:05 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi aftabm taghvimi
taqizadeh
taqizadeh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 15

سلام.خیلی خوب و مفید بود.امیدوارم تداوم داشته باشه.

وبلاگ مهندسی اطلاعات مکانی

دوشنبه 4 شهریور 1392  10:58 AM
تشکرات از این پست
aftabm taghvimi
saffat
saffat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 118

مطلب قابل تاملی است

دوشنبه 4 شهریور 1392  11:14 PM
تشکرات از این پست