نقل قول AliFanoodi
با سلام.
نشستن روی اون صندلی امکان پذیره.چون صندلی فلزیه یا چوبی.آهنی داغ داغ مثل صندلی شما می شه و می سوزین ولی چوبیش صندلی می سوزه ولی باز زیرش یه فن داره که شما رو خنک کنه که!!یه خورده هم خودتونمی سوزین:)به قول معروف از بی هیچی که بهتره!!!
سوالات :
1.نظرتون در مورد وبلاگ هندونه چیه؟؟؟
2.بهترین روز زندگی تون کی بوده؟؟ و کی خواهد بود؟؟؟
3.از بگن یکی رو می تونین تو دنیا بکشین اون چه کسیه؟؟؟؟
4.نظرتون در مورد :
AliFanoodi :
onehamed :
mina_k_h :
shirani98 :
e_shop :
nezarat_ravabet :
namayeshgah_ravabet :
سلام مجدد
ممنون پس بی زحمت اون صندلی رو برام ارسال کنین ، چون این صندلی کم کم داره خیلی داغ میشه :)
1 . وبلاگ خیلی خوب و جامع و با سلیقه ای هست ، فکر میکنم تجربه چند وبلاگ قبلی شما باعث شده بدونین یک وبلاگ موفق به چه چیزهایی نیاز داره و این وبلاگتون مخلوطی از وبلاگ های قبلی شما است با مطالب متمرکز و یک اسم خوب ؛ امیدوارم با فعالیت مداوم و حوصله به بازدید خوبی هم دست پیدا کنید .
2 . شاید روزی که دایی شدم یکی از بهترین روزهای زندگی من بوده باشه ، و روزی که همه مردم دنیا شاد باشند بهترین روز خواهد بود .
3 . فکر نمیکنم بتونم جان یک شخص را بگیرم ، این فرصت را در اختیار شخص دیگری قرار میدم :)
4 .
AliFanoodi : یکی از مدیران فعال و شیطون و البته با دانش راسخون
onehamed : یک وبلاگ نویس حرفه ای و یک مدیر با امنیت بالا !
mina_k_h : مدیری زحمت کش با اطلاعات بالا و به روز
shirani98 : متخصص وبلاگ و علاقه مند به پیشرفت و خیلی مؤدب
e_shop : آقای تیموری دوست عزیز بنده و مسئول فروشگاه که خیلی برای فروشگاه زحمت میکشن و البته بین همکاران بسیار محبوب هستند
nezarat_ravabet : آقای سرشوق عزیز ، اگه ایشون نبودن یک پایه انجمن های راسخون می لنگید ، البته جوایز کاربران هم با زحمت ایشون به دستشون میرسه
namayeshgah_ravabet : آقای فرجام عزیز که در مدت یکماهه نمایشگاه قرآن خیلی زحمت متحمل شدند از همین جا یک خسته نباشید ویژه خدمتشون میگم