0

راز خون آشکار شد

shhossein
shhossein
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 447

راز خون آشکار شد

بسم الله الرحمن الرحیم

من المومنین رجال صدقوا ما عهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

دیروزمان ، امروز شد فردا نیامد             تقویم ها را خط زدیم اما نیامد

از زیر قرآن یک به یک مردان گذشتند       آن روزگاری جز دعا اما نیامد

میخواستم  با اشک شعری نو بگویم   بغضم همین جا خشک شد بالا نیامد

از پیکر پاک شهیدانی که رفتند     چیزی به جز سربند یا زهرا(س) نیامد       

سخن گفتن از سرو قامتان عرصه ایثار و شهادت بسی سنگین و دشوار است وسعت اقیانوس پایداری آنان به اندازه ای است که حتی نمی توان جرعه ای از آن را برای تشنگان معرفت و سعادت ابدی توصیف نمود و با هیچ عیاری نمی توان ارزش آنان را سنجید.

ان الله اشتری من المومنین انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه

امام خمینی (ره) فرمودند :( اگر سپاه نبود کشور نبود ) را پاسداران جان بر کف با جانفشانی و فداکاری در راه دافاع از تمامیت ارضی کشور به معنی واقعی کلمه به عینیت بخشیدند . سپاه پاسداران طلایه داران جهاد و شهادت هستند کوشش شهیدان کلاهدوز ها و کاظمی ها و همت همت ها ، خروش خرازی ها ، زیرکی زین الدین ها و مجاهدت و جانفشانی هزاران سردار و پاسدار مومن و انقلابی در طول بیش از سه دهه عمر پر برکت انقلاب اسلامی سدی نفوذ ناپذیر در برابر تهدیدات ، تهاجمات و توطئه های رنگارنگ دشمن ایجاد کرد .

سپاه و بسیج در دشوارترین بحران ها نجات بخش ایران اسلامی بوده است . سپاه معجزه فکری امام (ره) بود از این جهت که امام توانست ابعاد و عظمت این انقلاب وصف شکنی قدرت مندان و مستکبران مقابل این نظام را ببیند

یا ایتها النفس المطمئنا ارجعی الی ربک راضیه مرضیه فادخلی فی عبادی وادخلی جنتی

شهدا ، جانبازان ، آزادگان ورزمندگان یاوران دفاع مقدس اند ذکر و یاد آنان تداعی ارزشها و حماسه هاست.

تکریم از فرهنگ نورانی رادمردانی است که در فراخنای تاریخ خونین و پر فراز ونشیب جنگ دست از خویش شستند تا سرود بلند رهایی را فریاد کنند و گامی است در متابعت از فرمان آسمانی رهبر فرزانه انقلاب که فرمودند وظیفه قدردانی از ایثارگران به ویژه شهیدان وظیفه ای عینی ، تعیین و همیشگی است .

یادآوری آن روزهای آتش و خون اقتدا به مردانی است که یک تنه هزار مرد شدند آنان در غربت جنگیدند و با مظلومیت به شهادت رسیدند و پیکرهاشان زیر شنی تانک های شیطان تکه تکه شده اند و به آب و باد و خاک و آتش پیوست .

اما ... راز خون آشکار شد ، راز خون را جز شهدا درنمیابند . مردان مرد جنگ آوران عرصه جهادند که را حقیقت وجود انسان را از میان هاویه آتش جستند ، آنان ترس را مغلوب کردند تا فتوت آشکار شود و راه فنا را به آنان بیاموزد سخن از شهید است که درس انسان بودن را در صحنه ی عمل به نمایش گذاشت و سکوی اوج گیری انسان به سوی اعلی علیین به عنوان مبدا و جهت حرکت انسان های خداپو را  در فرا سوی زندگی آدمی مسجل نمود وقتی خاطرات شهدا را می خوانیم بغضمان میگیرد ، چرا که آنان شیرمردان برای خود منظومه عاشقانه بودند ، ما  ها راحت از کنار معانی بزرگی همانند رشادت ، شهادت و جانبازی می گذریم ، باید تامل کرد تا برخی از ابعاد شخصیتی این دلاورمردان را شناخت .

خوش به حالتان شهدا ، خوش به حالتان که سرنوشتتان معلوم شد، اما ما جا مانده از قافله ی شما هنوز در تلاش برای رسیدن به آن قافله هستیم .

خیلی خوبه که هر چند وقت یه بار  یاد خودمون بندازیم که چه شرایطی رو پشت سر گذاشتیم و چه بهایی بابتشون پرداختیم ، به یاد بیاریم که چه جوون هایی پاکی از جون و لذت دنیا گذشتند تا ارزشهای اسلامی و آرمانای پیر و مرادشون آقا روح الله باقی بماند .

به قول شهید آوینی پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند ، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند .

وجدان حساس تاریخ هرگز جانبازان هشت سال دفاع مقدس را به فراموشی نخواهد سپرد .

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام

والسلام

شادی ارواح طیبه شهدا و امام (ره) صلوات

ناصر ملکی

reza-shojai[1].gif

دوشنبه 21 مرداد 1392  4:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها