وصیت نامه طلبه ی والامقام شهید مصطفی جهاندیده
بسم الله الرحمن الرحیم
ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون
پرودرگارا وقتی به فکر فرو می روم و به گذشته ی خود می نگرم چیزی جز گناه مشاهده نمی کنم و این درد ، دلم را گرفته و مرا خفه می کند و نمی دانم به کی پناه ببرم و با کی دردهایم را بگویم که به فریادم رسیدگی کند و مرا از این بلای جانسوز نجاتم دهد ، خیلی در میان انسانها گشتم ولی پیدا نکردم خواستم با تو ای خدای بزرگ درد دل کنم ولی خجالت کشید که با تو حرف بزنم زیرا آن قدر ما گناه کردیم ترسیدم در جواب بگویی برو، باز هم دروغ می گویی با این وصف ، خدا به تو پناه می آورم و با تو سخن می گویم زیرا تو بهترین هستی ، تو بهترین محبوب هستی که می توانم رازم را باتو درمیان بگذارم ، ای خدای بزرگ تو از دلم با خبری اگر خار و ذلیلم کنی چه کسی مرا یاری خواهد کرد.
من به عنوان وظیفه ی انسانی و اسلامی در حالی که متوجه شدم اسلام در خطر است پا به میدان نبرد گذاشتم تا آنجایی که میتوانم به اسلام و کشورم خدمت کنم و امیدوارم که خداوند از ما راضی باشد و به ما توفیق دهد که بهتر برای دین خدمت کنیم، آری من در لحظه ی آخر عمرم خواستم اندکی از وصیت که دارم به روی کاغذ بیاورم تا بدون وصیت از دنیا نروم که مردن همانند دوران جاهلیت است ، ابتدا سخنی با پدر ومادر بزرگوار : قرآن فرمود به والدین خود احسان کنید ولی من نکردم و فرمود نیکی کنید باز من نکردم و حتی فرمود کلمه (اف) بر آنان نگویید و من گفتم با این وصف دارم از دنیا می روم در حالی که کوله باری از گناه بر دوش دارم حتی اینکه وظیفه ام را نسبت به شما ادا نکردم و از شما حلالیت می طلبم و امیدوارم که از من راضی باشید تا با خیالی آسوده جان دهم و به دیار اصلی بروم .
و ای پدر ومادر عزیزم اگر خبر شهادت مرا به شما دادند زیاد بی تابی نکنید ، زیرا ضد انقلاب سواستفاده می کنند و اگر خواستید گریه کنید برای من نه بلکه برای مولایم حسین(ع) و فرزندان او در صحرای گرم کربلا بگریید و شما باید افتخار کنید برای اینکه فرزندی پرورش دادید که برای احیای دین و اسلام به شهادت رسید ، باید خوشحال باشید برای اینکه خداوند بخشنده و مهربان چنین لطفی به شما کرد.
در روز قیامت خداوند هرکس را با امامش محشور خواهد کرد، اگر خداوند توفیق دهد و ما را جزو شهدا قرار دهد باحسین(ع) محشور خواهیم شد در حالیکه پرچم سرخ شهادت به دست دارد و به راستی این بزرگترین افتخار یک انسان نیست؟ مگر ما ادعا نمی کنیم که ای حسین جان ای کاش بودیم و در کربلا یاریت می کردیم وحالا حسین ندا میزند واز ما کمک می خواهد پس باید به او جواب مثبت داد که باید گفت کربلا ما می آییم ، آری اگر اندکی به چپ و راست ،زمین و آسمان نگاه کنیم خواهیم دید که همگی در حال فریاد هستند و می گویند هان برخیزید و بشتابید و دشمن را نابود کنید که مولا حسین (ع) منتظر است راستی، هرکسی افتخار شهادت را ندارد و هرکسی افتخار پدر و مادر شهید شدن را ندارد ، پس خداوند به شما افتخار بزرگی داده است باید برای این کار بزرگ خدا را حمدوسپاس و شکر کنیم.
من تقریبا 19 سال در دنیا زندگی کردم سراسر گناه واز خداوند طلب استغفار می کنم و امیدوارم که بپذیرد ، من در این مدت کار خوبی برای شما پدر و مادر و برادران وخواهرانم نکرده ام و همیشه سربار شما بوده ام ، پدرم و مادرم من 19 سال از جوانیم گذشت ولی در این ایام این را یاد گرفته ام که برای احیای دین خون باید داد، این را از شما یاد گرفته ام دست پرورده شما هستم روحم را شاد کنید با دعا کردن بر جان امام امت و رزمندگان و خدمت کنندگان به جمهوری اسلامی آری چه زحمت ها برایم کشیدید در عوض من همیشه سربار شما بوده ام و حالا که رفته ام باز احساس می کنم که سربار شما شده ام آری در حالی که دارم این وصیت نامه را می نویسم احساس می کنم که عطش قلبم را گرفته زیرا منتظر نوشیدن شربت گوارای شهادتم ، که با نوشیدن این شربت گوارا قلبم آرام می گیرد ، یادتان باشد که همیشه رزمندگان را دعا بفرمایید و سلامتی امام را از خدا بخواهید ودل به دنیا و امور دنیوی نبندید و بدانید که کاری بزرگتر از شهادت و مرگ در راه خدا وجود ندارد ، کلام پرمعنا و پر ارزش رسول خدا(ص) در این رابطه این است که می فرماید (فوق کل ذی بربر حتی یقتل الرجل فی سبیل الله فاذا قتل فی سبیل الله فلیس فوقه بر) یعنی بالا تر از عمل نیکی ، نیکی است ، مگر مرگ در راه خدا که بالا تر از آن نیکی و خوبی وجود ندارد .
آری شهدا نمرده اند بلکه زنده اند و در پیش خدا روزی می خورند.
بنا بر روایت ائمه اطهار (ع) ارواح با خانواده هایشان در ارتباط اند که اگر خانواده در حال خیر باشد او خوشحال و اگر در حال شر و بد باشد او نیز نگران خواهد بود پس باید مواظب بود و اما سخنی با شما برادران و خواهران بهتر ازجانم سعی کنید عبادت را فراموش نکیند و در تمام کارها بر خدا توسل جویید که اگر به او متوسل شدید در همه ی کارها موفق خواهید بود و اگر می خواهید من شاد باشم حجاب خود را کامل کنید و عبادت را به حد کمال برسانید و اگر من برادرتان هستم نماز را ترک نکنید ، با همه شما هستم سعی و کوشش کنید که دوستان بد را کنار زنید .
زیرا یار بد بر جان وبر ایمان زند مار بد تنها تو را بر جان زند
مسجد را خالی نگذارید و شبهای جمعه به مزار شهدا روید و مرا کنار برادر شهیدم کفایتی دفن کنید تا از کمالات او بهره مند شوم ،
برادران در تمام کارهایتان مثل علی اکبر حسین(ع) باشید وشما خواهران مانند زینب کبری (س) به پیش بتازید و رسالت شهید بر دوش شماست باید پیام او را به جامعه برسانید سعی کنید فرزندانی به جامعه تحویل دهید که علی گونه حرکت کند که طلب یار می گردد زیرا نمی شود که هم جان طلب کرد و هم یار .
تا مرد به تیر عشق بی سر نشود در حضرت معشوق مطهرنشود
هم دوست طلب کنی وهم جان خواهی ، خواهی ولی میسر نشود
آری اگر حق این است و چنین تقدیر شده که به شهادت برسم بگذار که گمنام بمیرم تا شاید با گمنام بودنم بیشتر مورد لطف و رحمت پروردگار باشم، شخنی با مردم همیشه در صحنه ، بدانید که دیگر وقت سکوت نیست ، دیگر وقت نشستن نیست در حالی که می بینید دشمن از هرطرف به اسلام هجوم آورده و می خواهد که آن را از بین ببرد پس باید مانند همیشه به فریاد خود ادامه دهید و اگر اندکی به گذشته خواهید دید که چه بودید و حالا چه شدید، باید این بزرگی را مدیون اسلام و مدیون خون سرخ شهدا بود که اینان رفتند زیرا کار را از حسین(ع) آموختند و حالا که شما ماندید باید پیام شهدا را به گوش ملت ها و به گوش نسل های آینده برسانید که این وظیفه ی شماست، آری: اینقدر اشکال تراشی نکنید ، اگر همگی دست در دست دهید تمام مشکلات را حل خواهید کرد در اینجا بد نسیت کلام رسول خدا را ذکر کنم : (الجماعه رحمه و الفرقه غذاب) که وحدت و یگانگی مایه رحمت خداوند و تفرقه موجب عذاب الهی است .اگر متحد و هماهنگ باشید در همه چیز پیروز خواهید بود ، مساجد را فراموش نکنید که سنگر مستحکمی است برای انسان ها ، اگر بدانجا بروید و او را صدا زنید یعنی خدا را ، او جواب رد نخواهد داد ، ای مردم گرامی با برادران بسیج همکاری های لازم را بنمایید ، زیرا برادران بسیج و حزب الله امروز در تمام حرکت ها هجرت به سوی جبهه را انتخاب کردند و در تمام آزادگان حسین را ، و در تمام رنگ ها ، رنگ سرخ را و در تمام گلها ، لاله را و در تمام قصه ها پرواز را و در تمام انبیا رسول خدا را ، و در تمام عادلان علی را انتخاب کردند، و با قلبی مملو از عشق به خداوند خدمت به محرومین به پیش رفتند ، آری: برای این است که بر هرکسی واجب است که با این دسته از انسان ها همکاری کرد، ای مردم حزب الله نباید تحمل کرد که بعد از چند سال انقلاب و تقدیم این همه شهدا و عزیزان عده ای به فساد و زشتی ها بپردازند و به مقدسات اسلام و دست آورده های انقلاب سخن ها بگویند و شما سکوت اختیار کنید، بدانید که در مقابل اسلام و قرآن و خون شهدا مسئولید ،باید خودتان برای سازندگی کمر همت ببندید ، زیرا قرآن کریم می فرمایند: (ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم)آنچه نزد مردم است خداوند دگرگون نمی کند مگر آنان خود را دگرگون سازند برای زندگی بهتر و جامعه سالم همت می خواهد ، پس دوستان در اعمال نیک از یکدیگر سبقت بگیرید، سعادت هر انسان در گرو اعمال اوست و باید آن را در خود جستجو کند نه در دیگران ، و از مرگ دیگران عبرت بگیرید که چه کردند و چه بردند و چه می کنند ، زیرا زندگی واقعی آنجاست وقتی حساب اینجاست وقت عمل اگر عمل کنیم یعنی اگر کشت کنیم برداشت خواهیم کرد ولی اگر کسی کشت نکند چگونه برداشت کند پس باید عمل کرد تا اینکه در آنجا یعنی روز حشر تحویل داد.
باید با تمامی دشمنان اسلام و مسلمین نبرد کرد زیرا دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند تا به حال هرکس با اسلام در افتاد شکست خورد. ودر خاتمه امام را دعا کنید و پیروزی رزمندگان را از خدا بخواهید و مانع از رفتن فرزندانتان به جبهه ها نشوید .
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی (عج) خمینی را نگه دار .
والسلام
مصطفی جهاندیده