بسم الله الرحمن الرحیم
فرزندانی که دست هدایت الهی آنان را برای خود خدا ساخته و پرداخته و برگزیده و مخلص گردانیده است، همانا که روح الله، در آهنگ سخنانش ، سماع ارواحشان را و در مناجاتش، استجابت اشک چشمانشان را به شعر می نشست و از قهقه مستانه شان مثنوی می گفت و از زرقشان ، غزل می ساخت.
امام خمینی (ره) می فرمود: خدای تبارک و تعالی با قدرت غیبی خودش به این ملت عنایت فرمود واین جوان ها را متحول کرد به یک انسان های عارف مسلک که برای خدای تبارک و تعالی از جانشان می گذرند و مادران و پدران آنها از فرزندان رشیدشان می گذرند.
او هم سفره ی مردانی بود که هیچ تجارتی آنان را از ذکر خدا باز نمی داشت.
مگر تجارت با خود خدا که جان و مال شان را به بهای پرسود بهشت میخرد .و همانا که برخی شراب طهور شهادت را نوشیده بودند وبرخی در انتظار ساقی نشسته که از کوثر ولایتشان سیراب شوند و این ستارگان در مزرعه های آسمانی باغبان هایی به تبلور رسیده بودند که خمینی (ره) درباره ی آنها میگفت : (اینجانب چون به پدران و مادران این جوانان و نوجوانان شهید برخورد میکنم و آن شجاعت ها و شهامت های فوق تصور را ازآنان مشاهده میکنم احساس حقارت نموده به پیشگاه پیامبر بزرگ اسلام (ص) وحضرت بقیت الله روحی لمقدمه الفداء به خاطر چنین امتی و پیروانی متعهد ومجاهدتبریک عرض میکنم .
آفرین بر مادران وپدران متعهدی که چنین فرزندان سلحشور وعاشقی را در دامن پربرکت خود تربیت نمودند .
سلام ودرود بر شما پدران ومادران و همسران و فرزندان و بازماندگان شهدا که از بهترین عزیزان خود که در راه بهترین هدف که اسلام عزیز است بزرگوارانه گذشته اید ودر امر دفاع از دین خدا آن چنان صبر و مقاومت نشان داده اید که رشادت و استقامت یاران سید شهیدان حضرت امام حسین (ع) را در خاطره ی جهانیان تجدید کردید .
ما در راه اسلام این هدف مقدس از شهادت نور چشمانمان هراس نداریم و سند ما پدران ومادران شهدای عزیزماناست که آن چنان با گشاده رویی و شجاعت معنوی از شهادت عزیزانشان استقبال می کنند که انسان را به یاد حضرت علی بن الحسین امام سجاد(ع) و عمه بزرگوارش زینب کبری (س) فرزند علی بن ابیطالب (ع) می اندازد .
والسلام
ناصر ملکی