0

پای سنگ مزار شهیدان

 
shhossein
shhossein
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 447

پای سنگ مزار شهیدان

بسم الله الرحمن الرحیم

شاید هیچ مقدمه یا پیش درآمدی چون این مصرع  گویا تر از آن چیزی نباشد که در سطرها و صفحات زندگی شهیدان یافت می شود.

 همان که بر پای سنگ مزار شهیدان نشسته است و چون زبان گویایی ، هر بیننده و رونده ای را به خود خواند تا برپای خانه ی احدی آن پیکر خونین آرمیده بر خاک ، اندکی تحمل و چشم در چشم رخ دل ربایش سفری به آسمان کند و دست بر ساغر طاقچه ی خاطراتت ، جرعه نوش روزگاران این صبوحی زدگان رند مست گردد .

قدم نهادن در جاده شناخت شخصیت شهیدان و شیدایان حلقه ی عرفانی حضرت روح الله (ره) نه آن کار سهل و آسانی است که به هفته و ماه و فصل و سال به دست آید، طریقت و سلوکی است که از جنس عمل محض به اخلاص پاک ، که در هیچ دفتر و رساله ودیباچه ای نمی گنجد این طریقت رندی و مستانگی و شیداییو دلباختگی ،نه آن چیزی است که در خرقه و تسبیح و حلقه ی ظاهری خلاصه شود، مرد میدان میخواهد و دلی شرزه وشیدا دار بر دوش و پای برهنه ، دوان وروان به سوی آتش و حادثه ی بی هراس  وبی تملق و بی منت سرشار از صدق وصمیمیت و صفا و کامی سیراب از ساغر کوثر وکتاب با این وصف که حیات شهیدان راز و رمزی پیچیده دارد .

پای نهادن در مسیرشان ناممکن و سخت نیست چرا که از جنس انسان اند با همان آرزوها وآمال و خواسته ها و غرایز و تعلقات .

ولی باهمت و تلاش و عظمی ستودنی که همه باید خودرا به آن آراسته سازند.

 در میان همه ی شهیدان  که با رفتن پیشگاه قدسی شان ، همت و عظمی مردانه می طلبد ، برخی شهیدان از پیچیدگی دوچندان و مضاعفی برخوردارند.

آنان که در معرکه ی جهاد زیسته اند ودر مصاف نبرد بوده اند ، نیک می دانند که هزاران واژه وصف شده از زیست آسمانی شهیدان ، یک قطره است از اقیانوس واقعه و ثانیه ای از هزار هزار هزار لحظه و ستاره ای از کهکشان کهکشان حادثه و چنین است که دفتر دفتر یاد و پاسداشت آنان پر کاه بی بها تحفه ای است به درگاه سلیمانی شهیدان و کشتگان حریم حرم ، با این ترنم که (یالیتنی کنت معکم فافوزا عظیما)

                                         والسلام

                                        ناصر ملکی

reza-shojai[1].gif

پنج شنبه 17 مرداد 1392  2:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها