به گزارش روز سه شنبه روابط عمومي اداره كل گمرك اصفهان، اسدالله احمدي ونهري افزود: اين ميزان صادرات در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن ۵۸ درصد افزايش و از نظر ارزش ۲۳ درصد كاهش نشان مي دهد.
وي ادامه داد: بخش صنعتي و شيميايي با اختصاص ۹۸ درصد از نظر وزن و ۹۳ درصد از نظر ارزش، بيشترين سهم را در اين مدت داشته است.
وي صادرات اداره كل گمرك استان اصفهان در اين مدت را ۴۶۵ نوع كالا به ۵۰ كشور جهان بيان كرد و گفت: افغانستان با وارد كردن ۱۴۱ ميليون و ۴۰۶ هزار دلار كالا از طريق گمرك اصفهان جايگاه اول را به خود اختصاص داد و در مكان دوم عراق با ۱۲۷ ميليون و ۸۰۱ هزار دلار و سوم پاكستان با ۳۷ ميليون و ۲۲۰ هزار دلار قرار دارد.
احمدي ونهري درباره مهمترين كالاهاي صادراتي از گمرك اصفهان اظهار كرد: آهن آلات و فولاد با ۸۹ ميليون و ۴۹۰ هزار دلار، سوختهاي معدني با ۸۹ ميليون و ۲۵۹ هزار دلار و فرش ماشيني با ۴۸ ميليون و ۶۶۳ هزار دلار عمده ترين اقلام صادراتي گمركات استان اصفهان است.
وي درباره درآمد عمومي گمرك اصفهان گفت: از ابتداي سال جاري تاكنون بالغ بر ۲۱۵ ميليارد و ۷۰ ميليون ريال حقوق ورودي توسط گمرك اصفهان اخذ و به خزانه واريز شده كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۶ درصد رشد داشته است.
مدير كل گمرك اصفهان تعداد پرونده هاي تشكيل شده مظنون به قاچاق در اين مدت را ۲۹۱ فقره با ارزش ۳۳ ميليارد و ۸۷۰ ميليون ريال بيان كرد و افزود: اين ميزان از نظر تعداد ۹درصد و از نظر ارزش ۱۶ درصد كاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان مي دهد.