طرز تهیه پلوی پيازچه با مرغ

 

مواد لازم :
 مرغ      500 گرم
 برنج      دو پيمانه
 كره      سه قاشق سوپخوري
 آب مرغ      دو پيمانه
 نمك      به ميزان لازم
پيازچه     200 گرم
روغن     به ميزان لازم


طرز تهيه:
برنج را شسته و با آب مرغ و كمي نمك مي‌گذاريم تا مانند كته آرام پخته و آبش كشيده شود. پيازچه را خرد كرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم مي‌زنيم و مي‌گذاريم 15 الي 20 دقيقه دم بكشد. مرغ‌ها را جداگانه با مقداري آب، نمك و يك عدد پياز پخته و سپس در كمي روغن سرخ مي‌كنيم و كنار پلوي پيازچه سرو مي‌نماييم.