انجير، يکي از ميوه هايي است که براي درمان بيماري هاي مختلف موثر است. اين ميوه غني از ويتامين، مواد معدني به ويژه ويتامين هاي A و B، کلسيم، منگنز و آهن است. اين ميوه چه تازه چه خشک، ارزش غذايي زيادي دارد.
خواص:
مصرف انجير با شير کم خوني را برطرف مي کند.
به نقل از سايت «هلث مد»، فيبر و کلسيم موجود در آن استخوان ها راتقويت مي کند، تراکم آن ها را بهبود مي بخشد و از بروز پوکي استخوان و بيماري هاي مشابه پيشگيري مي کند.
درد ناراحت کننده روده ها و يبوست را تسکين مي دهد.
اسيد چرب آن، از قلب در برابر بيماري هاي متعدد محافظت مي کند.
اين ميوه سديم کمي دارد و به همين دليل مانع از بالا رفتن فشارخون مي شود.
پکتين موجود در انجير، ميزان کلسترول مضر را کاهش مي دهد.
فنولز و فلاوانوئيدز نوعي آنتي اکسيدان، روند پيري را کاهش مي دهد.
مصرف منظم آن، خطر بروز سرطان سينه را کاهش مي دهد.
تريپتوفان موجود در آن، بي خوابي را برطرف مي کند.
تقويت کننده حافظه است.