مواد لازم:
عسل - ۲قاشق غذاخوري
رزماري تازه - يک شاخه
انجير نيمه شده - ۶عدد
ماست شيرين - ۲۲۴گرم
پسته تفت داده - ۲قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
عسل و رزماري را به مدت يک دقيقه کمي گرم کنيد.
انجيرها را به مدت ۲تا ۳دقيقه به طرف پايين روي عسل بگذاريد تا نرم و کاراملي شود، سپس آن را برگردانيد تا يک دقيقه ديگر بپزد.
ماست را بين ۲ظرف تقسيم کنيد و انجيرها را روي آن قرار دهيد و عسل مانده را روي انجيرها بريزيد.
پسته را روي انجير بريزيد و سرو کنيد.