0

الماس سیاه منصوری!

hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

الماس سیاه منصوری!

الماس سیاه منصوری!

Carbonado1car که به معنی نوعی الماس سیاه می‎باشد، محصول جدید کمپانی منصوری است. کمپانی منصوری که در امر ارتقاء سطح تجهیزات و لوکس کردن سوپرخودروها تخصص دارد، متعلق به آقای کوروش منصوری می‎باشد که در سال 2001 در شهر مونیخ تاسیس شد و در زمینه  تیونینگ برندهای معتبر همچون پورشه، بی‎ام‎و و رنجروور تبحر خاصی دارد. این لامبورگینی مثل مدل وننو بر اساس آونتادور LP700_4 ساخته شده است. این لامبورگینی با اعمال تغییراتی در کیت بدنه، 40 میلی‎متر از جلو و 50 میلی‎متر از عقب عریض‎تر شده است. همچنین کاپوت، سپرها، رکاب‎ها و باله عقب دچار تحول اساسی گردیده‎اند. منصوری می‎گوید این اولین بار است که در تمام بدنه خودرو از الیاف فیبرکربن استفاده شده‎است. وی بر روی این سوپرخودرو دو توربوشارژر نصب و همچنین پیستون‎ها، میلنگ و سرسیلندرها را با نمونه‎های اسپرت‎تر تعویض کرده است. تمام این تغییرات منجر به تولید 1,233 اسب بخار نیروی خالص و دست‎یابی به سرعت 100 کیلومتر در ساعت فقط در عرض 2.6 ثانیه گردیده است. یعنی حتی قوی تر از بوگاتی ویرون از نظر قدرت موتور! حداکثر سرعت این موجود سیاه روی 380 کیلومتر در ساعت محدود شده است.

الماس سیاه منصوری!

Carbonado در جلو با رینگ‎های 20 اینچی و لاستیک‎های 225.30 و در عقب به‎وسیله رینگ‎های 21 اینچی و لاستیک‎های 345.25 پیرلی P Zero، بر روی زمین می‎تازد.  داخل کابین با چرم نرم و قطعات فیبرکربن تزئین‎شده و دکمه استارت نیز از وسط کنسول همانند هواپیما به وسط سقف منتقل شده است. هنوز حرفی از قیمت این الماس سیاه زده نشده است ولی قطعاً از فرزند تازه متولد شده خانواده لامبورگینی، یعنی وننو، بسیار ارزان‎تر است.

الماس سیاه منصوری!
الماس سیاه منصوری! الماس سیاه منصوری!

البته با توجه به عدد 1.6 حک شده در داخل رکاب این سیاه قشنگ می‎توان برداشت کرد که فقط 6 دستگاه از آن ساخته خواهد شد. پس اگر با احتساب مبلغ عیدی‎هایتان به این نتیجه رسیده‎اید که توانایی خریدش را دارید، عجله کنید تا مثل وننو با جمله داشتیم،تمام شد مواجه نشوید!

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

شنبه 5 مرداد 1392  3:10 PM
تشکرات از این پست
golestan98
golestan98
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 297
شنبه 5 مرداد 1392  3:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها