0

سالاد گریپ فروت و بولاغ‌ اوتی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سالاد گریپ فروت و بولاغ‌ اوتی


 



• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 25 دقیقه

مواد لازم

• 4 عدد گریپ فروت متوسط

• آب پرتقال یا گریپ فروت

• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک قاشق غذاخوری نعنا تازه خرد شده

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 1/4 قاشق چایخوری نمک

• دو عدد آووکادو متوسط، خرد شده به اندازه های 3 تا 5 سانتی متری

طرز تهیه

1. دو عدد از گریپ فروت ها را از وسط دو نیم کنید. با استفاده از چاقوی تیز، آنها را فیله کنید. گریپ فروت باقی مانده را نیز پوست و آب آن را بگیرید. آب آن را اندازه بگیرید و در صورت نیاز به آن آب گریپ فروت یا پرتقال اضافه کنید تا به ¼ پیمانه برسد.

2. برای تهیه سس، روغن، نعنا و نمک را به آب گریپ فروت اضافه کنید و هم بزنید.

3.نیمی از گریپ فروت ها را در هر کاسه قرار دهید. روی آنها شاهی آبی (بولاغ‌اوتی)، آووکادو و تکه های گریپ فروت بریزید. روی آنها نیز سس را بریزید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 2 مرداد 1392  8:27 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها