0

طرفداری علیخانی از اسطوره پرسپولیس

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

طرفداری علیخانی از اسطوره پرسپولیس

احسان علیخانی در برنامه چهارشنبه شب والیبالیست ها را دعوت کرده بود. سعید معروف، فرهاد ظریف و سید محمد موسوی همراه خانواده شان به استودیو «ماه عسل» آمده بودند و علیخانی دلیل دعوت این سه بازیکن را پاسخی به درخواست بی شمار مخاطبان برنامه عنوان کرد. اواخر برنامه او از فرهاد ظریف پرسید که طرفدار کدام تیم هستی که او گفت پرسپولیس و بازیکن مورد علاقه اش را هم علی کریمی اعلام کرد.

آقایان رویانیان این مدل برخورد با علی کریمی اصلا خوب نبود!

همین شد که علیخانی رو به دوربین برگشت و گفت: «اگه اینو نگم احساس می کنم که خفه می شم. آقای رویانیان، علی آقای دایی کسی در بزرگی شما و اینکه در فوتبال ما قد و قامتی دارید شک ندارد اما این مدل برخورد کردن با علی کریمی اصلا برخورد خوبی نبود. به نظر من علی کریمی یکی از بزرگان فوتبال ماست، مخصوصا پرسپولیس. این نوع برخوردها باب شده مثل برخوردی که با مجتبی جباری تو استقلال شد. چرا ما با بزرگامون که مردم دوستشان دارند کاری می کنیم که اونا مجبور شن برن اینور و آن ور بازی کنند؟ این تیم ها را مردم با همین بازیکنان می شناسند و دوست دارند. به نظر من می شد خیلی بهتر برخورد کرد. یک کمی مماشات، مدارا و تعامل بد نبود. ما نمی خواهیم که پرونده اش رو باز کنیم چون برنامه ورزشی نیست که وارد این مسائل بشوم. فقط می خواستم همینو بگم که گفتم.»

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 29 تیر 1392  12:46 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:طرفداری علیخانی از اسطوره پرسپولیس

من این برنامه رو خودم دیدم و ایشون خیلی سفت و سخت حمایت کردن از علی کریمی

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 29 تیر 1392  12:48 PM
تشکرات از این پست